Razor_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ^αν δεν έχεις ανέβει τρικάβαλο σε ανηφόρα με 50αράκι παπάκι δεν ξέρεις... 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 έχω ανέβει όλη την ανηφόρα για τα τελ ευοσμου(όποιος ξέρει θα καταλάβει γι αυτό λέω τον δρόμο)... σε townmate. αααχ ωραίες εποχές.
Gtr34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ασε μας κουκλίτσα μου ρε μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα,δεν το κάνω από καπρίτσιο ή ψώνιο.απλώς κάποτε είχα δικάβαλο και πέσαμ(όχι από δικό μου φταίξιμο) και κατηγορήθηκα ότι έφταιγα κλπ κλπ εκτοτε είπα 2ο άτομο ποτέ ξανά.. Καλα κανεις, το δευτερο ατομο ειναι ευθυνη . 1
leftermann Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τι λογική είναι αυτή μωρέ. Δηλαδή ο οδηγός του πούλμαν θα πρέπει να είναι τρελός ξερωγώ;
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ήρωας! καλά δεν λέω το ότι δεν ανεβαίνω σε λεωφορείο γιατί θα πέσετε να με φάτε..
Sova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σου απάντησα. Και να σου πω την αλήθεια έχω γενικά μούρλια με τα laptop της Asus και το design και τα διαφορετικά στυλ laptop που βγάζει (βλ Asus Taichi ή Transformer). Για μένα το κόλλημά μου είναι αυτή την στιγμή με τα Zenbook (είναι ultrabooks)
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 καλά δεν λέω το ότι δεν ανεβαίνω σε λεωφορείο γιατί θα πέσετε να με φάτε.. Eπιχειρηματολογησε και το βλεπουμε
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 χαζή φοβία μωρέ.. αν δεν οδηγώ εγώ με πιάνει άγχος,ξέρεις αν δεν έχω τον έλεγχο του οχήματος. μαλακίες.. αναγκάζομαι να ταξιδεύω με αεροπλάνο (και εκεί τα ίδια αλλά κρατάει λιγότερο το ταξίδι) για να ξεμπερδεύω..
Razor_7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ^ <_< [τόσο καλή οδηγός πια? ....και είσαι και γυναίκα xD] 1
Sova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Thanks! Eimai apo kinito, no Greek characters, sorry Σου απάντησα. Και να σου πω την αλήθεια έχω γενικά μούρλια με τα laptop της Asus και το design και τα διαφορετικά στυλ laptop που βγάζει (βλ Asus Taichi ή Transformer). Για μένα το κόλλημά μου είναι αυτή την στιγμή με τα Zenbook (είναι ultrabooks)
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 χαζή φοβία μωρέ.. αν δεν οδηγώ εγώ με πιάνει άγχος,ξέρεις αν δεν έχω τον έλεγχο του οχήματος. μαλακίες.. αναγκάζομαι να ταξιδεύω με αεροπλάνο (και εκεί τα ίδια αλλά κρατάει λιγότερο το ταξίδι) για να ξεμπερδεύω.. Φοβασαι να χανεις τον ελεγχο. Κατανοητο. Αν περιοριζεται στα μεσα μεταφορας φανταζομαι δε σου δημιουργει γενικως προβληματα..
Valerie_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ναι,είπαμε. εντάξει. αν και αυτό ξέρω πως είναι κουλό αλλά το ελέγχω κάπως. 2
Razor_7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Επειδή παίζει πολύ τελευταία και όλοι γράφουν "έχεις δίκαιο" αντί για "δίκιο", ποιό είναι το σωστό? Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου φαινόταν "κάπως" το πρώτο, αλλά αφότου το έχω δει πλέον τόσες φορές αρχίζει να μη μου κάνει αίσθηση. [απορίες που 'χω κι εγώ μές στην εξεταστική ;pp]
Pa0ki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 δίκαιο είναι ο "σωστός" τύπος, το δίκιο έχει επικρατήσει στην καθουμιλουμένη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις