Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν και σε άλλο post δεν είπες ότι ήσουν σχολή ναυτικών δοκίμων?

Ναι, ακριβως γι αυτο. Επι 4 χρονια ετρωγα π@#$%& και ακουω τους αλλους που εχουν για ουτε 9 μηνες να καθαριζουν μια τουαλετα να γκρινιαζουν.

Αντί να σταματήσουν να ξύνονται οι τεμπελχανάδες που πληρώνονται..

Αναλογως για ποιους τεμπελεχαναδες λες, επειδη δεν ειναι ολοι ετσι οπως λες.
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ναι, ακριβως γι αυτο. Επι 4 χρονια ετρωγα π@#$%& και ακουω τους αλλους που εχων για ουτε 9 μηνες να καθαριζουν μια τουαλετα να γκρινιαζουν.

Η διαφορά της επιλογής με την υποχρέωση.

Αναλογως για ποιους τεμπελεχαναδες λες, επειδη δεν ειναι ολοι ετσι οπως λες.

Είναι ίδια άποψη που διαμορφώθηκε με ίδια εμπειρία. Στο στρατό όλα αυτά. Φαντάζομαι στο ναυτικό είναι πιο ζόρικα :-D

Εννοείται πως δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι κτλ κτλ.

Δημοσ.

Η διαφορά της επιλογής με την υποχρέωση.

Είναι ίδια άποψη που διαμορφώθηκε με ίδια εμπειρία. Στο στρατό όλα αυτά. Φαντάζομαι στο ναυτικό είναι πιο ζόρικα :-D

Ναι επιλογη μου ηταν αλλα το να ακουω τους αλλους που τρεχουν για ενα τεταρτακι μονο την μερα να γκρινιαζουν, ειναι κατι που δεν το δεχομαι, κι ας μην ηταν επιλογη τους.

Οσο για το δευτερο εαν καταλαβα καλα μιλας για θητεια. Οχι, η θητεια στο ναυτικο ειναι καπως πιο βατη αναλογα βεβαια με τον κελευστη που θα σου τυχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, ακριβως γι αυτο. Επι 4 χρονια ετρωγα π@#$%& και ακουω τους αλλους που εχουν για ουτε 9 μηνες να καθαριζουν μια τουαλετα να γκρινιαζουν.

ναι μόνο που εσύ το επέλεξες, ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, ενώ εκείνοι έχασαν 9 μήνες από την ζωή τους...

Δημοσ.

ναι μόνο που εσύ το επέλεξες, ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, ενώ εκείνοι έχασαν 9 μήνες από την ζωή τους...

Οκ εχεις ενα δικιο, αλλα αυτο το βαζω στην ακρη. Εγω μιλαω για τα παραπονα που κανουν, οτι κουραζονται κτλ. Καταλαβαινω οτι δεν ηταν επιλογη τους αλλα εαν θεωρουν κουραση το να τρεχουν ενα τεταρτακι, να βαρανε καμια προσοχη και να καθαριζουν τουαλετες, τοτε κουνια που τους κούναγε! Εαν βρουν μετα δουλεια σε κανενα μουρλο εργοδοτη τοτε να δουμε εαν θα αντεξουν.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οκ εχεις ενα δικιο, αλλα αυτο το βαζω στην ακρη. Εγω μιλαω για τα παραπονα που κανουν, οτι κουραζονται κτλ. Καταλαβαινω οτι δεν ηταν επιλογη τους αλλα εαν θεωρουν κουραση το να τρεχουν ενα τεταρτακι, να βαρανε καμια προσοχη και να καθαριζουν τουαλετες, τοτε κουνια που τους κούναγε! Εαν βρουν μετα δουλεια σε κανενα μουρλο εργοδοτη τοτε να δουμε εαν θα αντεξουν.

τουλάχιστον δεν θα παίρνουν 8.67 το μήνα (έτσι όπως πάει θα τα παίρνουν την μέρα) :P

Δημοσ.
Ναι' date=' έχουν να καθαρίσουν μια τουαλέτα και το κάνουν ολόκληρο θέμα......

Το πηξ λα μουν ακομα κι εμεις το λεγαμε, αλλα τουλαχιστον εμεις ειχαμε λογο.

@nicoc89 Εχετε και ιντερνετ στο στρατοπεδο ή εισαι ακομα βασικη;[/quote']

Internet δεν έχει ούτε το νησί. Άλλα κ να είχε με 1-2 μήνες εμπλοκή που είναι το σύνηθες οπότε τι να λέει.

Αποστολή από το Xperia sole με τη χρήση Insomnia App

Ναι' date=' ακριβως γι αυτο. Επι 4 χρονια ετρωγα π@#%& και ακουω τους αλλους που εχουν για ουτε 9 μηνες να καθαριζουν μια τουαλετα να γκρινιαζουν.

Αναλογως για ποιους τεμπελεχαναδες λες, επειδη δεν ειναι ολοι ετσι οπως λες.[/quote']

Έλα εδώ που είμαι να βαρεσεις 5ωρο περιπολο και καπάκι μαγειρια και μετά κανονικά την υπόλοιπη υπηρεσία σου με σύνολο 5 ώρες ύπνου σε 3 μέρες και πες μου μετά πόσο γαμάτα περνάμε;)

Α και χωρίς να πληρωνόμαστε

Δημοσ.

Internet δεν έχει ούτε το νησί. Άλλα κ να είχε με 1-2 μήνες εμπλοκή που είναι το σύνηθες οπότε τι να λέει.

Έλα εδώ που είμαι να βαρεσεις 5ωρο περιπολο και καπάκι μαγειρια και μετά κανονικά την υπόλοιπη υπηρεσία σου με σύνολο 5 ώρες ύπνου σε 3 μέρες και πες μου μετά πόσο γαμάτα περνάμε ;)

Α και χωρίς να πληρωνόμαστε

Εκανα ολα αυτα που λες και πολλα περισσοτερα μαζι με τα μαθηματα βεβαιως βεβαιως και με το υποχρεωτικο διαβασμα. Τωρα δεν πιστευω να σου αλλαζε κατι εαν επαιρνες 110€ το μηνα ισα-ισα για να πηγαινεις στο σπιτι σου στις εξοδους σου μια το σ/κ και εαν.

Επισης ουτε πιστευω να κανεις την στρατιωτικη εκπαιδευση που καναμε εμεις.

Δημοσ.

Τώρα εξηγούνται πολλά, απο την εμμονή σου με τον τοξοβόλο μέχρι την οπλοχρησία.

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα εξηγούνται πολλά, απο την εμμονή σου με τον τοξοβόλο μέχρι την οπλοχρησία.

Με μονη διαφορα οτι δεν ειχα πει τιποτα στο τοπικ για την οπλοχρησια.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...