gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 πίνουμε τσαγακι με τζιντζερ/λεμονι και ακουμε τα πουλακια που δεν εχουν βγαλει το σκασμο απο το πρωι. 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δηλαδη χαλαρωνεις νευριαζοντας.... Καλο..... 1
LongTom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 πίνουμε τσαγακι με τζιντζερ/λεμονι και ακουμε τα πουλακια που δεν εχουν βγαλει το σκασμο απο το πρωι. Είναι λαλίστατα τα άτιμα την άνοιξη,αλλά πως αλλιώς θα καταλάβεις ότι πλησιάζει το Πάσχα; 1
katiepie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλημέρες κι από μένα! Πίνουμε καφεδάκι με θέα τη θάλασσα και σκεφτόμαστε την προηγούμενη βραδιά, το σημερινό πρωινό, τι έχει γίνει στη ζωή μας τον τελευταίο καιρό και τι πρόκειται να γίνει... Key question : πότε σκατά να πάρω άδεια, Πρωτομαγιά;; Sent from my iPhone using Insomnia
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 χαχααχαχ..... Και γω πινω καφε αλλα ξαπλα... λεω να σηκωθω... Πρεπει... Το χθεσινο βραδυ ηταν πολυ χαλαρο.....
mimis19 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλημερες! Διαβασμα μεχρι τελικης πτωσης, Κυριακατικα... Γαμω τα Πολυτεχνεια μου! 1
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλημερες! Διαβασμα μεχρι τελικης πτωσης, Κυριακατικα... Γαμω τα Πολυτεχνεια μου! τσιμπα καφεδακι για support 5
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πως είπατε κύριε commissioner? ενα business plan και γρήγορα? κυριακάτικα? Μα,μα,μα... #willthisweekeverend?
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ξυπνάς 12 με το ζόρι γιατί: πρέπει να ετοιμάσεις πράγματα για να φύγεις. Για Χαλκίδα. Να δεις τη μάνα σου. Τελικά, θα φύγεις 5 γιατί άργησε να ξυπνησει ο άλλος. Τώρα, αισθάνεσαι σκατά αφού είσαι με κάτι ώρες ύπνο. Αστοκαλό.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε επίσημα η γαμημένη 6μηνη+ περίοδος γαμημένης ζέστης στην γαμημένη πόλη γαμώ το καλοκαίρι γαμώ. #fml Πα να κάνω κάνα freddo. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2014 από Material_Defender_1032 4
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ξεκίνησε επίσημα η γαμημένη 6μηνη+ περίοδος γαμημένης ζέστης στην γαμημένη πόλη γαμώ το καλοκαίρι γαμώ. #fml Πα να κάνω κάνα freddo. i<3 καλοκαίρι ιδρώνεις εύκολα το καλοκαίρι ? τι σε ενοχλεί στο καλοκαίρι ? εγω κ μες τον ήλιο να περπατήσω για κανα 2ωρο δεν έχω θέμα το καλοκαίρι, αρκεί να φοράω καπέλο , καλοκαίρι ειναι , ζέστη θα κάνει καλοκαιριάτικα , λογικό ειναι ... μακάρι να ζούσα σε χώρα που να ειναι μονίμως καλοκαίρι με ζέστη κ ήλιο καλοκαίρι για πάντα! άντε να ρθεί το καλοκαιράκι να λιαζόμαστε σα τσι γάτες !
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) γιεα, άνοιξη φάκιν άνοιξη, αχαλίνωτη μπαρμπεκιάδα (κατά το "Ιλιάδα", επικών διαστάσεων δηλαδή) στο μπαλκόνι κάτω από τον ήλιο και με τους Ραμόουνς να παίζουν δυνατά. Τώρα πλέον ρέγκε στα ηχεία και μπύρες μέχρι την πτώση του ηλίου (ή την δικιά μας, όποια έρθει πρώτη). Λογικά το επόμενο σαββατο το πρώτο μπανάκι, γιεα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2014 από leftermann 3
katiepie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 i<3 καλοκαίρι ιδρώνεις εύκολα το καλοκαίρι ? τι σε ενοχλεί στο καλοκαίρι ? εγω κ μες τον ήλιο να περπατήσω για κανα 2ωρο δεν έχω θέμα το καλοκαίρι, αρκεί να φοράω καπέλο , καλοκαίρι ειναι , ζέστη θα κάνει καλοκαιριάτικα , λογικό ειναι ... μακάρι να ζούσα σε χώρα που να ειναι μονίμως καλοκαίρι με ζέστη κ ήλιο καλοκαίρι για πάντα! άντε να ρθεί το καλοκαιράκι να λιαζόμαστε σα τσι γάτες ! Πώς αντέχεις ρε Νίκο;; Απ τη ζέστη φαγούρα, ιδρώνεις, ζαλάδες, καίγεσαι κιόλας (είμαι και κάτασπρη πανάθεμά με). Χάλια χάλια γιεα, άνοιξη φάκιν άνοιξη, αχαλίνωτη μπαρμπεκιάδα (κατά το "Ηλιάδα", επικών διαστάσεων δηλαδή) στο μπαλκόνι κάτω από τον ήλιο και με τους Ραμόουνς να παίζουν δυνατά. Τώρα πλέον ρέγκε στα ηχεία και μπύρες μέχρι την πτώση του ηλίου (ή την δικιά μας, όποια έρθει πρώτη). Λογικά το επόμενο σαββατο το πρώτο μπανάκι, γιεα. Τι πρώτο μπάνιο καλέ;; Από Μάρτη; (Έστω Απρίλη; Αν δεν πάει Ιούλιος να ζεσταθεί η θάλασσα δεεεεν.
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πώς αντέχεις ρε Νίκο;; Απ τη ζέστη φαγούρα, ιδρώνεις, ζαλάδες, καίγεσαι κιόλας (είμαι και κάτασπρη πανάθεμά με). Χάλια χάλια -οποτε εχει φαγουρα ριχνουμε ντουζακια -δεν υπαρχει ιδρωτας υπαρχουν αποσμητικα -τρωγε σωστα και μην καθεσαι κατω απο το νταλα ηλιο= no ζαλαδες -και εγω ασπρουλιαρα ειμαι με ενυδατωση και αντιλιακα δεν καιγομαι.(οσο θυμαμαι να τα βαζω εε ) οριστε μια χαρα ειναι το καλοκαιρι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις