viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...Ναι ρεί φυσικά. Άμα ειχε προβολή σήμερα στην Ιαπωνία τότε θα βρισκόταν στον δίσκο σου χθες. Μερες
leftermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ποιός το πήρε το όσκαρ τελικά, Βάηπερ; Το καινούριο επεισόδιο ανέβηκε τελικά; Μέρες, καλή σαρακοστή. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος άραγε που η λαγάνα έχει 4πλάσια τιμή από το απλό ψωμί; Χρησιμοποιούν κάποιο σπάνιο υλικό ασπούμε. ή κάποια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνική ξερωγώ; Ε; Ή απλά βρίσκουν ευκαιρία να βάλουν λίγο δάχτυλο λόγω εθίμων;
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ποιός το πήρε το όσκαρ τελικά, Βάηπερ; Το καινούριο επεισόδιο ανέβηκε τελικά; Μέρες, καλή σαρακοστή. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος άραγε που η λαγάνα έχει 4πλάσια τιμή από το απλό ψωμί; Χρησιμοποιούν κάποιο σπάνιο υλικό ασπούμε. ή κάποια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνική ξερωγώ; Ε; Ή απλά βρίσκουν ευκαιρία να βάλουν λίγο δάχτυλο λόγω εθίμων; Δεν βλέπω Oscar. Επίσης Σε εμάς μόνο 3χthe price. Athens master race
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το καινούριο επεισόδιο ανέβηκε τελικά; Μέρες, καλή σαρακοστή. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος άραγε που η λαγάνα έχει 4πλάσια τιμή από το απλό ψωμί; Χρησιμοποιούν κάποιο σπάνιο υλικό ασπούμε. ή κάποια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνική ξερωγώ; Ε; Ή απλά βρίσκουν ευκαιρία να βάλουν λίγο δάχτυλο λόγω εθίμων; Ανέβηκε ναι, Γιατί ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εμένα δεν με χαλάει τοσο η τιμή (αλλωστε για μια φορα το χρόνο είναι)αλλά το ότι την εχουν συρρικνωσει και ότι βασικά πολλοί δεν ξέρουν να τη φτιάχνουν και βγαίνει ή πολύ αλμυρή ή σαν καμμένο ψωμί. Ελαφρός αλμυρή κουλουρε γεύση έχει! Πόσο δύσκολο είναι να το νιώσετε??άχρηστοι..
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Έπεσε χακάρισμα σε ελληνικό tracker, όλα στη φόρα .
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δυστυχως δεν μπορω να πω εξαιτιας των κανονισμων , οσοι ειναι μελη καλο θα ηταν να αλλαξουν κωδικο .
agrio.imeros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέρες, καλή σαρακοστή. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος άραγε που η λαγάνα έχει 4πλάσια τιμή από το απλό ψωμί; Χρησιμοποιούν κάποιο σπάνιο υλικό ασπούμε. ή κάποια ιδιαίτερα δύσκολη τεχνική ξερωγώ; Ε; Ή απλά βρίσκουν ευκαιρία να βάλουν λίγο δάχτυλο λόγω εθίμων; Θα πρόκειται για Dolce & Lagana ... 2
mary Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Έπεσε χακάρισμα σε ελληνικό tracker, όλα στη φόρα . Ειναι τωρα εν λειτουργια ή οχι; Ο καιρος χαλια, ολη μερα βρέχει.... Βαριεμαι αφορητα και εχω και νευρα....Ασχημος συνδυασμος.....
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 αυτό που κατάφερα να "διαλύσω" τον δεξί ώμο μου χωρίς να το καταλάβω και πονάω σε κάθε μικρή κίνηση... #ereipio
Προτεινόμενες αναρτήσεις