Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εντάξει πιο μάπα παζάρι από αυτό δεν παίζει να υπάρχει. Δυσφημίζουν την έννοια βιβλίο. Είχα πάει για να βρώ κάνα της πληροφορικής και αντί για αυτό έβρισκα όλη την ώρα οδηγούς για να καλυτερέψεις την ζωή σου, τον συντροφό σου, το σεξ σου κτλ.
kuzko21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εγώ έχω με το καπέλο της άεκ ένα κωλοδάχτυλο. γαμώ γαμώ πρέπει να ήταν στον σκληρό που με άφησε χρόνους Εισαι αεκ-τζου δλδς?
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 όχι ρε συ! Καλα πως κανεις ετσι. Δεν σε ειπε και παοκσου
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλα πως κανεις ετσι. Δεν σε ειπε και παοκσου δεν απάντησα κάπως παρεξηγήθηκα νομίζω.
mary Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επισης, οπως ειπε και ο leftermann ειχε μπαζαρ βιβλιου(δε ξερω αν το συνεχιζει και τωρα) ο μαλλιαρης στο πλατεια odeon απο τη πισω πλευρα. Αφου θα πας τσιμισκη, ριξε μια ματια και κει. Α και πες αν εχει τιποτα της προκοπης. Ψηνομαι να παω μια μερα. Ediiiit: μιας που ειπε ο stormrain για ιανο. Εχει και ο ιανος στη μητροπολεως απεναντι απο τη μητροπολη, μπαζαρ βιβλιου. Ή μάλλον, ειχε. Ισως να το συνεχιζει ομως. Τεσπα, απο τα 2 (μαλλιαρη και ιανο), ο 2ος ειχε πιο προσφατες εκδοσεις σε καλες τιμες.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Oooh μια που λεμε για bazaar βιβλιου κλπ, εχει ενα στον πρωην Αναγνωστοπουλο (Στοα Αρσακειου και Σταδιου) το οποιο πρεπει να ειναι του Ιανου. Και λιγο πιο κατω (προς Ομονοια) ενα 3οροφο (ή 4οροφο?) το οποιο δε θυμαμαι πως λεγεται. Ειναι διπλα στη Σανταροζα παντως. Εχουν μερικους καλους τιτλους παντως. Αθηνα αυτα.
kuzko21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν θα μου ξαναμιλήσεις τώρα; Ε να ξέρεις τώρα ειναι καλα παιδιά οι αεκτζιδες , απλά είχες βάλει ψηλά τον πήχη...τι να πεις...
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εσύ σουπιά noob σους όντως καλά παιδιά αλλά ντα μωρέ δεν είναι για μένα τα οπαδιλικια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις