Valerie_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Α πηρα επιτελους και το αφρολουτρο kings+queens απο τα χοντος που λεγατε. Αυριο μεθαυριο θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις. εγώ έχω αυτό με το πορτοκάλι και κάτι άλλο αλλά σαν αυτό..κανένα.. 2
mary Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πήρα το emperor akbar, αρωμα mango @βαλ, δεν εχω δοκιμασει ποτέ αφρολουτρα dove... Χμμμμ...με βαζεις σε σκεψεις.... 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 εγώ έχω αυτό με το πορτοκάλι και κάτι άλλο αλλά σαν αυτό..κανένα.. η μυρωδιά του κρατάει ? ειναι έντονη ?
Valerie_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πήρα το emperor akbar, αρωμα mango @βαλ, δεν εχω δοκιμασει ποτέ αφρολουτρα dove... Χμμμμ...με βαζεις σε σκεψεις.... ήταν σε προσφορά και το πήρα τυχαία και έμεινα τέρμα ευχαριστημένη. η μυρωδιά του κρατάει ? ειναι έντονη ? τεσταρισμένο καλοκαίρι. 1
scullyist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Όλα Dove και ξερό ψωμί. Ok, εκτός από το κανονικό σαπουνάκι τους. Υπέροχο κι αυτό μεν, αλλά γίνεται νιανιά πολυ εύκολα 1
Gtr34 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το axe ειναι ωραιο αφρολουτρο, δυνατο αρωμα με διαρκεια . 1
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πήρα το emperor akbar, αρωμα mango Ήταν σίγουρα "emperor" και όχι "admiral"...; 3
Pa0ki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 βγήκα απ τη ντουζιέρα μετά απο ενα τρελά χαλαρωτικό ντουζ (απ την αρχή μέχρι που βγήκα να σκουπιστώ είχα κλειστά μάτια απ τη χαλάρωση) και κοιτάζω τα χέρια μου και ένιωθα λες κ δεν ημουν εγώ αλλα έβλεπα μέσα απ fps game δεν υπάρχει αυτό ,το έχω ξαναπάθει και ηταν κ λες κ όλα κυλούσαν slow motion . Κοίταζα τις σταγόνες του νερού να τρέχουν απ το σώμα μου και ηταν λες κ ειχε παγώσει ο χρόνος. Εντομεταξύ είχα μια περίεργη αίσθηση οτι δεν μπορώ να κουνηθώ , λες κ είχα πεισθεί οτι δεν μπορώ να κουνηθώ . Τι σκατά κ μπαίνω τώρα oot και βλέπω να μιλάνε για cod Ρε μαλάκα συ ούτε κοσμοπόλιταν να διάβαζα "Ο πρώτος μου οργασμός στο ντουζ" 2
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Λοιπον ψιλομα..ια το rainbow, πρεπει να εχεις πιει για να σου αρεσει μαλλον, αλλά στο μαγαζι γινόταν πανικος! Επίσης για τις βολιώτισσες γιατι δεν εχει βγει καμια φήμη; Επαθα την πλάκα μου, ετσι μου έρχεται να δώσω τιποτα κατακτηριες
NickTG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Α πηρα επιτελους και το αφρολουτρο kings+queens απο τα χοντος που λεγατε. Αυριο μεθαυριο θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις. Kings and Queens μόνο Caspar λέμε!
michael92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 http://www.hurriyetdailynews.com/istanbuls-lavish-crystal-tower-sold-to-greek-bank.aspx?pageID=238&nID=63738&NewsCatID=345 wtf
Προτεινόμενες αναρτήσεις