Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σερραικό ειναι το Χρυσό. Αλλά η μπουγατσα του είναι ψιλοχάλια από τοτε που αποφάσισε να επεκταθει και να γίνει αλυσιδα.
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το ξέρω πως είναι χαλιά. Σε σχέση με το τι πουλιέται εδώ σαν μπουγάτσα αυτό είναι γλύκισμα!
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καταλαβα. Μια φορά έκανα το λάθος να πάρω μπουγάτσα πιο νότια από την Κατερίνη. Αν και μαθαίνω ότι στα Χανια εχουν καλό πραμα. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 o άλλος επαναλαμβάνει την ερώτηση αν " το κινητό του είναι "αφεντικό" " κλάμα θυμήθηκα συζήτηση από διπλανή παρέα σε νησί, κοιτούσαν ανεμογεννήτριες "ρε μαλάκα, τι είναι αυτοί οι τεράστιοι ανεμιστήρες στο βουνό" "χαζός είσαι ρε; φωτοβολταικά" 5
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης. Χρυσο σε αγαπώ εδω ο μαλλιας εφτιασε λουκανικα ολοκληρα και συ αγοραζεις μπουγατσα? ρε valerie_ ρε valrie_ 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εδω ο μαλλιας εφτιασε λουκανικα ολοκληρα και συ αγοραζεις μπουγατσα? ρε valerie_ ρε valrie_ Ρωτα με αν εχω ορεξη να φτιαξω εγω. :Ρ
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρωτα με αν εχω ορεξη να φτιαξω εγω. :Ρ γιατί κυράμ ? α? όλ έτσ είστ δε μπορ τσι γυνιιαίκες σήμερ , ούτ μια πίτα αέρος δε με φτιάχνουν πως να βρω να παντρευτώ αφου οι γυνιαίκες δε πιάνουν βελόνι ? α? τι κόσμος ειν αυτός δε μπορ δε μπρο άλλ
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλό είναι το Χρυσό μωρέ. Κάτι εποχές 2007-2008 το 'χα τσακίσει στην Κομοτηνή. Αλλά καλύτερο μπουγατσόνι είναι αυτή η τρύπα επί της Όλγας, κοντά στην Καλλιδοπούλου. Όχι αυτό απέναντι από το Γκαίτε, παρακάτω. 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλό είναι το Χρυσό μωρέ. Κάτι εποχές 2007-2008 το 'χα τσακίσει στην Κομοτηνή. Αλλά καλύτερο μπουγατσόνι είναι αυτή η τρύπα επί της Όλγας, κοντά στην Καλλιδοπούλου. Όχι αυτό απέναντι από το Γκαίτε, παρακάτω. Σε οτι αφορα το φαγητο ολα τα ξερεις
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλό είναι το Χρυσό μωρέ. Κάτι εποχές 2007-2008 το 'χα τσακίσει στην Κομοτηνή. Αλλά καλύτερο μπουγατσόνι είναι αυτή η τρύπα επί της Όλγας, κοντά στην Καλλιδοπούλου. Όχι αυτό απέναντι από το Γκαίτε, παρακάτω. καλα ναι, ωραια περιοχη αλλα μην ορκιζεσαι για "το καλυτερο μπουγατσονι", ειπαμε.
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ροφλ. Με βεβαιότητα κιόλας μας ανακοινώνει ποιό είναι το καλύτερο μπουγατσόνι. Α πάγαινε ρε. 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 καλα ναι, ωραια περιοχη αλλα μην ορκιζεσαι για "το καλυτερο μπουγατσονι", ειπαμε. γιατι ? εχει μαγκούνι? ροφλ. Με βεβαιότητα κιόλας μας ανακοινώνει ποιό είναι το καλύτερο μπουγατσόνι. Α πάγαινε ρε. και γιατί δεν ειναι το καλύτερο? μαγκούνι έχει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις