Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε συ τοξο' date=' είχα πάντα μια απορία: όταν μυρίζουμε τις φερομόνες από το αιδοίο ερεθιζόμαστε. Εσύ παθαίνεις το ίδιο με τις κλανιές;[/quote']

Το αιδοίο δεν είναι πάντα πηγή φερομονης, αλλά και ψάριλας, συγκεκριμενα μπακαλιαριλας

Αποστολή από το Xperia sole με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Το αιδοίο δεν είναι πάντα πηγή φερομονης, αλλά και ψάριλας, συγκεκριμενα μπακαλιαριλας

Αν κανει και κουρκούτι +1 λογος για να το φας :P
Δημοσ.

που μου θύμισε ότι θέλω να γυρίσω με κάποιον το 2 guys 1 cup.Τοπ επιλογές μου είναι φρηντάμπας κ λουσι.Αλλά στείλτε πμ κ οι άλλοι δεν έχω θέμα.

Δημοσ.

Οι ανθρωποι απο 1μιση μετρο και κατω δε πρεπει να οδηγατε. Συγγνωμη κιολας.

Sent from my iPhone using Insomnia

για πε...

1,50 μετρο και να οδηγαει μισοξαπλωμενη;;; και να νομιζεις οτι δεν ειναι κανεις μεσα;;;

yeap μου χει τύχει.....

Δημοσ.

για πε...

1,50 μετρο και να οδηγαει μισοξαπλωμενη;;; και να νομιζεις οτι δεν ειναι κανεις μεσα;;;

yeap μου χει τύχει.....

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπουν τον δρομο.
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι σου γαμανε τη θεση και πας να μπεις με φορα στο αμαξι και τα ξηλωνεις ολα. Αυτο ειναι το θεμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

zennioptical.com μάγκες, ο φίλος του πτωχού γκαβούλιακα. Η τσέπη μου μ' ευγνωμονεί ακόμη.

πόσο μυωπία έχεις? σε πόσες ημέρες σου ήρθαν? USPS να φανταστώ. είδα πολύ καλή τιμή για φακό λεπτό (λόγο 6+ μυωπίας) και με ψήνει για 2ο ζευγάρι...

Δημοσ.

....και γαλοπουλίλας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...