Flexeril Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πρωτομαγιά το πρώτο μπάνιο.Εξαπανεκαθενες. Μάρτη έβαλε κσνένας;
katiepie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δε μπορώ ρε παιδιά τη ζέστη, πιέζομαι... Μέχρι άνοιξη όλα καλά. Και στους 30 βαθμούς όλα καλά, παραπάνω τζιζ! Χα χα χα Sent from my iPhone using Insomnia 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 i<3 καλοκαίρι ιδρώνεις εύκολα το καλοκαίρι ? τι σε ενοχλεί στο καλοκαίρι ? εγω κ μες τον ήλιο να περπατήσω για κανα 2ωρο δεν έχω θέμα το καλοκαίρι, αρκεί να φοράω καπέλο , καλοκαίρι ειναι , ζέστη θα κάνει καλοκαιριάτικα , λογικό ειναι ... μακάρι να ζούσα σε χώρα που να ειναι μονίμως καλοκαίρι με ζέστη κ ήλιο καλοκαίρι για πάντα! άντε να ρθεί το καλοκαιράκι να λιαζόμαστε σα τσι γάτες ! Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, ο ήλιος και η ζέστη που έχει, δεν την παλεύω καθόλου, ιδρώνω απίστευτα και δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της ζέστης (το να κάνεις μπάνιο 5 φορές την ημέρα δεν είναι λύση). Φυσικά εάν εσείς την παλεύετε/γουστάρετε την φάση δεν έχει νόημα, each one to his own που λένε οι ξένοι, εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόρεια κρύα χώρα. 2
insomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Lucifer, δεν μπορώ να βρω το απόσπασμα να στο ανεβάσω.
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μην μου μιλας για καλοκαιρια για ακρογιαλες και αστερια ...
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πώς αντέχεις ρε Νίκο;; Απ τη ζέστη φαγούρα, ιδρώνεις, ζαλάδες, καίγεσαι κιόλας (είμαι και κάτασπρη πανάθεμά με). Χάλια χάλια κ γω κάτασπρος είμαι αλλα φέτος θα μαυρίσω :3 στα καλά καθούμενα δεν ιδρώνω ούτε πάω για περπάτημα κάθε μέρα , αλλα αμα τύχει δεν έχει θεμα ο ήλιος , αρκεί να μη σε βαράει στο κεφάλι. Ε και δε θέλει να βγεις τις ώρες που ειναι δυνατός (μετά τις 11 το πρωί νομίζω μέχρι τις 3?? δεν θυμάμαι κλ) κατα τα άλλα μια χαρά παλεύετε , ιδικά πέρσι δε νομίζω να μας έκαψε κ όλας. ίσως φταίει κ η περιοχή που μένει ο καθένας μας , δεν είμαι Αθήνα Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, ο ήλιος και η ζέστη που έχει, δεν την παλεύω καθόλου, ιδρώνω απίστευτα και δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της ζέστης (το να κάνεις μπάνιο 5 φορές την ημέρα δεν είναι λύση). Φυσικά εάν εσείς την παλεύετε/γουστάρετε την φάση δεν έχει νόημα, each one to his own που λένε οι ξένοι, εγώ πάντως θα προτιμούσα μια βόρεια κρύα χώρα. αν δουλευεις έξω τότε ειναι πρόβλημα , κατα τα άλλα δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Ειναι συγκεκριμένες οι ώρες που κάνει πολύ ζέστη. τώρα αν εννοείς υπο σκιά χμμ περίεργο , εγώ δεν ιδρώνω έτσι . εννοείτε τι γουστάρει ο καθένας , άλλοι δε γουστάρουν το χειμώνα κ άλλοι το καλοκαίρι .
noob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μην μου μιλας για καλοκαιρια για ακρογιαλες και αστερια ... Δε θα το πιστέψεις τι με θύμισες...
insomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μόνο σεμενα φαίνεται παράλογο που οι anathema χαρακτηρίζονται support στους him; 1
noob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Και εμενα αυτο το τραγουδι ηρθε στο μυαλο Άσταυταρεψευτ. 1
noob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Που 'σαι ρε περίστροφα?? Χτυπήσαμε καμιά σιτεμένη εγγλέζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις