saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ευτυχως που μου μαθανουν τα κολπα γτ μπαν θα ξαναφαω και το ξερουμε ολοι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 δλδ εγω και ο κλιικ ειμαστε το ιδιο ατομο ;;Καλα και αφου ο καθενας εχει 5,6 ακουντ οι μοντ γτ απειλουν με μπαν ;; Αφοιυ ετσι και αλλιως θα ξαναμπεις;Ετσι για το τυπικο;; δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ότι θέλουμε ένα topic να trollάρει ο ένας τον άλλο σε endless loop 1
saya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ότι θέλουμε ένα topic να trollάρει ο ένας τον άλλο σε endless loop Εχω οτι εντυπωση οτι κατι ειπωθηκε για πολλαπλους λογαριασμους . Παρακαλω πολυ αν εχει κανεις καναν περισσιο να μου τον παραχωρησει σε περιπτωση μπαν γτ βαριεμαι να φτιαχνω αλλον (πλακιτσα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 για τους πολλαπλούς του Τοξοβόλου και του brickman δεν με παίρνει να κάνω double account, έχω static ip
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 τι ρόλο βαράει αυτός ο brickman?1 χρόνο νταν έλειπα από το Ινσο
caution Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 δεν με παίρνει να κάνω double account, έχω static ip Tor Browser βρε κουτό
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έχω ξαπλώσει μέσα στον υπνοσακο και είμαι έτοιμοΣ για ύπνο. Θα σας κκρατάω ενήμερους καληνύχτα!!! Χd Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Tor Browser βρε κουτό too much trouble, βαριέμαι... Έχω ξαπλώσει μέσα στον υπνοσακο και είμαι έτοιμοΣ για ύπνο. Θα σας κκρατάω ενήμερους καληνύχτα!!! Χd Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App πήξε newfag!
athlios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έχω ξαπλώσει μέσα στον υπνοσακο και είμαι έτοιμοΣ για ύπνο. Θα σας κκρατάω ενήμερους καληνύχτα!!! Χd Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App Say hello. Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Say hello. Sent from my iPhone using Insomnia Hello Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
athlios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Χαρήκαμε... Sent from my iPhone using Insomnia
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Εχω οτι εντυπωση οτι κατι ειπωθηκε για πολλαπλους λογαριασμους . Παρακαλω πολυ αν εχει κανεις καναν περισσιο να μου τον παραχωρησει σε περιπτωση μπαν γτ βαριεμαι να φτιαχνω αλλον (πλακιτσα) Εγώ ξέρω από πολλαπλούς οργασμούς, μπορώ να σου παραχωρήσω μερικούς αν θέλεις.
caution Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 ^ Ισχύει. Διάβασα το post και είχα αμέσως 4-5...
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Εγώ ξέρω από πολλαπλούς οργασμούς, μπορώ να σου παραχωρήσω μερικούς αν θέλεις. Επειδή έχω καιρό να σε φλερτάρω,γίνεται να παραχωρήσεις μερικούς κ σε μένα? In other news αφόρητη μέρα η σημερινή.Πιάστηκα με έναν μισητό Πολωνό yet again στη δουλειά (θα του το κλείσω το σπιτάκι αυτουνού στανταράκι).Γυρνάω στο σπίτι μέσα στο νεύρο κ βλέπω ένα χάος,ενώ είχαμε συμφωνήσει με τον άλλον να κάνει ένα σουλούπωμα σήμερα που τελείωνε νωρίτερα από το γραφείο.Στα καπάκια πρέπει να απαντήσουμε σε ένα γράμμα από το nursery school του μπομπιράκου συν ότι είμαι σε τρίλειμα για ποιά ταινία να δω μετά. Εδώ και 1 ώρα + είμαι ξαπλωμένος στο καναπέ με τα ρούχα της δουλειάς,το laptop απέναντι να με φλερτάρει,το σπίτι να είναι πουτάνα,να ΜΗΝ έχω φάει τπτ και ταυτόχρονα να έχω κολλήσει με ένα σπαστικό fidgeting πειράζοντας τη γραβάτα σα retard φάση.I have no will to live
Προτεινόμενες αναρτήσεις