kuzko21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Έφτιαξα που λέτε ένα τέτοιο στα γρήγορα. στο χριστουγεννιατικο πιατακι ψευτη? ε? Ε? Ε ΛΟΥΣΙΦΕΡ? Με μπέρδεψες Σε ομελέτα το έχεις δοκιμάσει ομελέτα και μακαρονάδες δοκίμασε, γαμάει σε σαλατα και ομελετα και σκετο. εννοω οτι ειναι μια γευση που μου λειπει αλλα δεν μαρεσει. ψυχανωμαλο ikr. Όχι Βαλερί,δεν είναι αυτό που σκεφτηκες,απλα πέρασε η ωρα και παρασυρεσαι. ρε βαλερι , ρε βαλερι , απορω τι βαζετε στο στομα σας ωρες ωρες. -.^
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 στο χριστουγεννιατικο πιατακι ψευτη? ε? Ε? Ε ΛΟΥΣΙΦΕΡ? Είναι το μεγαλύτερο πιάτο που έχω.
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ρε βαλερι , ρε βαλερι , απορω τι βαζετε στο στομα σας ωρες ωρες. -.^Γιατί ρε συ,ωραίο είναι. Το υποτιμας νομιζω.
kuzko21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν εχω δοκιμασει αλλα απο οτι μου λενε κατεβαινει ευχαριστα. καλη παρεα να υπαρχει.
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν είναι σωστο να την κρατας μονο για σένα την απόλαυση της γεύσης πρεπει να τη μοιραζεσαι. Οποτε,ναι,καλη παρέα!
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μαλάκα, ΦΥΣΙΚΑ ο Μικρούτσικος είναι μπασίστας. ΦΥΣΙΚΑ. 1
noob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 MΑΛΑΚΑ, τόσα χρόνια μέχρι σήμερα 22 Μαρτίου 02:45 είχα την αίσθηση ότι ο Μικρούτσικος είχε βγει με ηλεκτρική κιθάρα στη γιουροβυζιονική σκηνή.Βλέποντας το μήνυμα του Λου λέω ''Ω το μπούστη πάλι με γρίφους μιλάει..'' Μετά από ένα τρίλεπτο μάταιης προσπάθειας να δω πίσω από τις λέξεις αποφασίζω να πατήσω το play.Πατάω λοιπόν το play να παίξει Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ και διαπιστώνω τι.. Ο Μικρούτσικος είχε βγει ΜΕ ΜΠΑΣΟ!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάθαμε και κάτι σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις