noob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 θελω να βαλω μια καλη φωτο αλλα ολες με φαινονται χαλια.ποτε δεν ειμαι ικανοποιημενη.καποια στιγμη θα τη βρω τη ρουφιανα. Σε βρήκα λύση. Στείλε με πι εμ το φώτο άλμπουμ σου και θα σε τη βρω.
scullyist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν πάμε καλά... μόλις έγινε exterminate μια ξανθιά. Μαντέψτε τι χρώμα ζουμί διακόσμησε τον τοίχο και την χαρτοπετσέτα. Όχι περίπου, όχι σαν, όχι πάνω-κάτω, αλλά... ΑΚΡΙΒΩΣ, και μόνο, ΑΥΤΟ (και δεν μιλάω για το καπάκι...) : Τι στα μεταλλαγμένα...
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σε βρήκα λύση. Στείλε με πι εμ του φώτο άλμπουμ σου και θα σε τη βρω. τσέκαρε λίγο στο μουσικοθρεντ ρε τι ξανθιά τι εννοείς scullyist;
scullyist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Kατσαρίδα, Bαλ. Γουγκλάρω και δεν βρίσκω κάτι. Πέτυχα όμως αυτό το ενδιαφέρον ωραίο πλασματάκι. Αλλά το οινοπνευματί της ξανθιάς δεν συγκρινόταν, χάζεψα.
scullyist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Λες και εξαφανίστηκαν ποτέ... Αιμοκυανίνη σε έντομα! Tι ξέρεις, επιστήμη; ξέρασέ τα όλα. Παίζει σε κλασσικές ξανθιές και απλά δεν είχαν βρεθεί στο δρόμο μου τόσα χρόνια; (this sounds wrong, but still...)
Lucifer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν το εννοούσα. Κάποια αρθρόποδα έχουν όντως μπλε αίμα σαν τα μαλάκια λόγω αιμοκυανίνης (σα την αιμοσφαιρίνη σε μας, αλλά αντί για σίδηρο, ενώνεται με χαλκό) αλλά δε νομίζω πως οι κατσαρίδες περιλαμβάνονται. εντιτ, τώρα είδα το λινκ που έβαλες τα horseshoe. Από πιτσιρίκι δε σιχαίνομαι τίποτα περισσότερο από αυτά τα ελεεινά σιχάματα.
athlios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ειμαι περιεργος να μαθω για το "νεκρα σουβλακια". Τι και πως δηλαδη.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Λες και εξαφανίστηκαν ποτέ... Tι ξέρεις, επιστήμη; ξέρασέ τα όλα. Παίζει σε κλασσικές ξανθιές και απλά δεν είχαν βρεθεί στο δρόμο μου τόσα χρόνια; (this sounds wrong, but still...) Maxforce..
viper2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 http://www.dikaiologitika.gr/2014031926932/kosmos/pos-tha-allaxoun-oi-times-me-to-hlektroniko-eisitirio-sta-mmm/menu-id-232.html #payasyougo Μερες
mary Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ξεκινά delete.σιγα μην τα χρειάζεσαι όλα αυτά. Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις αλλά δυσκολο. Εχω σειρες που παρακολουθω τωρα και κραταω τις προηγουμενες σεζον τακτοποιημενες και νοικοκυρεμενες. Εχω ταινιες που μαρεσουν και τις κραταω. Εχω επισης ταινιες που δεν εχω δει, οποτε και αυτες κραταω για να τις δω. Επισης μονο τα εγγραφα μου πιανουν 7gb. Οι φωτο άλλα τόσα. Και η μουσικη 31. Δυσκολο ρε γαμωτο Αντε καλά, ισως ξεφορτωθω το vampire diaries που το παρατησα.
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 χώρισε και σε άλλοςυ δίσκους γιατί αν σκάσει κανένα κανόνι θα τα χάσεις όλα.
mary Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Χωρισμενα ειναι. Η συνολικη χωρητικοτητα ειναι 1,5tb. Ειναι 500 ο εξωτερικος, 500 ο δευτερος εσωτερικος και 500 ο πρωτος που ειναι χωρισμενος σε windows+data.
Προτεινόμενες αναρτήσεις