Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 #must_not_fap Δε θυμάμαι αν τα ξανάπαμε. 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 έχουμε ήδη γκέι μόντα,θα βγεί κ αυτός από τη ντουλάπα κάποια στιγμή που θα πάει γω ξέρω αλλα δε λεω γιατι δε θεωρώ συμαντικό το να είναι ο άλλος γκει απορώ που το κάνετε και θέμα , λες και γίνεται θέμα οτι του τάδε του αρέσει το λουκάνικο και όχι το μπιφτέκι φαση άλλος το τρώει άλλοι ζορίζονται
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δε θυμάμαι αν τα ξανάπαμε. χωρίς γλώσσα τραγουδάει?
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ακόμα ρωτάνε γιατι δεν πήρανε λεφτα για το ελληνικό... Μερες
tehAllantin Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 και ναι, επιτελους, αγόρασα ποδήλατο! Πρώτη βόλτα σήμερα, θα δω τον ατλαντικό (βασικά μαλλον Βόρεια θάλασσα ειναι αυτότο κομμάτι) http://goo.gl/M4CqfN
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τελικά είναι μικρός ο πλανήτης Γη.αν κρίνω απο την ποδηλατοβολτα σου σε σχεση με την αγγλια
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλημέρα!! Μιλάμε για σκάλωμα. Σέλλερς, όποτε τακούς, ξερς, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ.
Valerie_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 γω ξέρω αλλα δε λεω γιατι δε θεωρώ συμαντικό το να είναι ο άλλος γκει απορώ που το κάνετε και θέμα , λες και γίνεται θέμα οτι του τάδε του αρέσει το λουκάνικο και όχι το μπιφτέκι φαση άλλος το τρώει άλλοι ζορίζονται Κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του παιδιά. 2
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 γω ξέρω αλλα δε λεω γιατι δε θεωρώ συμαντικό το να είναι ο άλλος γκει απορώ που το κάνετε και θέμα , λες και γίνεται θέμα οτι του τάδε του αρέσει το λουκάνικο και όχι το μπιφτέκι φαση άλλος το τρώει άλλοι ζορίζονται Η ατάκα που έβαλες πιάνεται μόνο για το αγγούρι (άλλος το τρώει και δροσίζεται κι άλλος το τρώει και ζορίζεται). Φαντάσου τώρα τι δροσιά θάχει ένα hotdog άρτι αφιχθέν εκ της σχάρας,στη σούφρα ενός γκέουλα...
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πρωταπριλιάτικο; http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/27814/apolyseis-apo-tin-osy-gia-plasta-dikaiologitika
Προτεινόμενες αναρτήσεις