tehAllantin Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 παιδικο τραυμα???αχαχχαχααααα "όταν ένας άντρας κάνει δώρο σε μία γυναίκα χωρίς λόγο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ" 2
*nenya* Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Και βέβαια υπάρχει. Λες να μην σας έχουμε πάρει χαμπάρι; :P
tehAllantin Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Και αν ο μόνος λόγος είναι "είδα τα λουλούδια, ήταν ομορφα, σκέφτηκα θα σε αρέσουν, στα πήρα, ΜΥΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ" ; Ε?εεε;;
katiepie Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 παιδικο τραυμα???αχαχχαχααααα χειροτερο ρομαντικη.ε μωρε δεν πειραζει.. edit:τσιμπα να μην εισαι στο παραπονο: Άντε, πάρε από και μένα ένα μπουκετάκι. Τυχερούλα, σε λουλουδιάσαμε. ΩΩΩΩΩ τι γλυκέεεες <3 σας αγαπώ! Χα χα μπα δε θα με έλεγα ρομαντική, μήπως λόγω πατέρα που είναι κηπουρός και τα χω συνηθίσει; Τι να πω... "όταν ένας άντρας κάνει δώρο σε μία γυναίκα χωρίς λόγο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ" ΜΙΛΑ! Ξέρασέ τα όλα! Πες μας τι ξέρεις! Μοιράσου τι γνώση (οκ enough) χα χα Επίσης γιατί σε χώρισε είπαμε; Συγκάλυψη κουτσουκέλας;
Valerie_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Όταν μια ανθοδεσμη για να είναι αξιόλογη έχει 50 ευρώ+,σε τέτοιους καιρους προτιμώ και τα χαμομηλια που άνθισαν και μυρίζουν τέλεια.
tmjuju Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τελικά η Iron Maiden τι λέει; Όποτε την πετυχαίνω σκέφτομαι να πάρω για την καλτιά αλλά τελικά παίρνω κάτι πιο στάνταρ στη θέση της. Για μια δοκιμή μόνο αξίζει Προτίμησε τη Motorhead είναι καλύτερη Ακόμα καλύτερα βρες το βαρελάκι των AC/DC με 20 περίπου ευρώ Αλλά πριν πεις ότι οι παραπάνω είναι καλές επιλογές Δοκίμασε το κρασί των slayer Τα ποτήρια των slayer είναι λίγο ακριβά, είναι σα να αγοράζεις κρύσταλλο για παντριά, όποτε πιες το από το μπουκάλι 1
tmjuju Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 από thrash metal τι άλλο παίζει; δεν έχω βρει τίποτε άλλο, αν βρείτε, ειδοποιείστε
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 πόσο με τσαντίζει να βλέπω αστυνομική σειρά με ψυχοπαθή δολοφόνο και να δείχνει οτι σκοτώνει μια γάταδεν τα αντέχω αυτά , ανθρώπους οκ , όχι και τη γάτα ρε μπουστη 2
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ετςι και εχει σκυλί αντί για γάτα; In other news Σπερες
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ετςι και εχει σκυλί αντί για γάτα; Σπερες θα είχανε πέσει μην(μακρόσυρτο "υ")ύσεις!! 1
speedman_26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κοίτα,ό,τι εισηγούμαι στα posts μου είναι βγαλμένα απ' την πολυετή (η αγαπημένη μου στάση στο σέξ είναι "με το ένα πόδι στο λάκκο",τόσο πολυετής είμαι ) εμπειρία μου στη ζωή. Ακόμα θυμάμαι τον μπαγάσα το '83 (όχι 1883,έτσι;...) που είχα πάει πέντε φορές να μου κολήσει το mini μου,όταν κόπηκε η εξάτμιση λόγω χρονικής φθοράς. Τη πρώτη φορά αφού έφυγα,ξεκόλησε σε λακούβα χωρίς να βρει κάτω<τις υπόλοιπες,όλο και κάπου έβρισκε...αλλά δεν δικαιολογούταν,με σάλιο τη κόλαγε; Την άλλαξα και μετά από πέντε χρόνια που το άλλαξα,δούλευε αστέρι,είχα μπει σε χωματόδρομους,παραλίες,βουνάείχε στραβώσει εκεί που έβρισκε,αλλά δεν ξεκόλησε από κόληση. Υποθέτω ότι θέλει πολύ καλό μηχάνημα συγκόλησης,που τα συνοικιακά επισκευαστήρια δεν έχουν λόγω κόστους. Πολύ καλύτερα να του έδινες την αμοιβή του σε δόσεις,παρά να πηγαίνεις και να ξαναπηγαίνεις για το ίδιο πράγμα συνεχώς. my2€cents δεν εχεις και αδικο μου κοστισε 65 αλλα πηρα 20 πισω απο το πρωτο συνεργειο γιατι δεν εκανε σωστη δουλεια οποτε συνολο θα πληρωσω 45 αλλα στο μελλον θα την αλλαξω να ειμαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις