Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

πόσο μυωπία έχεις? σε πόσες ημέρες σου ήρθαν? USPS να φανταστώ. είδα πολύ καλή τιμή για φακό λεπτό (λόγο 6+ μυωπίας) και με ψήνει για 2ο ζευγάρι...

Γεια σου MD. Όχι, δεν έχω τόσο πολύ ευτυχώς. -2.25, -1.75.

Λοιπόν, το site και η εταιρεία είναι US-based, το εργαστήριό τους και η αποστολή γίνεται από Danyang, China! Η παραγγελία έγινε 4/11, 13/11 μου έφερε ο κούριερ το δέμα στη δουλειά. Με FedEx ήρθαν και αγχώθηκα λίγο μήπως περάσουν τελωνείο, αλλά το κόστος της παραγγελίας ήταν μικρό (24.90€ για 2 ζευγάρια γυαλιά + clip-ons για να τα κάνω ηλίου, με τα μεταφορικά μέσα που ήταν 9.90USD). Επιπλέον, ο Κινέζος έκανε τις κλασσικές του μαμουνιές χωρίς καν να ζητήσω κάτι τέτοιο (αναγραφόμενη αξία δέματος 14€ και ένδειξη "Sample").

Θα ξαναψωνίσω στάνταρ από αυτούς.

Δημοσ.

"εμένα το μεταπτυχιακό μου είναι πάνω στα νεγα......μπλα μπλα μπλα μπογοντας δλδ να παγω το πτυχίο κατηγογιας....."

Είμαι πολύ κακιά που δε μπογω να πάρω σοβαγα κάποια που μιλάει έτσι;;;;

Ας έχει και δοκτορα.... sorry but I can't...

Parsifal εγώ πάντως εγκρίνω...

Αποστολή από το XperiaNeoV με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι καταλογίζεται καν σαν κακία. Μάλλον υποπέφτεις σε άλλη κατηγορία.

Που να μιλούσες δηλαδή με τον Stephen Hawking.

Δημοσ.

"εμένα το μεταπτυχιακό μου είναι πάνω στα νεγα......μπλα μπλα μπλα μπογοντας δλδ να παγω το πτυχίο κατηγογιας....."

Είμαι πολύ κακιά που δε μπογω να πάρω σοβαγα κάποια που μιλάει έτσι;;;;

Ας έχει και δοκτορα.... sorry but I can't...

Parsifal εγώ πάντως εγκρίνω...

Αποστολή από το XperiaNeoV με τη χρήση Insomnia App

Εαν ειναι Γαλλίδα (και πανω απ'ολα ομορφη) τοτε την συγχωγούμε :P

Που να μιλούσες δηλαδή με τον Stephen Hawking.

Γιατι; Μια χαρα μιλαει ο (υπολογιστης του) Stephen Hawking... Ειδικα απο κοντα ειναι διαφορετικα απο οτι στην τηλεοραση, δεν ξερω γιατι αλλα στα βιντεο η φωνη του υπολογιστη ακουγεται πιο "ρομποτικη" ενω ειναι προσαρμοσμενη ωστε να ακουγεται σαν νορμαλ ανθρωπου με την ιδια καταγωγή με αυτον.
Δημοσ.

Δική του είναι η φωνή

Οκ, απλα θυμόμουν να ειχε πει κατι παρόμοιο με αυτο σε μια συνέντευξη που του είχαν πάρει.
Δημοσ.

Πωπωπω μια γαριδομακαρονάδα που έφτιαξα! Θα περάσω καλά απόψε!

Άλλη μία μέρα - άλλος ένας χαμένος φορτιστής. Business as usual :/

Κι εγω παντα τους χανω! Τωρα πια εχω δυο στο καραβι και τρεις στο σπιτι για να μην ξεμενω ποτε.....
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...