evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 εγω το βραδυ παντα κλεινω το ιντερνετ σε ολες τις φορητες συσκευες και ενοειται υπολογιστης κλειστος. Γιατι υπαρχουν και μερικες δαιμονισμενες που μου στελουν μηνυματα στο fb 3 την νυχτα. το τι χριστοπαγανιες εχω ριξει δεν λεγεται. Τηλεφωνα ευτυχως δεν τολμαν να παρουν. 1
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 5 χρονια στο αθορυβο απο επιλογη.οταν πριν απο κατι μηνες ξαναρχισα να βαζω ηχο και να προλαβαινω κλησεις τρομαξε κοσμος. αλλα ετσι και αλλιως το σημα στο σπιτι ειναι χαλια αρα ... 1
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 καλα εγω οποτε το εχω αθορυβο μετα ακουω απειρη γκρινια.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 εγω το βραδυ παντα κλεινω το ιντερνετ σε ολες τις φορητες συσκευες και ενοειται υπολογιστης κλειστος. Γιατι υπαρχουν και μερικες δαιμονισμενες που μου στελουν μηνυματα στο fb 3 την νυχτα. το τι χριστοπαγανιες εχω ριξει δεν λεγεται. Τηλεφωνα ευτυχως δεν τολμαν να παρουν. Που είναι το πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω, FB noob. Μου ακούγεται το ίδιο χαζή γκρίνια με το «μου στέλνουν emails στις 3 τη νύχτα»... :-\ Α, καλημέρα δεν είπα: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 στειλε email-sms και ισως απαντησω. works like a charm in other news http://youtu.be/KnYdrwe3l6A σπερες 2
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Που είναι το πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω, FB noob. Μου ακούγεται το ίδιο χαζή γκρίνια με το «μου στέλνουν emails στις 3 τη νύχτα»... :-\ Α, καλημέρα δεν είπα: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! το προβλημα ειναι οτι καποιοι εχουν ορεξη για κουβεντα 3 την νυχτα. οσο για τα εμαιλ στο outlook εχει ρυθμιση για silent hours. στο κωλοφβ δεν εχει.
Valerie_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 βρε εύα έχεις ενεργοποιημένους τους ήχους του φβ;
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 evabb την παράτησες την σελίδα στο φβ; ναι αλλα μαλλον θα την ξαναπιασω απο Ιουνιου.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το προβλημα ειναι οτι καποιοι εχουν ορεξη για κουβεντα 3 την νυχτα. οσο για τα εμαιλ στο outlook εχει ρυθμιση για silent hours. στο κωλοφβ δεν εχει. Ο,τι είπε η Valerie_, συν: 1. Κλείνεις ηχεία ή 2. Κάνεις mute όλους τους ήχους των Windows ή 3. Βάζεις το PC να πέφτει σε sleep μετά από κάποια ώρα αδράνειας (αυτό είναι ΚΑΙ οικολογικό, αμέ!)
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 βρε εύα έχεις ενεργοποιημένους τους ήχους του φβ; ειλικρινα δεν ξερω τι ειανι ενεργοποιημενο και τι οχι στο κινητο μου (κυριως) και στο ταμπλετ μου. εχω 350 messengers
tehAllantin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 η απλά κλείνεις το γαμω ρουτερ/κλείνεις το 3g/wifi ανοργάνωτες γυναίκες...
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ο,τι είπε η Valerie_, συν: 1. Κλείνεις ηχεία ή 2. Κάνεις mute όλους τους ήχους των Windows ή 3. Βάζεις το PC να πέφτει σε sleep μετά από κάποια ώρα αδράνειας (αυτό είναι ΚΑΙ οικολογικό, αμέ!) οχι το πσ ειναι κλειστο την νυχτα παντα. το κινητο ειναι κυριως το προβλημα
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Α, FB app σε κινητό και τάμπλετ; Δεν ξέρω, sorry. Τα συλλυπητήρια μου...
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 η απλά κλείνεις το γαμω ρουτερ/κλείνεις το 3g/wifi ανοργάνωτες γυναίκες... αυτο κανω τελικα. κλεινω το ιντερνετ απο παντου και να παν να γαμηθουν ολοι. αν καποιος πεθαινει ας παρει τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις