Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ εγω και ο κλιικ ειμαστε το ιδιο ατομο ;;Καλα και αφου ο καθενας εχει 5,6 ακουντ οι μοντ γτ απειλουν με μπαν ;; Αφοιυ ετσι και αλλιως θα ξαναμπεις;Ετσι για το τυπικο;;

δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ότι θέλουμε ένα topic να trollάρει ο ένας τον άλλο σε endless loop :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ότι θέλουμε ένα topic να trollάρει ο ένας τον άλλο σε endless loop :P

Εχω οτι εντυπωση οτι κατι ειπωθηκε για πολλαπλους λογαριασμους . Παρακαλω πολυ αν εχει κανεις καναν περισσιο να μου τον παραχωρησει σε περιπτωση μπαν γτ βαριεμαι να φτιαχνω αλλον (πλακιτσα)

• Super Moderators
Δημοσ.

για τους πολλαπλούς του Τοξοβόλου και του brickman :P

δεν με παίρνει να κάνω double account, έχω static ip :-(

Δημοσ.

Έχω ξαπλώσει μέσα στον υπνοσακο και είμαι έτοιμοΣ για ύπνο. Θα σας κκρατάω ενήμερους καληνύχτα!!! Χd

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

• Super Moderators
Δημοσ.

Tor Browser βρε κουτό :)

too much trouble, βαριέμαι...

Έχω ξαπλώσει μέσα στον υπνοσακο και είμαι έτοιμοΣ για ύπνο. Θα σας κκρατάω ενήμερους καληνύχτα!!! Χd

πήξε newfag!

Δημοσ.

Say hello.

Sent from my iPhone using Insomnia

post-85738-0-53974200-1353098784_thumb.jpg

Δημοσ.

Say hello.

Sent from my iPhone using Insomnia

Hello

Δημοσ.

Εχω οτι εντυπωση οτι κατι ειπωθηκε για πολλαπλους λογαριασμους . Παρακαλω πολυ αν εχει κανεις καναν περισσιο να μου τον παραχωρησει σε περιπτωση μπαν γτ βαριεμαι να φτιαχνω αλλον (πλακιτσα)

Εγώ ξέρω από πολλαπλούς οργασμούς, μπορώ να σου παραχωρήσω μερικούς αν θέλεις.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω από πολλαπλούς οργασμούς, μπορώ να σου παραχωρήσω μερικούς αν θέλεις.

Επειδή έχω καιρό να σε φλερτάρω,γίνεται να παραχωρήσεις μερικούς κ σε μένα?

In other news αφόρητη μέρα η σημερινή.Πιάστηκα με έναν μισητό Πολωνό yet again στη δουλειά (θα του το κλείσω το σπιτάκι αυτουνού στανταράκι).Γυρνάω στο σπίτι μέσα στο νεύρο κ βλέπω ένα χάος,ενώ είχαμε συμφωνήσει με τον άλλον να κάνει ένα σουλούπωμα σήμερα που τελείωνε νωρίτερα από το γραφείο.Στα καπάκια πρέπει να απαντήσουμε σε ένα γράμμα από το nursery school του μπομπιράκου συν ότι είμαι σε τρίλειμα για ποιά ταινία να δω μετά.

Εδώ και 1 ώρα + είμαι ξαπλωμένος στο καναπέ με τα ρούχα της δουλειάς,το laptop απέναντι να με φλερτάρει,το σπίτι να είναι πουτάνα,να ΜΗΝ έχω φάει τπτ και ταυτόχρονα να έχω κολλήσει με ένα σπαστικό fidgeting πειράζοντας τη γραβάτα σα retard φάση.I have no will to live

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...