athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εχει παει κανεις στα βιλατζ στο λιμανι? (κινηματογραφος--->ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ)
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτό που αναγκάζομαι για 2η φορά να πετάξω (σπιτικό) γλυκό λόγο μούχλας... #fml 1
noob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρε άμα δεν έχετε φάει μπουγάτσα αθηνέζα τι να με πείτε ρε..
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρε άμα δεν έχετε φάει μπουγάτσα αθηνέζα τι να με πείτε ρε.. θα ξεχασω γω, 3 μερες ετρωγα απο ενα στο Ψυρρη ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ για να κατεβει ο φραπες. 2
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ναι ε; Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που πήγα σινεμά δεν είχα ούτε ένα παιδί. Μην πω δεν ήμουν καν παντρεμένος. Μην πω ότι είχα και μαλλιά ακόμα. θα ξεχασω γω, 3 μερες ετρωγα απο ενα στο Ψυρρη ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ για να κατεβει ο φραπες. ρε χαμμένε, πήγες αθήνα και πήρες και φραπέ, πήρες και μπουγάτσα. Την επόμενη φορά που θα πας να παραγγείλεις λαιμητόμο. 2
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ναι ε; Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που πήγα σινεμά δεν είχα ούτε ένα παιδί. Μην πω δεν ήμουν καν παντρεμένος. Μην πω ότι είχα και μαλλιά ακόμα. ε και γω σε τετοια φαση ειμαι ρε μπαρμπα. Εχει τελοσπαντων, το θεμα ειναι μην εχει πλαστικες καρεκλες και καμια σιαρτι ρε χαμμένε, πήγες αθήνα και πήρες και φραπέ, πήρες και μπουγάτσα. Την επόμενη φορά που θα πας να παραγγείλεις λαιμητόμο. τωρα, τη τελευταια φορα κατεβηκα με ταπερ και δικο μου σεικερ. 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρε άμα δεν έχετε φάει μπουγάτσα αθηνέζα τι να με πείτε ρε.. Ποτε εφαγες περσι που εκανες κοπανα στο λυκειο πρωτη ωρα θρησκευτικα;
noob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ποτε εφαγες περσι που εκανες κοπανα στο λυκειο πρωτη ωρα θρησκευτικα; 3
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 χαχα, κάπως 'ετσι είμαι τις τετάρτες όταν βλέπω τσάμπιονς ληγκ! Με μπυρόνι αντί για πέπσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις