Valerie_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Τύποι μου ψεκαστε k othrine εκεί που έχετε θέμα και θα τις δείτε να παθαίνουν αυτό που πραγματικα τους αξίζει σε αυτό το κοσμο.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παω να χεσω κ εγώ έλεγα να πάω αλλα έκλεισε το κινητό απο μπαταρία γμτ θα το αφήσω για αυριο το πρωί , δε ειναι οτι χέζομαι κ όλας , απλά νιώθω οτι με μια προσπάθεια 10λεπτη θα ξεκίναγε η εκκένωση Τύποι μου ψεκαστε k othrine εκεί που έχετε θέμα και θα τις δείτε να παθαίνουν αυτό που πραγματικα τους αξίζει σε αυτό το κοσμο. κ οι γάτες τις τρώνε, δεν ειναι μονόδρομος το φάρμακο . Αμα δεις τι κατσαριδα έτρωγε ο γάτος μου παλιά .. ιδικά την εποχή που είχα ξεχάσει για καμια εβδομάδα ενα κουτί με μισό σκουβλάκι στην ντουλάπα ..... τότε ειδα για πρώτη φορά σουβλάκι με γούνα
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ευχαριστουμε που το μοιραζεσαι μαζι μας Vozinioti 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Lol, πανω απο 30 δευτερολεπτα ποτε δεν μου εχει κρατησει, τι 10λεπτα λες εσυ. Το εντερο μου σπερνει
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Lol, πανω απο 30 δευτερολεπτα ποτε δεν μου εχει κρατησει, τι 10λεπτα λες εσυ. Το εντερο μου σπερνει αν δεν σου έρχεται να χέσεις μπορείς να πετάξεις τα βρακιά κ σε 10 δευτερόλεπτα να έχεις αδειάσει ? βλάβη στο άντερο έχεις ρε? εγώ αμα δε μου έρχεται κ θέλω να αδειάζω το στομάχι μου πάω κ κάθομαι κανα 10λεπτο κ εκκενώνω. Κανονικά εκκενώνω κάθε πρωί στις 7 με 7¨30 και κάθε απογευμα στις 6-7 . Τα βράδια όμως μετράει να κοιμάσαι άδειος . Παίζει ρόλο κ πόσο τρως , εγώ τρώω 5-6 φορές την ημέρα κ τα περισότερα γευματα μου ειναι απο μισό μέχρι ενα κιλό. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- θυμήθικα ενα ακόμα με κατσαρίδια. Παλιά είχα κάνει την κηδεία σε μια κατσαρίδα που σκότωσα κατα λάθος . Της είχα φτιάξει ενα κρεβατάκι απο λουλούδια και την είχα βάλει ανάποδα όπως πέφτουν οταν ψοφάνε . Πήγα να πάρω απο μέσα αναπτήρα κ οινόπνευμα να την αποτεφρώσω αλλα όταν γύρισα δεν ηταν εκεί. Γάτα πρέπει να την πήρε ... 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλα ρε ανθρωπε γιατι να θες να αδειασεις αμα η κουραδα δεν σου χτυπαει το θηροτηλεφωνο; Στην τελικη αμα εχεις κατι σημαντικο να κανεις αργοτερα τα κρατας. Υ.Γ. Ποσο κομματάρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Lol, πανω απο 30 δευτερολεπτα ποτε δεν μου εχει κρατησει, τι 10λεπτα λες εσυ. Το εντερο μου σπερνει ο γρηγορότερος κώλος στο forum? 2
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλα ρε ανθρωπε γιατι να θες να αδειασεις αμα η κουραδα δεν σου χτυπαει το θηροτηλεφωνο; Στην τελικη αμα εχεις κατι σημαντικο να κανεις αργοτερα τα κρατας. δε νιώθεις την ευχαρίστηση στο χέσιμο ? ειναι απο τα ομορφότερα πράγματα της ζωής. 3
g_alkis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πήγα να πάρω απο μέσα αναπτήρα κ οινόπνευμα να την αποτεφρώσω αλλα όταν γύρισα δεν ηταν εκεί. Μήπως αναστήθηκε;
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ο γρηγορότελος κώλος στο forum? μη γράφεις τέτοια , ο τοξο καραδοκεί Μήπως αναστήθηκε; δε νομίζω της είχα κόψει το κεφάλι να δω αν βγαίνει 3
slipknot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παλιά είχα κάνει την κηδεία σε μια κατσαρίδα που σκότωσα κατα λάθος. Πήγα να πάρω απο μέσα αναπτήρα κ οινόπνευμα να την αποτεφρώσω αλλα όταν γύρισα δεν ηταν εκεί. Πολύ φοβάμαι ότι έκανες τελετή voodoo και όχι κηδεία.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εμφανίσεις Προφίλ14002 Εγγραφή: 13 Jan 2011 ? ?
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εμφανίσεις Προφίλ14002 Εγγραφή: 13 Jan 2011 ? ? +1
noob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ειχα την χαρα (λεμε τωρα) , να δω λευκη κατσαριδα. Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας Εγω το ειχα αναφερει , ηταν τρομακτικη εμπειρια . A μπράβο μιλάς για την κατσαρίδα που είχε περάσει απ΄τους κουραμπιέδες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις