Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Γιατί τί είνα τη Δευτέρα? Τίποτα απλά δεν ξέρει αν θα το πάρουν οι υπηρεσίες σερί μέχρι την Τρίτη 25.
giorgos147 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Α ναι, επίσης: Κάτα τις 12 χτυπάει κουδούνι. Ο κουριεράς ήταν, για ένα δέμα της αδερφής μου. Ανοίγω τη πόρτα "Ναι, καλημέρα σας. Η κυρία Τάδε;". Έχεις δει πολλές κυρίες με μούσια; Αστοκαλοδεξεκινησεκαλαημερα.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 πόσο γαμάτο το κάτω παρτάλι ααχχαχαχα βλέπω το τελευταίο με τη δαιμονισμένη αχχααχχααχχααχαχαχαχαχαχ
slipknot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Α ναι, επίσης: Κάτα τις 12 χτυπάει κουδούνι. Ο κουριεράς ήταν, για ένα δέμα της αδερφής μου. Ανοίγω τη πόρτα "Ναι, καλημέρα σας. Η κυρία Τάδε;". Έχεις δει πολλές κυρίες με μούσια; Αστοκαλοδεξεκινησεκαλαημερα. Εγώ πιστεύω ότι δεν ρώτησε "Η κυρία Τάδε;", αλλά "Η κυρία Τάαααααδε;". Ότι δηλαδή ήθελε να μάθει αν είναι εκεί η κυρία Τάδε, όχι αν εσύ είσαι η κυρία αυτή. Αυτό, τίποτα άλλο. 2
giorgos147 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι δεν ρώτησε "Η κυρία Τάδε;", αλλά "Η κυρία Τάαααααδε;". Ότι δηλαδή ήθελε να μάθει αν είναι εκεί η κυρία Τάδε, όχι αν εσύ είσαι η κυρία αυτή. Αυτό, τίποτα άλλο. Μακάρι. Με είχε σηκώσει μόλις από το κρεβάτι ο τύπος και καταλάβαινα ελάχιστα. Τώρα κάθομαι και κοιτάω τα βυζιά μου. Ίδια είναι. 2
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ιδια με της κυριας ταδε;;;; Χαχαχα... Πλακιτσα...
Adon1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 πόσο γαμάτο το κάτω παρτάλι ααχχαχαχα βλέπω το τελευταίο με τη δαιμονισμένη αχχααχχααχχααχαχαχαχαχαχ Προσωπικά πιστεύω πως παρότι μεχρι το 2ο επισοδειο το έβλεπα και μου άρεσε σαν σειρά , βλέποντας το τελευταίο έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα αστεία τους ( ατάκες , σκηνές κλπ ) είναι ενα κλίκ απο το να γίνουν αστεία επιπέδου Σεφερλή .
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τι μωρό ειναι αυτό ? βγαίνει κ στο Eλλάντα αυτό το μοντέλο γκόμενας? α ρε xfactor τι με κάνεις μεσημεριάτικα Προσωπικά πιστεύω πως παρότι μεχρι το 2ο επισοδειο το έβλεπα και μου άρεσε σαν σειρά , βλέποντας το τελευταίο έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα αστεία τους ( ατάκες , σκηνές κλπ ) είναι ενα κλίκ απο το να γίνουν αστεία επιπέδου Σεφερλή . οχι ρε πλάκα έχει χαχα
scullyist Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τα ταχυδρομεία μόνο την Τρίτη θα κλείσουν, δια στόματος υπαλλήλου. Τράπεζες ανοιχτές, αλλά τελικά τσακίστηκα στο τσαφ... και παρόλα αυτα πάλι είχε ουρά, δεν παλεύεται η Πειραιώς, φέρτε πίσω την marfin και μου χαλάσατε το πρόγραμμα χρόνων, ορίστε μας.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 έβλεπα βιντεάκια απ το xfactor uk και βρήκα τον χαμένο αδερφό της sookie stackhouse έχει φωνή ο ποστης https://www.youtube.com/watch?v=ZuxJwGiIIUM
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τι μουνι κυκλοφορει εξω ρε πουστη μου. Πρεπει να βρουμε επειγοντος γκομενα αλλιως θα μας σταμπαρει ολη η θεσσαλονικη με το καρφωμα που πεφτει ολη την ωρα.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 κ εγω αυτό τον καιρό είμ σα κριάρ τσι μέρες του (χωρίς να βρωμάω α ) να ρθω σαλονίκη να ριξω κανένα βλέμμα κ γω ?
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ξέρει κανείς αν τα samsung omnia 7 είχαν κυκλοφορήσει ελλάδα; αν ναι γιατι δεν μπορώ να συνδεθώ σε market κλπ;
Adon1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Γάμησέ τα ρε ... Και το θέμα είναι οτι μια βόλτα πας παραλία που γίνεται της ιερόδουλης αυτες τις μέρες και δε ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις ... Οχι τιποτα άλλο , αλλα απο ενα σημείο και μετά και να μη το θές καρφώνεσαι .... ΩΙΜΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις