scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Tωρα που ειδα και προηγούμενα ποστ, έχω να προτείνω ξυπνητήρι κόκορα. Ελπίζω μόνο να μην με καλέσετε για μονομαχία στο ηλιοβασίλεμα επειδή θα μείνει ψυχολογικό σ' εσάς και τους οικείους σας και πιθανώς και στους γείτονες.
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Tωρα που ειδα και προηγούμενα ποστ, έχω να προτείνω ξυπνητήρι κόκορα. Ελπίζω μόνο να μην με καλέσετε για μονομαχία στο ηλιοβασίλεμα επειδή θα μείνει ψυχολογικό σ' εσάς και τους οικείους σας και πιθανώς και στους γείτονες. δηλ γώ που ξύπναγ χρόνια κ ακόμ ακούω πραγματικά κοκόρ τι έπαθ ? α? μια χαρά δεν ειμ ? με βλέπσ να χω κάποιο κουσουρ ? Α?
linkin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Παίζει το δημοσίευμα εδώ και μέρες... Welcome to Greece my friend. Με έλληνα μιλαγες; Επίσης Μπορει να sets the pace in order for you to follow and mirror the quality of the information given. Σε απλά ελληνικα: αν δεν ήταν εγωιστής τότε θα ήταν amiable. Μερες Μικρό πουλί. 26χρονη κινεζοαμερικανιδα.
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Έλα μωρή τρέλα. Σε εχει πιάσει στην κουβέντα ασιατισα και σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Tsktsktsk
scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δηλ γώ που ξύπναγ χρόνια κ ακόμ ακούω πραγματικά κοκόρ τι έπαθ ? α? μια χαρά δεν ειμ ? με βλέπσ να χω κάποιο κουσουρ ? Α? Εχμ, εμ..."σιγα μην σ' αγγίξουν τα κοκόρια εσένα" ;;; Βut: καμια σχέση με το real thing σε ένταση και "γκαρισμα". Το έχεις και δίπλα στο κεφάλι σου, ξυπνητήρι αφού. Ψυχολογικό λέμε. Από την άλλη ίσως προσφέρει γέλιο σε καταστασεις μη υπνου.
linkin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν παει πουθενα ρε σου λεω. Αμα της πεις "την εχω μεγαλη" θα σου πει "και εμενα ο πατερας/αδερφος μου πρεπει να την εχουν τεραστια". Ασε σου λεω, απαλευτη κατασταση.
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν παει πουθενα ρε σου λεω. Αμα της πεις "την εχω μεγαλη" θα σου πει "και εμενα ο πατερας/αδερφος μου πρεπει να την εχουν τεραστια". Ασε σου λεω, απαλευτη κατασταση. There are no Asia men, πρεπει να της πεις.
Adon1s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 26χρονη κινεζοαμερικανιδα. Τίλα Τεκίλα , φάση ; ή την Κίτρινη απο τους Πάουερ Ρέϊντζερς ; ( πού πήγα και την θυμήθηκα αυτήνα )
linkin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Aμα ηταν Τιλα Τεκιλα θα ειχαμε "θεματα". Αυτη ειναι περισσοτερο Τιλα Σαντουιτς. Χαχα, το καταλαβατε? Επειδη ειναι λιγο παχουλη. Αρα οχι Τεκιλα αλλα Σαντουιτς.... Συγνωμη, ηταν κακο.
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Aμα ηταν Τιλα Τεκιλα θα ειχαμε "θεματα". Αυτη ειναι περισσοτερο Τιλα Σαντουιτς. Χαχα, το καταλαβατε? Επειδη ειναι λιγο παχουλη. Αρα οχι Τεκιλα αλλα Σαντουιτς.... Συγνωμη, ηταν κακο. αυτό δε ξέρω πως το εννοείς αλλα τελευταία μου βγαίνει ενα βίτσιο αλλα δε τις λες παχουλές. πρέπει να έχει τα πιασιματάκια σε σωστά σημείο , ωραίο πρόσωπο και το βασικο ΟΧΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ
NickTG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 αν και η θεία μου που θέλει να βγάλει άρχισε τα δεν θα μάθω ,πέρασαν τα χρόνια κλπ κλπ (αλλά πρέπει να βγάλει ) Δεν έχει και άδικο.
linkin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 αυτό δε ξέρω πως το εννοείς αλλα τελευταία μου βγαίνει ενα βίτσιο αλλα δε τις λες παχουλές. πρέπει να έχει τα πιασιματάκια σε σωστά σημείο , ωραίο πρόσωπο και το βασικο ΟΧΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ Δεν εχω θεμα με τις παχουλες ουτε εγω, το προβλημα αυτης ειναι οτι γινεται ωρες ωρες τοσο attention whore που σου κοβει οποιαδηποτε ορεξη προσεγγισης ειτε φιλικης ειτε οτιδηποτε αλλο.
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 όπα σύντεκνε , δε ειπα οτι με αρέσουν οι παχουλές , άλλο να έχει βυζά ΝΑ γκώλο ΝΑ και άλλο να έχει πάχια !μην αρχίσουν τίποτα αναπάντητες απογευματιάτικα κ θα κλείσει το κινητό απο μπαταρια , δε βρίσκω το φορτιστή με τσι attention whores δεν έχω θέμα , αν ειν καλή θα την περάσω ενα χεράκι , τόσο κόπο κάνει να τραβήξει την προσοχημ
Valerie_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τι λέτε στις τελευταίες σελίδες χαμπάρι δεν παίρνω,ένιωσα λίγο ξανθιά edit είδα το πρώτο πρώτο ποστ και κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις