Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ω ρε μαναμ κατι κοτομπουκιες που εφτιαξα και θα φαωωωωω Θα τις ανεβαζα σε φωτο για να ζηλεψετε αλλα δεν ..., μεγαλη η χαρη σας.
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ανεβασε πασαμ.κοτομπουκιες αντεχουμε να δουμε.
Adon1s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 απεχθάνομαι μέχρι εμετού τα σουτιέν χρώματος ΑΝΘΡΩΠΙ . ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 1) Έχεις χαμηλά στανταρντ.... άμα αυτή είναι για τρελά ξεσκίσματα αυτή για τι είναι? Θεός.....Ντροπή σας πάντως Επιβάλλεται επίσκεψη στην Πολωνία και στις γύρω περιοχές Τσ τσ τσ, αμα πρεπει το θηλυκο να τα πεταξει ολα εξω μπας και ίσως σου τραβηξει την προσοχη, γαμησε τα. Ας πουμε, δες εδώ τους Exodia: 1
mary Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 απεχθάνομαι μέχρι εμετού τα σουτιέν χρώματος ΑΝΘΡΩΠΙ . ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ Δυστυχως ομως ειναι τα πιο διακριτικα, ειδικα το καλοκαιρ και κατω απο ασπρη μπλουζα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τσ τσ τσ, αμα πρεπει το θηλυκο να τα πεταξει ολα εξω μπας και ίσως σου τραβηξει την προσοχη, γαμησε τα. Ας πουμε, δες εδώ τους Exodia: Επέτρεψε μου να σου πω ότι προτιμώ τις κοπέλες από τον revolver1990 Προσωπικά οι φακίδες δεν με ενθουσιάζουν Για τους υπόλοιπους που κρίνουν τη νοημοσύνη μιας κοπέλας μόνο από την εμφάνιση, τους έχω αντίδοτο http://joinus.barclays.com/emea/meet-our-people/gorica-popovic/ (δείτε το video clip)
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 παραλίγο να χτυπηθώ απο κεραυνό πριν μερικά λεπτά επιστρέφοντας σπίτι τρέχοντας on foot. Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο , δυο φορές σε μια εβδομάδα στο τσακ και μετά μου λένε να πάρω τη ζωή σοβαρά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πλάκα έχει ο κόσμος Αμα σταματήσω να ποστάρω για μέρες να ανησυχήστε άντε καληνύχτα , φιλάκια biatches
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 wtf? Τι εννοείς παραλίγο. Έσκασε παραδίπλα σου?
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 παραλίγο να χτυπηθώ απο κεραυνό πριν μερικά λεπτά επιστρέφοντας σπίτι τρέχοντας on foot. 2
Prozac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Προσπαθούσα 10 λεπτά να φτιάξω το contrast της τηλεόρασης μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είχε κάνει μαύρισμα ο Λιάγγας... 2
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 wtf? Τι εννοείς παραλίγο. Έσκασε παραδίπλα σου? έπεσε σε δέντρο δίπλα στο δρόμο που προσπέρασα τρέχοντας . το περίεργο ειναι οτι μίλαγα στο κινητό. Αλλη μια φορά το έχω πάθει αλλα έσκασε λίγο ποιο πέρα με τη διαφορά οτι ήμουν ακίνητος στον κήπο μου κ μίλαγα στο κινητό.
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλα ρε αλεξικεραυνα δεν υπαρχουν εκει που εισαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις