Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τύποι μου ψεκαστε k othrine εκεί που έχετε θέμα και θα τις δείτε να παθαίνουν αυτό που πραγματικα τους αξίζει σε αυτό το κοσμο.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

παω να χεσω

κ εγώ έλεγα να πάω αλλα έκλεισε το κινητό απο μπαταρία γμτ

θα το αφήσω για αυριο το πρωί , δε ειναι οτι χέζομαι κ όλας , απλά νιώθω οτι με μια προσπάθεια 10λεπτη θα ξεκίναγε η εκκένωση  B)

Τύποι μου ψεκαστε k othrine εκεί που έχετε θέμα και θα τις δείτε να παθαίνουν αυτό που πραγματικα τους αξίζει σε αυτό το κοσμο.

κ οι γάτες τις τρώνε, δεν ειναι μονόδρομος το φάρμακο . Αμα δεις τι κατσαριδα έτρωγε ο γάτος μου παλιά .. ιδικά την εποχή που είχα ξεχάσει για καμια εβδομάδα ενα κουτί με μισό σκουβλάκι στην ντουλάπα ..... 

τότε ειδα για πρώτη φορά σουβλάκι με γούνα  :mellow:  :mellow:  :mellow: 

Δημοσ.

Lol, πανω απο 30 δευτερολεπτα ποτε δεν μου εχει κρατησει, τι 10λεπτα λες εσυ. Το εντερο μου σπερνει B)

αν δεν σου έρχεται να χέσεις μπορείς να πετάξεις τα βρακιά κ σε 10 δευτερόλεπτα να έχεις αδειάσει ? βλάβη στο άντερο έχεις ρε? εγώ αμα δε μου έρχεται κ θέλω να αδειάζω το στομάχι μου πάω κ κάθομαι κανα 10λεπτο κ εκκενώνω. Κανονικά εκκενώνω κάθε πρωί στις 7 με 7¨30 και κάθε απογευμα στις 6-7 . Τα βράδια όμως μετράει να κοιμάσαι άδειος . Παίζει ρόλο κ πόσο τρως , εγώ τρώω 5-6 φορές την ημέρα κ τα περισότερα γευματα μου ειναι απο μισό μέχρι ενα κιλό. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

θυμήθικα ενα ακόμα με κατσαρίδια. 

Παλιά είχα κάνει την κηδεία σε μια κατσαρίδα που σκότωσα κατα λάθος . Της είχα φτιάξει ενα κρεβατάκι απο λουλούδια και την είχα βάλει ανάποδα όπως πέφτουν οταν ψοφάνε . Πήγα να πάρω απο μέσα αναπτήρα κ οινόπνευμα να την αποτεφρώσω αλλα όταν γύρισα δεν ηταν εκεί. Γάτα πρέπει να την πήρε ... 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ρε ανθρωπε γιατι να θες να αδειασεις αμα η κουραδα δεν σου χτυπαει το θηροτηλεφωνο; Στην τελικη αμα εχεις κατι σημαντικο να κανεις αργοτερα τα κρατας.

Υ.Γ.

Ποσο κομματάρα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Lol, πανω απο 30 δευτερολεπτα ποτε δεν μου εχει κρατησει, τι 10λεπτα λες εσυ. Το εντερο μου σπερνει B)

ο γρηγορότερος κώλος στο forum? :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ρε ανθρωπε γιατι να θες να αδειασεις αμα η κουραδα δεν σου χτυπαει το θηροτηλεφωνο; Στην τελικη αμα εχεις κατι σημαντικο να κανεις αργοτερα τα κρατας.

δε νιώθεις την ευχαρίστηση στο χέσιμο ? ειναι απο τα ομορφότερα πράγματα της ζωής.

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα να πάρω απο μέσα αναπτήρα κ οινόπνευμα να την αποτεφρώσω αλλα όταν γύρισα δεν ηταν εκεί.

Μήπως αναστήθηκε; :ph34r:

Δημοσ.

ο γρηγορότελος κώλος στο forum? :P

μη γράφεις τέτοια , ο τοξο καραδοκεί 

Μήπως αναστήθηκε; :ph34r:

δε νομίζω της είχα κόψει το κεφάλι να δω αν βγαίνει 

• Like 3
Δημοσ.

Παλιά είχα κάνει την κηδεία σε μια κατσαρίδα που σκότωσα κατα λάθος.

Πήγα να πάρω απο μέσα αναπτήρα κ οινόπνευμα να την αποτεφρώσω αλλα όταν γύρισα δεν ηταν εκεί.

Πολύ φοβάμαι ότι έκανες τελετή voodoo και όχι κηδεία.

Δημοσ.

Ειχα την χαρα (λεμε τωρα) , να δω λευκη κατσαριδα. Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας

Εγω το ειχα αναφερει , ηταν τρομακτικη εμπειρια .

A μπράβο  μιλάς για την κατσαρίδα που είχε περάσει απ΄τους κουραμπιέδες..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...