nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 δερφούλαμ σε μπέρδεψε αυτό με τα αυγά ?τα αυγά ειναι fortune eggs και μπορεί να έχουν μέσα θεούς και ανώτερα πλάσματαείναι εθιστικό παιχνίδι , παίζουν 17 εκατομμύρια άτομα σα ξαναμμένα τραγιά Ρε Αθηναίζοι. Ρε αγόρια. Ταινίες εσείς δε νοικιάζατε; Όλα εδώ τριγύρω μου έχουν κλείσει. Έχω μείνει με έναν που έχει bluray και ευτυχώς το ψιλοκυνηγάει και μία άλλη που το πολεμάει βέβαια μεν, αλλά έχει ψιλομείνει στην εποχή της κασέτας. Κάτι σέβεν που είχα, έκλεισαν. Τώρα πρέπει να πάω Πανόρμου για να βρω σέβεν. Γαμώτο δηλαδή. Δείτε ρε καμιά ταινία να μη κλείνουν. συ εχεις βίτσιο να πλερώνεις τι σου φταίει ο άλλος αννομίζ τα χέρια σου λερώνεις οταν βλέπεις δωρεάν?τι να πουν κ οι άλλοι κάτω κει στην αφρικήδεν υπάρχουν φαγητά κ δε φοράνε και βρακί δες ταινία πειρατή όχι δε λεω πειρατικήτώρα ζητα απο το θείο να στη φέρει στη στιγμή
g_alkis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Tζι_άλκη με τέλειωσαν! Δεν βαριέσαι. Πάλι με μήνες (10) με καιρούς πάλι αυτά θα τρώμε 3
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ρε Αθηναίζοι. Ρε αγόρια. Ταινίες εσείς δε νοικιάζατε; Όλα εδώ τριγύρω μου έχουν κλείσει. Έχω μείνει με έναν που έχει bluray και ευτυχώς το ψιλοκυνηγάει και μία άλλη που το πολεμάει βέβαια μεν, αλλά έχει ψιλομείνει στην εποχή της κασέτας. Κάτι σέβεν που είχα, έκλεισαν. Τώρα πρέπει να πάω Πανόρμου για να βρω σέβεν. Γαμώτο δηλαδή. Δείτε ρε καμιά ταινία να μη κλείνουν. Εμείς κατεβάζουμε. Άσε, έχουμε μείνει πίσω...
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Κάνα παιχνίδι θέλω για το μπλέυστέσιο ρε. Όχι ταινία.
noob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν βαριέσαι. Πάλι με μήνες (10) με καιρούς πάλι αυτά θα τρώμε Aυτό ακριβώς. Δεν τα βαριέμαι ποτέ!
mary Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 δερφούλαμ σε μπέρδεψε αυτό με τα αυγά ? τα αυγά ειναι fortune eggs και μπορεί να έχουν μέσα θεούς και ανώτερα πλάσματα είναι εθιστικό παιχνίδι , παίζουν 17 εκατομμύρια άτομα σα ξαναμμένα τραγιά Δε καταλαβα γρι. Αλλά για να παιζουν 17μυρια καλο θαν 1
Valerie_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν την παλεύει το καναρίνι και αν πάθει κάτι θα φρικάρω.
noob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 δερφούλαμ σε μπέρδεψε αυτό με τα αυγά ? τα αυγά ειναι fortune eggs και μπορεί να έχουν μέσα θεούς και ανώτερα πλάσματα είναι εθιστικό παιχνίδι , παίζουν 17 εκατομμύρια άτομα σα ξαναμμένα τραγιά Pretty brah άρχισες πάλι τα σκληρά.. Η Μαίρη1 είναι, όχι ο γατοκορίτσαρος... 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Pretty brah άρχισες πάλι τα σκληρά.. Η Μαίρη1 είναι, όχι ο γατοκορίτσαρος... α δε την είδα , είχα θολώσει απο τα αυγά έχω φτιάξει 100++ account και τίποτα!!!!!!!!
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ενα κωλοαμαξο χτυπαει ο συναγερμος του εδω και κανα τριωρο. Σταματαει και αρχιζει ξανα αμεσως. Τι σκατα, με την βροχη ενεργοποιειται; Εγω φταιω να παρω την βαριοπουλα και να το κανω καλοκαιρινο; 1
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πω είμαι λιώμα από το φαΐ και το κεφάλι μου καμένο από τη python...αδελφεμ μπράβο που είσαι έξυπνος και κλωσας τα αυγά σου . σήμερα έφαγα μια λαγάνα μόνη μ. Νομίζω ότι το παράκανα... Έχω μια απορία για τη νηστεία. Θα προσπαθήσω να περιορισω τα κρέατα αλλα δεν θα σταματήσω τα γιαούρτια πειράζει πολύ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις