Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που στο φβ γράφει κάτι ο άλλος στο στάτους του και όταν τον ρωτάς τι συμβαίνει να σου λέει δεν θέλω να το συζητήσω.

181.gif

Αυτό που γράφεις κατι που έγινε στο FB και πετάγονται από κατω 2-3 περιεργοι να σου πουν να σβήσεις το FB ή ότι δεν έχουν; :P

181.gif

• Like 3
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

πότε θα την κόψουν αυτή τη μαλακία με την αλλαγή της ώρας; Άλλαζε σαν τον μαλάκα 100 ρολόγια κάθε φορά. Ας το πάνε μισή ώρα μπροστά κι ας το αφήσουν εκεί για πάντα, στην μέση ακριβώς.

Και παλια ξυπνουσες αλλαζες τα ρολογια, αν το θυμώσουν και ήσουν κομπλε, τώρα τα μισα αλλάζουν μονο τους, άλλα σε ρωτανε, αλλα στο λένε, άλλα οχι, άλλα πρέπει να τα αλλάξεις εσύ και δεν ξέρεις και το τηλ του 141. :P

Δημοσ.

μιας που μιλάτε για fb και τα σχετικά (τουτίτα δεν έχω)

Μόνο εγώ όταν έφτιαξα εδώ ακκάουντ ψιλοέκοψα το fb και το χρόνο που έτρωγα εκεί τον τρώω τώρα εδώ? <_<

Δημοσ.

Μόνο εγώ όταν έφτιαξα εδώ ακκάουντ ψιλοέκοψα το fb και το χρόνο που έτρωγα εκεί τον τρώω τώρα εδώ? <_<

Τα ίδια κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έπαθα το ανάποδο, είχα φάει 1 μήνα μπαν από εδώ και άρχισα να μαλακίζομαι στο φβ, είχα μεν ακκάουντ αλλά δεν έμπαινα ποτέ...

Δημοσ.

Πρέπει να ξυπνήσω στις 4μισι με τη νέα ώρα και δε νυστάζω ούτε για αστείο ακόμη. Ε ρε γλέντια αύριο.

Δημοσ.

Πωωωωω, ξέχασα ότι αλλάζει η ώρα, -1 ώρα ύπνου

oh wait, ό,τι ώρα θέλω ξυπνάω έτσι κι αλλιώς

B)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...