Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ροφλ. Με βεβαιότητα κιόλας μας ανακοινώνει ποιό είναι το καλύτερο μπουγατσόνι. Α πάγαινε ρε. καλα ναι, ωραια περιοχη αλλα μην ορκιζεσαι για "το καλυτερο μπουγατσονι", ειπαμε. Μιλάω για αυτά που 'χω φάει ρε τραχανοπλαγιάδες. Και έχω το ατού ότι δεν έχω σπίτι κει πάνω (άρα πολύ βρώμικο) και δεν έχω μπουγάτσα με κιμά/τυρί δωκάτω, άρα όταν έρχομαι να επιθεωρήσω τις αποικίες μας, το σκίζω. Μμμ. εντιτ, επίσης είδαμε και τον μαύρο ρε μαλάκες, με τον ψαρόγυρο να πούμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Νομίζω πως όχι δεν βγάζει άλλα έχει κουμπί save για να σώσεις τα αποτελέσματα Άρα το μόνο που προσφέρει είναι να παρατηρήσω μόνος μου αν θα ανέβουν οι θερμοκρασίες;
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ο Μαύρος σε πήρε χαμπάρι ότι είσαι χαμουτζής και σε τρόλλαρε ασύστολα. "Έλα από βδομάδα, θα έχω γύρο μπακαλιάρο", μουχαχαχαχα. 1
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ναι, ξέρει ο μαύρος να ξεχωρίζει νομαρχίες που πέρασε με κουτσό τα ναρκοπέδια στον Έβρο. Ακόμα και ο Πρασσάς καλύτερος ήταν ρε. Χαλάλι το κλάσιμο Χιροσίμα. 2
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Άρα το μόνο που προσφέρει είναι να παρατηρήσω μόνος μου αν θα ανέβουν οι θερμοκρασίες; Ναι και αυτό άλλα κυρίως παρατηρείς την σταθερότητα που έχει το μηχάνημα, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα αρχίσουν τα κρασαρισματα .
eSATA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η Ιντερπόλ - Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας - ανακοίνωσε την Κυριακή ότι τουλάχιστον δύο διαβατήρια, που είχαν καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων της ως κλεμμένα ή απολεσθέντα, χρησιμοποιήθηκαν από άτομα που επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και πρόσθεσε ότι «εξετάζει και άλλα ύποπτα διαβατήρια».
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Οι θεμοκρασίες ανέβηκαν λίγο, πήγαν μέχρι τους 60ο περίπου, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν σταθερά(ρεύματα - ανεμιστήρες). Στην απόδοση που είχε πρακτικά ο υπολογιστής δεν παρατήρησα κάτι αξιοσημείωτο όσο κράτησε η δοκιμή. Άρα είναι οκ το πισι μου;
viper2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η Ιντερπόλ - Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας - ανακοίνωσε την Κυριακή ότι τουλάχιστον δύο διαβατήρια, που είχαν καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων της ως κλεμμένα ή απολεσθέντα, χρησιμοποιήθηκαν από άτομα που επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και πρόσθεσε ότι «εξετάζει και άλλα ύποπτα διαβατήρια». the plot thickens in other news ο καιρος παει απο το κακο στο χειροτερο... Σπερες edit νταξει, επικουρα
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ψυχολογικα καλα. Θεμα υγειας ενταξει. Γυμναστικη low low και θα ανεβουμε. Αντε να ανεβαζουμε ρυθμους να θερισουμε κωλους again
noob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Χάθηκε το αεροπλάνο λέει. Ακόμα το ψάχνουν το αεροπλάνο Παπάργια μάντολες τόσες ώρες ντεμέκ έρευνες ναούμ.. Πες ρε ηΣΑΤΑ που βρίσκεστε να στείλουμε τον νίκοτς να σας σως. 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 /Sarcastic mode on Η πιο κρύα μέρα του χειμώνα σήμερα,14 βαθμοί. /Sarcastic mode off 2
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Athens Sunday, March 09, 2014 Current Conditions 9°C 8:34 PΜ RealFeel® 6°C oh lord.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις