viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το where ειναι που θελω να ξερω Athens? In other news It could have been great https://soundcloud.com/skrux/skrux-escapade-original-mix 1
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Athens? Μοre precisely?
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 να ήμουν αέρας να έμπαινα απ όλες τσι πτιχές σουνα ήμουν νερό να κυλαγα μεσα απ τσι αγκαλιές σουνα ήμουν σεισμός να έτρεμε η γή απ τσι ματιές σουνα ημουνα συννεφο υγρο φτιαγμένο απ τσι κλανιές σουΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝΠΣΤ ΠΣΤ ΠΣΤ ΤΑΝ ΤΑΝπουταν.jpg
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μοre precisely? Μοre precisely? Αυτό δε το ξέρω.
kuzko21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ζω για το μέλλον που τα φορα θα λειτουργούν με voice messages. Για τα στιχάκια απαγγελμένα απο την ΙΔΙΑ τη ΝΙΚΟΤΣια φωνή. Για τις απαντήσεις του βαιπερ σε στιλ Σταύρου θεοδωρακη. Για το γκεηρειτζ του τόξοβολου σε γκεηθρεντζ και όχι μόνο. Για τη λέ φιλ φωνή του τούφα και τις >implying απαντήσεις. . . . Για ενα καλύτερο Μπλαχ μπλαχ. Για μας.για εσάς. 3
linkin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Επειδή είμαι άτομο με μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες και επειδή γνωρίζω ότι είναι δύσκολες εποχές,αποφάσισα να σας εισάγω στην καλλιτεχνική σκηνή της Βουλγαρίας....Let the fap begin (Mute τα videoclip) 1st Teodora 2nd Debora 3rd Ivena 4rth Emanuela(αδερφή της Tara Reid) H Debora τις νικησε ολες.
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ζω για το μέλλον που τα φορα θα λειτουργούν με voice messages. Για τα στιχάκια απαγγελμένα απο την ΙΔΙΑ τη ΝΙΚΟΤΣια φωνή. Για τις απαντήσεις του βαιπερ σε στιλ Σταύρου θεοδωρακη. Για το γκεηρειτζ του τόξοβολου σε γκεηθρεντζ και όχι μόνο. Για τη λέ φιλ φωνή του τούφα και τις >implying απαντήσεις. . . . Για ενα καλύτερο Μπλαχ μπλαχ. Για μας.για εσάς. Θεοδορακη; Wtf re man H Debora τις νικησε ολες. Παίζει να ειναι η πιο άσχημη απολες
chill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ρε παίδες insomniacs την άποψη σας....Το σύμβολο του νέου κόμματος, της Ελιάς, δεν μοιάζει με "γιαννούκο" με πλούσιο εφηβαίο;
Gtr34 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ζω για το μέλλον που τα φορα θα λειτουργούν με voice messages. Για τα στιχάκια απαγγελμένα απο την ΙΔΙΑ τη ΝΙΚΟΤΣια φωνή. Για τις απαντήσεις του βαιπερ σε στιλ Σταύρου θεοδωρακη. Για το γκεηρειτζ του τόξοβολου σε γκεηθρεντζ και όχι μόνο. Για τη λέ φιλ φωνή του τούφα και τις >implying απαντήσεις. . . . Για ενα καλύτερο Μπλαχ μπλαχ. Για μας.για εσάς. Θεοδορακη;Wtf re man H Debora τις νικησε ολες.Παίζει να ειναι η πιο άσχημη απολεςΕ οχι και ασχημη το μελανουρι
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 πολλές ώρες κοιμόσουνα και όνειρο ωραίο είδεςψάχνοντας μες τον κώλο σου βγήκανε νυχτερίδες 1
Gtr34 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ρε παίδες insomniacs την άποψη σας....Το σύμβολο του νέου κόμματος, της Ελιάς, δεν μοιάζει με "γιαννούκο" με πλούσιο εφηβαίο;<br><br> Εγω βλεπω καποιον που βγαζει λογο και ξαφνικα βρεχει μαρουλια
kuzko21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θεοδορακη; Wtf re man αδερφε , χρειαζομαστε συνεργασια 3-4 μελων ταυτοχρονα για να καταλαβουμε ΕΝΑ σου ποστ! ειπαμε φουντ φορ θοτ , αλλα τον τελευταιο καιρο εχεις περασει σε γκουρμε μεριδες
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 αδερφε , χρειαζομαστε συνεργασια 3-4 μελων ταυτοχρονα για να καταλαβουμε ΕΝΑ σου ποστ! ειπαμε φουντ φορ θοτ , αλλα τον τελευταιο καιρο εχεις περασει σε γκουρμε μεριδες Not.
Προτεινόμενες αναρτήσεις