Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Και τσουπ σημερα το πρωι τηλεφωνακι, ελληνικό νουμερο, μιλάει αγγλικα, δεν πολυνιώθω γιατι ειμαι από υπνο, με τα πολλά συνενοούμαστε και αυριο πρωι-πρωι συνεντευξη περιπου 1 ώρας με τεχνικές ερωτήσεις. ΦΜΛ. 3
BadBoy Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οι δύο οθόνες είναι απίστευτα βολικές, στη μία τα παιχνίδια και στην άλλη το skype ή στη μία ανοιχτό το word και στην άλλη το internet για συγγραφή εργασιών. Θα μου κακοφαινόταν να ξαναγυρνούσα σε μία. Σπύρο, η μπανάνα δε μου άρεσε, είναι σα να πίνεις χυμό με αλκοόλ, δεν καταλαβαίνεις μπίρα. Αυτή από την άλλη, της ίδιας εταιρίας, πολύ καλύτερη. 3
leftermann Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 πρωταπριλιά είναι Κρις, πλάκα σε κάνανε. Χοχοχο. Πλάκα σε κάνω, πρωταπριλιά, δεν σε κάνανε πλάκα, αλήθεια ήτανε. Πουλές, πρωταπριλιά ήτανε που μας πήρανε τηλέφωνο να πάμε να πάρουμε την Βασουλίτα από το Ιπποκράτειο. 41η μέρα και Μεγάλη Πέμπτη, βοήθειά μας, ενώ μας λέγαν μέχρι τότε ότι θα κάνει πάσχα στην γυάλα. Ετοιμαζόμαστε γαμιώντας να πάμε, και λέει η γνιέκαμ "ρε συ, πρωταπριλιά είναι, δεν πιστεύω να...". "Το καλό που τους θέλω, αν δεν θέλουν να τους μαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν", μουχαχα. 2
gatokoritso Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σπύρο, η μπανάνα δε μου άρεσε, είναι σα να πίνεις χυμό με αλκοόλ, δεν καταλαβαίνεις μπίρα. Αυτή από την άλλη, της ίδιας εταιρίας, πολύ καλύτερη. ε οχι και σαν χυμος αλλα σαν υγρο ψωμι οπως λεει η ετικετα
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οι δύο οθόνες είναι απίστευτα βολικές, στη μία τα παιχνίδια και στην άλλη το skype ή στη μία ανοιχτό το word και στην άλλη το internet για συγγραφή εργασιών. Θα μου κακοφαινόταν να ξαναγυρνούσα σε μία. Σπύρο, η μπανάνα δε μου άρεσε, είναι σα να πίνεις χυμό με αλκοόλ, δεν καταλαβαίνεις μπίρα. Αυτή από την άλλη, της ίδιας εταιρίας, πολύ καλύτερη. Γαμάει η double chocolate stout αλλά δεν την έχω ξαναπετύχει σε κανένα κοντινό ΑΒ...
gatokoritso Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 μπορει τωρα που πλησιαζει πασχα να ξαναφερουν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 έχω καβάτζα 3 από την προηγούμενη "σοδειά", κάνει και 5€ η καθεμία goddamnit
gatokoritso Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 κοιτα να τις περνεις οταν τις βρισκεις με εκπτωση ή με κουπονι απο ποντους.ετσι προσπαθω να κανω. εχω ξεμείνει με 2 τετοιες: πρεπει να πεσει καμια προσφορα να στοκαρω.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τις συγκεκριμένες δεν τις είχα πετύχει ποτέ σε προσφορά...
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τελικά η Iron Maiden τι λέει; Όποτε την πετυχαίνω σκέφτομαι να πάρω για την καλτιά αλλά τελικά παίρνω κάτι πιο στάνταρ στη θέση της.
Valerie_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 η μπύρα από το λάγκερ τι διαφορά έχει; αν λέγεται η διαφορά επιγραμματικά μην σας κουράζω κιόλας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τελικά η Iron Maiden τι λέει; Όποτε την πετυχαίνω σκέφτομαι να πάρω για την καλτιά αλλά τελικά παίρνω κάτι πιο στάνταρ στη θέση της.παίζει να αξίζει μόνο το μπουκάλι... 1
katiepie Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Στο άλλο με τη μαγειρική δε μου απαντάνε, που διάολο (supermarket) έχει σίγουρα gnocchi (νιόκι) να πα να πάρω για το βράδυ;; στα συνοικιακά δε βρήκα
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μπύρες κ υπολογιστές πάνε μαζί καρντιά μου Χ-) Πως ξεχωρίζει ρε παιδάκι μου η γυναίκα-για-σπίτι!
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 η μπύρα από το λάγκερ τι διαφορά έχει; αν λέγεται η διαφορά επιγραμματικά μην σας κουράζω κιόλας. Η λάγκερ είναι είδος μπύρας. Στα γρήγορα και πιο αναλυτικά. Στο άλλο με τη μαγειρική δε μου απαντάνε, που διάολο (supermarket) έχει σίγουρα gnocchi (νιόκι) να πα να πάρω για το βράδυ;; στα συνοικιακά δε βρήκα Στο μεγάλο καρφούρ στον Γέρακα έχει. Μάρκας Barilla. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις