Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εδώ τα ίδια, ούτε μσν, ούτε οτιδήποτε δεν τελειώνει σε .gr. Δε γαμιέται, ύπνος.
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Xειροτερο πραγμα απο το να ψιλοκοιμασαι κατα τη διαρκεια ταινιας και να σε σκουντανε δεν υπαρχει. Πηγα ειδα το μπατμαν που λετε, ειχε εναν αστυνομικο ΙΔΙΟΣ ο κλαιν. Και γω γιατί δε με είδα; Α μάλλον γιατί έπαιζα με το κινητό μιας και η ταινία ήταν καταπληκτικά βαρετή.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 το νιώθω... σήμερα θα κάνω high score στον καφέ.
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σε έκανα challenge αλλα τον έχω ρημαδοελαττώσει. Σε πάω όμως pvp στα 1μισόλιτρα νερά.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 χα... να λόλα ένα γατάκι... είναι 10:20 και έχω ήδη τελειώσει το δεύτερο...
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 θα σας έκανα τσάλεντζ και τους δύο μαζί, αλλά από την δευτέρα έχω κόψει εντελώς τον καφέ, και το τσιγάρο. Και έχω ελαττώσει δραματικά το φαγητό και το αλκοόλ. Εν ολίγοις, τζάμπα ζω, πάλι καλά που έχω παιδιά. Καλημέρα σας. Κλάην, κάτι είδα για μεσορόπη ε.
leecherman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πω,μλκ γαμπροπόντιε είδες γκομενέτο στη παραλία και το κακό είναι ότι σε είδε κι αυτό; Ρουφάς και τη κοιλιά σου;
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πω,μλκ γαμπροπόντιε είδες γκομενέτο στη παραλία και το κακό είναι ότι σε είδε κι αυτό; Ρουφάς και τη κοιλιά σου; είδε το δικό μου το κορμί και ζήλεψε
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχω κοιλιά ζηλιάρη μουστάκια. Μπορεί να επιβεβαιώσει ο προδότης.
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Zomg εγώ τώρα πάω για την αρχή του δεύτερου. Καλά ρε και με καφέ και με νερά έχεις κάθισμα γραφείου/τουαλέτα; Μόρνινγκ μεσιέδες. Ναι θέλω να πάω προς τα κεί λέφτερ γιατί όλο το καλοκαίρι πήγα τον μαγικό αριθμό των 0 φορών. Γιατί τα έκοψες όλα τα παραπάνω ρε; Αποφάσισες να κλειστείς σε μοναστήρι;
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 το νιώθω... σήμερα θα κάνω high score στον καφέ. Ξύπνιος από τις 7:10, έχω ήδη πιει 4 καφέδες, ο ένας Φρέντο, σε λίγο θα κατουράω βραζιλιάνους.;ρ
leftermann Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Zomg εγώ τώρα πάω για την αρχή του δεύτερου. Καλά ρε και με καφέ και με νερά έχεις κάθισμα γραφείου/τουαλέτα; Μόρνινγκ μεσιέδες. Ναι θέλω να πάω προς τα κεί λέφτερ γιατί όλο το καλοκαίρι πήγα τον μαγικό αριθμό των 0 φορών. Γιατί τα έκοψες όλα τα παραπάνω ρε; Αποφάσισες να κλειστείς σε μοναστήρι; Αν έχεις κάνα χαλασμένο λάπτοπ, πάρτο μαζί σου και πετάξου από το μαγαζί του Άλεξζζζ να στο φτιάξει, μουχαχχα. Κάθε σεπτέμβρη έτσι κάνω. Το σκίζω λίγο στις διακοπές ποτό-φαΐ-τσιγάρο και τα κόβω μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις