nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 είναι κορρέ νίκο. θέλω φώτο όταν τα βάψεις... οταν φτιάξει ο καιρός που θα την κάνω και μπάνιο γιατι τώρα δεν την κάνω μην αρρωστήσει :3
Gtr34 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Χαζευω το καναλι της βουλης, ακουγεται μια οχλαγωγια λες και ειναι καφετερια, παρακμη .
gatokoritso Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Thanks!!! Θα το ριξω μια ματια και αν εχει και φθηνα μεταφορικα θα το προτιμησω *για παραγγελίες άνω των 30€ και εντός Ελλάδος, δωρεάν αποστολή.(καλα για να κανεις 30 ευρα πρεπει να παραγγείλεις μια τσαντα καλλυντικά ειναι πολυ φθηνα) *για μικρότερες παραγγελίες, η χρέωση είναι 5€ σε όλη την Ελλάδα. εχουν ανοιξει αρκετα μαγαζια λογικα θα ανεβουν και θεσσαλονικη συντομα.αα τα πουλανε και σε μαγαζια του ευρω.αμα ειναι ψαχτω πριν παραγγειλεις.δεν αξιζει να πληρωνεις μεταφορικα ή δες στο facebook μηπως τους πετυχεις σε καμια εκθεση. 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 καμια κρέμα προσώπου για άντρες εχει ? θα ασπρίσω δόντι κάποια στιγμή και θέλω να λαμποκοπάει όλο το πακέτο :3 και τότε ποιος με πιάνει :whistle: :whistle: 2
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 όχι γιατι ειμαι str8 όπως όλοι ξέρουν και τσι γκόμενες που προτείνουν παιχνιδάκια με strapon τσι στέλνω στη μάνα τους 1
Adon1s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ο Ροκκο Σιφρεντι παντως ειναι στρεητ ωστοσο στα επη που γυριζει φαινεται εχει αλλη νοοτροπια περι αυτου
g_alkis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 όχι γιατι ειμαι str8 όπως όλοι ξέρουν και τσι γκόμενες που προτείνουν παιχνιδάκια με strapon τσι στέλνω στη μάνα τους Σου πρότεινε γκόμενα να σου τον φορέσει;
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ποιος ειναι αυτός ? Ιταλός ξάδερφος του Στέλιου Ρόκκου ? Σου πρότεινε γκόμενα να σου τον φορέσει; όχι αλλα το έγραψε μια status στο fb οτι χώρισε με τον γκόμενο γιατι δεν τσι καθόταν να του τονε φορέσειτο έχω ακούσει αρκετές φορές κ απο άλλες περιπτώσειςγω είμ τόσο σερνικός που δε τολμάει καμία να με πει κάτακόμ κ εκείνος που άνοιξε την πόρτα στο gym την ώρα που κάτραγα κ τον λέω "επ τι λέει καλά?" , ντράπικε κ έφυε σα δαιμονισμένος.
mary Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλα αυτο το zoo τι μαλακία; Μου ειπαν -και καλα- πως ειναι για παιχνιδια αλλά το τι πεφτουλικι πεφτει δε λεγεται. Μιλαμε 2/2 και εχει πολυ γέεεεεεεελιο Τρολαρω κοσμο και δε με μπαναρουν...
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλα αυτο το zoo τι μαλακία; Μου ειπαν -και καλα- πως ειναι για παιχνιδια αλλά το τι πεφτουλικι πεφτει δε λεγεται. Μιλαμε 2/2 και εχει πολυ γέεεεεεεελιο Τρολαρω κοσμο και δε με μπαναρουν... είχα μπει παλιά και με έλεγε μια οτι έχει περίοδο κ ήθελε να τσι ρίξω έναν θα έπαιρνε αεροπλάνο να ρθει Πάτρα αλλα τσι ειπα να κάτσει κει που ειναι (σαλονίκη) γιατ είμ αδιάθετος με έλεγε οτ έκανε solo καριέρα τν ώρα που μιλάγαμε και με ερχόταν να κάνω εμετό γιατ έτρωγα σούπα με πελτέ κεινη την ώρα δεν ειν να μπεις online οταν τρως
mary Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Σκεφτομαι σοβαρα να ανεβασω τη συνομιλια μου με ενα που μονο σφεντονα δεν την εχει κανει... Δε το ξερα πως υπαρχουν τοσο λιγουρια!
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μπήκες σε τσατ με γυναικείο όνομα, το παίζεις δήθεν ερεθισμένη με τον άλλον, και μετά λες ότι είναι πολύ λιγούρι;
mary Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ποιος ειπε οτι το παιζω ερεθισμενη καλε; Μα δε μπηκα στο τσατ. Δε ξερω καν πως λειτουργει, εχει 2 μερες που ανοιξα λογαριασμο. Οι άλλοι μου στειλαν μνμ και απλα απαντησα. Τωρα τι φταιω αν το πανε οι άλλοι κατευθειαν στο πονηρο; ΦΤΑΙΩ η γυναικα; Ε; Ε;
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Υπέθεσα ότι μπήκες σε κάτι σαν chat roulette. Τεσπα. Όπως και να'χει αν σου προσφερθεί κανείς να σου ανοίξει κάμερα ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις