slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τα μικρά δεν πουλάνε τρελές μαγκιές συνήθως; Ένας φίλος έχει μια σκατούλα, δεν θυμάμαι ράτσα (τους έχει φλομώσει και στα κλανίδια) και πουλάει τρέλα. Όποτε με βλέπει μου επιτίθεται.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 τα αγαπάω τα σκυλιά αλλα αν ερχόταν κάποιο άγριο να δαγκώσει εμένα ή το σκυλί μου θα είχε φύγει πατικιά πως νευριάζω που στην περιοχή μου έχουν τους σκύλους ελεύθερους στις αυλές με ανοιχτές περιφράξεις κ επιτίθενται σε διερχόμενους . Αν καλέσεις αστυνομία κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα κ οτι ο σκύλος δεν ειναι δικός τους αλλα αδέσποτος (μέχρι να έρθουν τον έχουν κρύψει με συνοπτικές διαδικασίες) . 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ τον είχα από μικρό με κόσμο και είναι φιλικός σχεδόν με όλους. Λόγω μεγέθους όμως οι επαφές με άλλα σκυλιά είναι λίγο περιορισμένες, τον αφήνω μόνο όταν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι φιλικό και το άλλο. Οπότε είναι στη φάση "όλοι είναι φίλοι μας" με τα άλλα ζώα, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο. Τον ηρέμησα πιστεύω, αλλά πήρε μάθημα καλό σήμερα, όσο και αν τον λυπήθηκα. Είχα ήδη κάνει 2 φορές το γύρο του πάρκου, και πήγα προς ένα δρόμο διαφορετικό στην τρίτη γύρα. Βγήκε από ανοιχτή γκαραζόπορτα και αμέσως μπήκε στο ψητό. Brave sir robin με πίσω βήματα, ευτυχώς ήταν το αμάξι κοντά
Valerie_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πωπω κι εμένα μου έτυχε αυτό με τη σκύλα μου. Πεσαμε σε αφελή 6 αδέσποτων που όμως τα ταιζουν οθ κατοικοι και είναι σε μια περιοχή. Οπισθοχωρηση και γρήγορο περπάτημα αλλά κυριολεκτικά τα είδα όλα. Η δικιά μου πήγε να τσαμπουκαλευτει κιολας.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ρε αν δεν σας έχει τύχει να περπατάτε κ να σας την πέσουν δύο σκύλοι ΝΑ και να προσπαθούν να σας δαγκώσουν τα πόδια στο πίσω μέρος δεν έχετε πάθει τίποτα. Είχα ενα κεφάλι χέσε μεσα απο μια μαλακία που ειχε γίνει κ περπάταγα γρήγορα να προλάβω το λεωφορείοδεν έδωσα σημασία που γάβγιζαν αλλα όταν γύρισα κ είδα το ένα να προσπαθεί να δαγκώσει την φτέρνα μου κάνω "τι στο" γυρνάω απότομα κ ταυτόχρονα βγάζω το σακίδιο κ το σκάω στη μούρη στο ένα κ γίνανε καπνός . σα λυσσασμένα κάνανε και βγήκαν ξαφνικά απ την περίφραξη χωραφιού δίπλα στο δρόμο.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 μου την είχε πέσει αγέλη χωρίς λόγο πριν αρκετά χρόνια. ευτυχώς δεν το είχαν πάρει πολύ σοβαρά (τα μισά παίζανε, τα άλλα μισά δεν αστειεύονταν). με το που ένα έπιασε μπατζάκι, λέω οκ, και αρκετά άργησα, έφαγε κλωτσιά στα πλευρά και την κάνανε όλα μαζί. κωλόφαρδος ήμουν, δεν είχα ελπίδα, ήταν 10+ σκυλιά
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ε και τι να'κανες? αν έτρεχες στην πέφτανε με τη μια κ η μαλακία ειναι πως μπορεί να μη σκέφτονται όλα να σε αρπάξουν αλλα αν γίνει η αρχή απ τον "αρχηγό" θα ακολουθήσουν κ τα άλλα 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 γιατί δεν ενσωματώνουν τις σκατοπαρελάσεις με τα καρναβάλια να τελειώνουμε; problem solved ειδήσεις βλέπω
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 "Ήσυχα γ@μώ την μάνα σας". ....πωωω αν ήμουν στην θέση του δεν ξέρω τι θα έκανα από τον πανικό....μάλλον θα έπιανα το ποδήλατο,θα το έκανα σβούρα και όσα έπαιρνε.....
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 γιατί δεν ενσωματώνουν τις σκατοπαρελάσεις με τα καρναβάλια να τελειώνουμε; problem solved ειδήσεις βλέπω Γιατί;
Lucifer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ψάχνω τι ρούχα θα βάλω για να βγω. Με τις πιθανότητες εναντίον μου, βρίσκω 2 ίδιες κάλτσες. "Γίναμε!" αναφωνώ και καπάκια με λυπάμαι.
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 κανει βαρεμαρα; http://youtu.be/g7ehep6k_Qw Σπερες
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Kαπου ειχα ακουσει πως αν στην πεσει αγελη κουλουριαζεσαι κατω και περιμενεις (μαλλον να βαρεθουν?). Δεν ξερω αν ειναι ουρμπανια βεβαια. spirit)earth)aflame ποσταρε φωτο του ρε συ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις