chill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Α πηρα επιτελους και το αφρολουτρο kings+queens απο τα χοντος που λεγατε. Αυριο μεθαυριο θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις. Korres....Ιαπωνικό τριαντάφυλλο. 2 μπουκάλια, 5€ στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.Trust meh (: Ps Δεν είμαι ο Andreas2 Ps2 σκηνικό τα Χριστούγεννα Παίρνω για πρώτη φορα να δοκιμάσω το ιαπωνικό τριαντάφυλλο Διάλογος με την φαρμακοποιό που ναι απίστευτο milf - Για δώρο; Για την κοπελιά; - Εεεμ όχι. Για μένα Η έκφραση του προσώπου της....ανεκτίμητη. Ps3 96 μέρες αξύριστος. Αξύριστος και τζαπονεζ ρόουζ...κιλινγκ κομπινάτιον!!! Ps4 την Τετάρτη θα πέσει το πρώτο μάζεμα στο beard!!!
gatokoritso Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ιαπωνικό τριαντάφυλλο είπες? Χμμμ οκ θα το δοκιμάσω... Ιν οδερ νιους ψάχνω ένα makeup tutorial της αγαπημένης queen elsa στο γιουτουμπι και έχω λιώσει στο γέλιο.τοσες καρναβαλομαλακιες εχω πολύ καιρό να δω.μιλαμε ότι φούξια σκιά υπάρχει με το κιλό στο μάτι. Ότι να ναι..Λυπάμαι τα κοριτσάκια που θα τα δουν και θα επιχειρήσουν να βαφτούν έτσι. Θα πέσει ντομάτα όχι αστεία...
linkin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 3 μερες σερι snowboarding και τα ποδια μου ειναι για πεταμα. btw, μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι 1 ατομο να θελει να μιλαει συνεχεια για τον εαυτο του, ειτε για την οικογενεια του και να κατευθυνει καθε συζητηση προς αυτη την κατευθυνση με σκοπο να δειξει την εξυπναδα/φραγκα/γαματοσυνη του? Ειναι θεμα υπερηφανιας ή ανασφαλειας?
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 http://www.hurriyetdailynews.com/istanbuls-lavish-crystal-tower-sold-to-greek-bank.aspx?pageID=238&nID=63738&NewsCatID=345 wtf Παίζει το δημοσίευμα εδώ και μέρες... Welcome to Greece my friend. 3 μερες σερι snowboarding και τα ποδια μου ειναι για πεταμα. btw, μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι 1 ατομο να θελει να μιλαει συνεχεια για τον εαυτο του, ειτε για την οικογενεια του και να κατευθυνει καθε συζητηση προς αυτη την κατευθυνση με σκοπο να δειξει την εξυπναδα/φραγκα/γαματοσυνη του? Ειναι θεμα υπερηφανιας ή ανασφαλειας? Με έλληνα μιλαγες; Επίσης Μπορει να sets the pace in order for you to follow and mirror the quality of the information given. Σε απλά ελληνικα: αν δεν ήταν εγωιστής τότε θα ήταν amiable. Μερες
katiepie Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλημέεεερες! Τα πουλάκια κελαηδούν, οι μελισσούλες πετούν κτλ... Παρόλο τον χάλια καιρό ξύπνησα με ευφορία...
BadBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Είχα σκοπό να ξυπνησω πρωί να πάω κανα γυμναστήριο, αλλά πάλι ελιωσα το snooze. Θα πρέπει να βγει καμία πατέντα που να σε χτυπάει με ηλεκτρισμό μετά τη δεύτερη φορά.
viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βρήκα καινούργιο γυμναστήριο και έκανα έγγραφη χθες. Σήμερα χάλασε η μηχανή. Thank you based Monday...
katiepie Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Είχα σκοπό να ξυπνησω πρωί να πάω κανα γυμναστήριο, αλλά πάλι ελιωσα το snooze. Θα πρέπει να βγει καμία πατέντα που να σε χτυπάει με ηλεκτρισμό μετά τη δεύτερη φορά. Κι άμα βάλεις για ήχο το alarm και πάλι; (υποθέτοντας ότι έχεις iphone) Τέσπα έναν εκωφαντικό ήχο;; Εγώ ξυπνάω εύκολα γαμώτο...
kuzko21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Korres....Ιαπωνικό τριαντάφυλλο. 2 μπουκάλια, 5€ στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.Trust meh (:Νταξ τελικά όλοι οι άντρες είμαστε λίγο αδερφές. Μέρες.
BadBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κι άμα βάλεις για ήχο το alarm και πάλι; (υποθέτοντας ότι έχεις iphone) Τέσπα έναν εκωφαντικό ήχο;; Εγώ ξυπνάω εύκολα γαμώτο... Δεν έχω καν smartphone, αλλά ο ήχος που έχω είναι αυτός: Τυχεροί οι άνθρωποι που ξυπνούν εύκολα...
katiepie Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν έχω καν smartphone, αλλά ο ήχος που έχω είναι αυτός: Τυχεροί οι άνθρωποι που ξυπνούν εύκολα... χα χα! Τα tanks πότε σκάνε;;; Αν τον έχεις καιρό άλλαξέ τον, τον έχεις συνηθίσει πιθανότατα και δοκίμασε πιο brutal συχνότητες, να ξεκινάει πιο απότομα, κάτι... By the way, είχα πάρει κάτι άλατα με άρωμα τριαντάφυλλο και καλά ιαματικά από το Karlovy Vary αλλά τελειώνουν γαμώτο, άντε βρες τα μετά. Πολύ δυνατό και μεθυστικό άρωμα μακάρι να χε και αφρόλουτρο...
Flexeril Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Νταξ τελικά όλοι οι άντρες είμαστε λίγο αδερφές. Μέρες. Ναι,τώρα τα λες αυτά,που λείπει ο γάτραχος. 1
revolver1990 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Περίεργη κατατονική μέρα σήμερα.Όπως και να χει ο θεός είναι αστροναύτης. 2
caution Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 3 μερες σερι snowboarding και τα ποδια μου ειναι για πεταμα. btw, μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι 1 ατομο να θελει να μιλαει συνεχεια για τον εαυτο του, ειτε για την οικογενεια του και να κατευθυνει καθε συζητηση προς αυτη την κατευθυνση με σκοπο να δειξει την εξυπναδα/φραγκα/γαματοσυνη του? Ειναι θεμα υπερηφανιας ή ανασφαλειας? Μικρό πουλί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις