viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 "δεν εχει χρονο για κατι με εμενα" H-h-hold me now ;_; Ώπα κάτσε. Περίμενε. Σου είπε αυτό το πράγμα ή αυτό κατάλαβες; Αν ειναι το δευτερο τότε fuckyourlife. Meres 1
katiepie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλημέεεερες! "δεν εχει χρονο για κατι με εμενα" H-h-hold me now ;_; Αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα όντως να μην έχει χρόνο για τίποτα (γιατί ντάξει αν μπορεί 1 φορά την εβδομάδα πχ δεν είναι νορμάλ), she's just not that into you.
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Η φιλη της/συγκατοικος μου την ρωτησε να δει τι γινεται, και τι ειπε οτι δεν εχει χρονο οταν η αλλη την πιεσε να απαντησει σαν ανθρωπος. Οκ, ταξιδευει συνεχεια, και το να βγουμε ηταν κανονισμενο 3 βδομαδες πριν, αλλα εγω φυσικα κατηγορω τον εαυτο μου.
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Let things happen mi amigo In other news From Sudan to guinea http://www.reuters.com/article/2014/03/24/us-guinea-ebola-idUSBREA2L0MI20140324
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Η φιλη της/συγκατοικος μου την ρωτησε να δει τι γινεται, και τι ειπε οτι δεν εχει χρονο οταν η αλλη την πιεσε να απαντησει σαν ανθρωπος. Οκ, ταξιδευει συνεχεια, και το να βγουμε ηταν κανονισμενο 3 βδομαδες πριν, αλλα εγω φυσικα κατηγορω τον εαυτο μου. κανε στενο μαρκαρισμα.αφου ειχε χρονο να δει τη φιλη της εχει και για εσενα.εχε αυτο πεποίθηση ρε man.μια χαρα παλικαρι εισαι.ακουσε εκει δεν εχει χρονο.κανε τη τρεξει. αντε παω να φτιαξω σκορδαλια.η συνταγη λεει 6 σκελιδες εγω θα βαλω 10.μουχααχαχαχχαχαχαααα
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 δεν εχει χρονο? και με την φιλη της ειχανε να βρεθουνε καιρο, και απλα πηγανε ταξιδι μαζι.
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 τι σοι δουλεια κανει?βρες μια πιο ευκολη περιπτωση.
Valerie_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βγαινεις να φας το μαγαζί έχει ένα σερβιτόρο και τα πιάτα τα φέρνουν με μια ωρα διαφορά. Η μισή παρέα είχε φαει και η αλλη μισή δεν είχε πάρει τα πιάτα. Οργάνωση.
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 σκουπισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, σεντονια, πλυντηριο, μαγειρεμα, μπανιο. χμμμμμμμ τουλαχιστον το απογευμα και βραδυ θα βγει αραλικι.
LongTom Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βγαινεις να φας το μαγαζί έχει ένα σερβιτόρο και τα πιάτα τα φέρνουν με μια ωρα διαφορά. Η μισή παρέα είχε φαει και η αλλη μισή δεν είχε πάρει τα πιάτα. Οργάνωση. Συχνό φαινόμενο δυστυχώς,ιδίως σε ταβέρνες. 1
mary Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βγαινεις να φας το μαγαζί έχει ένα σερβιτόρο και τα πιάτα τα φέρνουν με μια ωρα διαφορά. Η μισή παρέα είχε φαει και η αλλη μισή δεν είχε πάρει τα πιάτα. Οργάνωση. Τετοια μερα ετσι θα ναι παντα. Γιαυτο δε βγαινω οταν ειναι αργιες, τσικνοπεμπτες κλπ. Κυριακη βγηκαμε φαγαμε, ουτε πολυ κοσμο ειχε, ουτε αργησαν να τα φερουν. Τζαμι. Υγ. Παλι νομιζω πως εχω καιρο να δω ποστ απο τον Λιβερπουλ. 1
Valerie_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 σκουπισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, σεντονια, πλυντηριο, μαγειρεμα, μπανιο. χμμμμμμμ τουλαχιστον το απογευμα και βραδυ θα βγει αραλικι.Περίοδο ποτε περιμένεις; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις