kuzko21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ωπ kuzko πάλι από δω; επ ωπ , ποτε δεν λειπω ειπαμε , βλεπω τα παντα. edit , αφου μια ολοκληρη μερα ενας να γραψει κατι εδω δεν...
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 επ ωπ , ποτε δεν λειπω ειπαμε , βλεπω τα παντα. edit , αφου μια ολοκληρη μερα ενας να γραψει κατι εδω δεν... 1
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 <p>Εχω 1,5 tb συνολο και σχεδον μου εχει φισκαρει.</p> <p>Ουτε μια σειρα ολοκληρη δε θα χωραει σε λιγο....</p> <p>Γαμώτο...τι θα κανω.....; </p> Ξεκινά delete.σιγα μην τα χρειάζεσαι όλα αυτά. 3
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 δελετε λεει! Ντροπή. Που λες μαριενα πριν 2 χρόνια αντιμετόπιζα ανάλογο δίλημμα και αποφασισα να παρω σκληρο 2ΤΒ τότε στα 70 ευρώ αλλά φαινόταν ακριβός, δε βαριέσαι λέω θα περιμένω.. Λιγο μετά γίνονται οι πλημμύρες και ανεβαίνουν στα υψη οι τιμές των σκληρών. Περιμένω και γω σαν τον Ιωβ και τσσσσσσσουπ πέρσι καίγεται ο παλιος σκληρος, νο μπακ απ νο παρτι, τα έχασα σχεδόν όλα!!
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 δελετε λεει! Ντροπή. Που λες μαριενα πριν 2 χρόνια αντιμετόπιζα ανάλογο δίλημμα και αποφασισα να παρω σκληρο 2ΤΒ τότε στα 70 ευρώ αλλά φαινόταν ακριβός, δε βαριέσαι λέω θα περιμένω.. Λιγο μετά γίνονται οι πλημμύρες και ανεβαίνουν στα υψη οι τιμές των σκληρών. Περιμένω και γω σαν τον Ιωβ και τσσσσσσσουπ πέρσι καίγεται ο παλιος σκληρος, νο μπακ απ νο παρτι, τα έχασα σχεδόν όλα!! κι εγώ κάπως έτσι την πάτησα και έκτοτε τα έχω μοιράσει σε 2-3 μικρότερους.
scullyist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εχω 1,5 tb συνολο και σχεδον μου εχει φισκαρει. Ουτε μια σειρα ολοκληρη δε θα χωραει σε λιγο.... Γαμώτο...τι θα κανω.....; Δεν τρώγονται όλες οι ξαναζεσταμένες σούπες, σκέψου ποια δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να ξαναδείς, όσο κι αν τα διασκέδασες την πρώτη φορά. Proceed to delete. 4
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν τρώγονται όλες οι ξαναζεσταμένες σούπες, σκέψου ποια δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να ξαναδείς, όσο κι αν τα διασκέδασες την πρώτη φορά. Proceed to delete. Τρώγονται! Ολες. Δεν ειναι σωστό να διαλέγεις κάποια απο τα παιδια σου πρέπει να τα περιβάλλουμε όλα με στοργή και μπακαπ. 1
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ θα κρατάω πότε σειρές πάντως. Πιάνουν πολύ χώρο και δεν παίζει να ξαναδώ επεισόδια. στη μόνη σειρά που σκέφτομαι να κάνω εξαίρεση είναι στη πολυαγαπημενη νικιτα αλλά είδα ότι ο σταρ θα τη βάλει επανάληψη άρα μου κόπηκε η φορά
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ασχετο αλλά μιας και έχουμε γυναικες εδω τι λέτε γι' αυτη τη μορφή cv http://www.dayjob.com/downloads/CV_examples/network_engineer_CV_template.pdf ? Χωρίς τις πολλες σάλτσες που γράφει στην αρχη.
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ασχετο αλλά μιας και έχουμε γυναικες εδω τι λέτε γι' αυτη τη μορφή cv http://www.dayjob.com/downloads/CV_examples/network_engineer_CV_template.pdf ? Χωρίς τις πολλες σάλτσες που γράφει στην αρχη. με αρέσει. 1
scullyist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αλλαγή γραμματοσειράς πρόντο. Κάποια καθαρή/ξεκούραστη στο διάβασμα, δηλ. χωρίς πατούρες/ουρές.
Sellers Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Θεωρία των Χορδών και πίστη στον Θεό. Και γαμω τα site γενικότερα. 2
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μόλις τελείωσα το τελευταίο επεισόδιο από voice uk. Εκπληκτικό απλά Μετά θυμήθηκα αυτό Νευρικό....πέραν της αφωνίας η σκηνική παρουσία του μπόμπου όλα τα λεφτά Χωριά που για προφανείς λόγους μου θύμισε τα λουκάνικα του Luci!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Γαμημένα σπόιλερς, πάντα έρχονται εκεί που δε τα περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις