Gtr34 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ριξε μια ματια και στο openbook.gr , εχει ωραιο υλικο δωρεαν .
frabalas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ξέρωγώ, τι να πω. Εγώ είμαι φαν του Μάδερκερ...Μπα.Εσύ είσαι φαν του μαδαφάκα.Αποδεδειγμένα. Τρις. Βαιπερίζω λίγο αλλά βρήκα τορρεντ με 6ΓΒ γκρικ μπουκζ. Με ένα p.m. βολεβόσουν. Και στείλε ογλήγορις link.
Pa0ki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Βαιπερίζω λίγο αλλά βρήκα τορρεντ με 6ΓΒ γκρικ μπουκζ. Για στείλε pm να ρίξω ένα βλέφαρο
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ε δεν είναι και παζάρι ρε συ Μαίρη. 5 ευρώ έχουν στα τζάμπο και θα πάνε για πέταμα μετά το 2ο πλύσιμο, αν τα αντέξεις και δεν τα πετάξεις μετά το πρώτο φόρεμα... Μια λύση, αν δες να ξεμπλέξεις στα γρήγορα και να πετάξεις το μπαλάκι στην μαμά: πάρε ένα κατιτίς ψιλό εντελώς συμβολικό, μια κουδουνίστρα ξερωγώ ή κάτι που να κάνει μωρουδίστικες μουσικές, και δώσε το ποσό που κρίνεις/θέλεις/μπορείς σε φακελάκι, σε στυλ "πάρε εσύ κάτι για το μωρό που να χρειάζεσαι, μην παίρνω εγώ και δεν σου κάνουν και τρέχεις για αλλαγές τώρα με το μωρό πού να βγαίνεις και από το σπίτι και μπλα μπλα μπλα". Ε ενταξει δεν ειπα να παρω και του παζαριου φορμακια για νεογέννητο αλλά οι τιμες μου φανηκαν πολυ ακριβες για καποιον που ξεκιναει οικογενεια. Υπερογκα εξοδα και πολυ ακριβα ολα! Αντε μονο οι κρικοι οδοντοφυιας να ταν φθηνοι και τα μπιμπερο/πιπιλες σε φυσιολογικες τιμες. Δε μαρεσει να δινω τα λεφτα ετσι. Προτιμω να το ψαξω παραπανω και να παρω κατι εγω, παρα να φανει οτι δε γουσταρα να ψαξω και/ή βαριομουν. Που να δειτε ποσο εχουν τα καροτσια . δε τολμησα να δω. Ειχα ηδη παθει το πρωτο σοκ απο τα καθισματακια που ειναι σα κουνιες (; )..κατι τετοιο τεσπα 1
g_alkis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αποτριχώσεις, περιτομές, κβαντομηχανικές, διαγραφές φοιτητών με φωτομπομπς άσχετων θεμάτων Αγαπάμε ινσόμνια 1
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη, αυτή η πατάτα το gravity, πήρε 7 Όσκαρ; 1
g_alkis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Απ' όλα έχει ο μπαχτσές όρεξη να 'χεις.. Μη λες για όρεξη γιατί λιγουρεύομαι τα μελομακάρονα
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 θέλω ρυζόγαλο ξέρει κανείς αν αυτά τα έτοιμα στο σούπερ αξίζουν;
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη, αυτή η πατάτα το gravity, πήρε 7 Όσκαρ; Και ο τιτανικός πήρε 11. Άρα είναι από τις καλύτερες που γυρίστηκαν ποτέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις