parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δες και αυτό: https://www.google.gr/search?q=android+silent+mode+hours
tehAllantin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αυτο κανω τελικα. κλεινω το ιντερνετ απο παντου και να παν να γαμηθουν ολοι. αν καποιος πεθαινει ας παρει τηλεφωνο. δεν μιλάς καλά!
Valerie_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 η απλά κλείνεις το γαμω ρουτερ/κλείνεις το 3g/wifi ανοργάνωτες γυναίκες... γιατί είσαι απότομος; εύα τι τους θες κι εσύ τόσους μέσεντζερς; νταξ,εμένα μου φαίνεται κουλό γιατί στο σπίτι έχω τάμπλετ και δεν χρησιμοποιώ κινητό για σερφάρισμα γιατί δεν με βολεύει..ξίλωσε εφαρμογές,κλείνε wifi και κομπλέ.
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 evabb αν εισαι android δοκιμασε αυτο και δεν θα σε ξανανενοχλησει το facebook: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver
scullyist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το yahoo ξεσκίζεται γι' ακόμη μια φορά, τι θα γίνει με το χάλι τους... Also, τρέξτε λέει να στείλετε δέματα εσωτερικού στα Ελτα σε τιμές κόστους, 1.5ευρώ έως 1Κg 3kg κλπ
scullyist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Προωθητική ενέργεια που δεν ξέρουν ούτε οι υπάλληλοι πόσο θα κρατήσει, μια βδομαδα σίγουρα (...λένε αυτοί που πήγαν και το τσεκάρανε).
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γιατί κλειδώθηκε το θρεντ για τα 3α ξαδέλφια;;;;;;;; :'( :'( :'( 1
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 scullyist εσύ πτου τα ξέρεις, ήρθε δεμα από το αμαζον 4 μήνες μετά στο οποίο έπρεπε να κανω άρνηση παραλαβής, τεσπα δεν ήξερα περι τίνος πρόκειται και το πήρα, τώρα τι κανω; Το στελνω πίσω; Τι γίνεται με τα εξοδα αποστολής;
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ρε μ$#^ς δεν γινεται αυτο το πραγμα. Στελνεις email σε ελληνικη αντιπροσωπεια και σου στελνουν email για να σου πουν οτι δεν ξερουν και σου δινουν το τηλεφωνο του προισταμενου για να παρεις εσυ τηλεφωνο... πωω 1
Flexeril Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σε πήρανε χαμπάρι πως είσαι ίντερνετ αντίκτ και σε τρολάρουνε να δουν αν θα πάθεις κόνφλικτ.
scullyist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 @Chris Δεν το ανοίγεις, επικοινωνείς μαζί τους και τους εξηγείς την φάση (ακόμη κι αν το άνοιξες, τους το λες) και 99.9% σου λένε να το επιστρέψεις και θα σου πληρώσουν τα μεταφορικά στην κάρτα later αφού τους πεις το ποσό (και μάλλον τους στείλεις και κανενα scan από την απόδειξη). Be honest with them, το άμαζον σκίζει σε εξυπηρέτηση, δεν νομίζω να έχεις κανενα θέμα...
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σε πήρανε χαμπάρι πως είσαι ίντερνετ αντίκτ και σε τρολάρουνε να δουν αν θα πάθεις κόνφλικτ. no prob τα λεφτα μου θα πανε εξω και ας το κλεισουνε το μαγαζακι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις