Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ηρέμησε σε παρακαλώ βάλερι, βρίσκεσαι σε αμόκ.
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ηρέμησε σε παρακαλώ βάλερι, βρίσκεσαι σε αμόκ. να τώρα μου πλήγωσες τα feelings μου Η Βαλερι το καλυτερο κοριτσι, τελος !!!
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ρε αδελφια πολυ το αναλύεται. οχι γκρινιες μονο love. ps οχι ρε πουστη με επιασε και εμενα η ανοιξη...fuuuucckkk 2
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εγώ την άνοιξη γίνομαι συναισθηματικός κ ευαίσθητος γαμώ τις αλλεργίες μου 1
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειμαι στο πεζοδρόμιο και περιμένω να ανάψει ο Γρηγόρης, να περάσω απέναντι. Απ το πουθενά ακούω μες το αφτί μου ΓΚΟΥΥΥΧ ΓΚΟΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ενώ παράλληλα νιώθω τον σβέρκο μου υγρό για τους λάθους λόγους! Γυρνάω προετοιμασμένος να κατεβάσω όλα τα Ευαγγέλια, ΜΑΖΙ με τα κρυφά. Οταν ξαφνικά είδα Site: αυτό (ή περίπου αυτο)... Χωρίς να ανέβει το βλέμμα παραπάνω...είπα απλά ένα "νονός"...
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Βαλερί ρε ομορφωτοι...στο ί Πως φαίνεται ο άνθρωπος με τα γαλλικά και το πιάνο. Ειμαι στο πεζοδρόμιο και περιμένω να ανάψει ο Γρηγόρης, να περάσω απέναντι. Απ το πουθενά ακούω μες το αφτί μου ΓΚΟΥΥΥΧ ΓΚΟΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ενώ παράλληλα νιώθω τον σβέρκο μου υγρό για τους λάθους λόγους! Γυρνάω προετοιμασμένος να κατεβάσω όλα τα Ευαγγέλια, ΜΑΖΙ με τα κρυφά. Οταν ξαφνικά είδα Site: αυτό (ή περίπου αυτο)... Χωρίς να ανέβει το βλέμμα παραπάνω...είπα απλά ένα "νονός"... κι εγώ τα χρησιμοποιώ αυτά. με έχουν σώσει σε εφορίες ουκ ολίγες φορές. 1
noob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Βαλερί ρε ομορφωτοι...στο ί Eγώ πάντως έτσι την πρωτοαποκάλεσα.. 2
kuzko21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ααα , τα γαλλικο , ο φορτες μου. κατατα , η αλλη σημερα ηθελε να βγει με τις φιλες της. ωραια λεω , μετα τα πηρε στο κρανιο που δεν της ειπα , οχι δε θα βγεις με τις φιλες σου , θα βγουμε μαζι. ανοιξη και αυτο?
Flexeril Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Κοίτα πως πάνε να κάνουν την υστερία να φαντάζει legit.Μιζερολαγνεία λέγεται,όμορφο συναίσθημα. 1
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 #δενξέρωτιθέλω lλέγεται kuzko,σου κάνει ναζάκια μωρέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις