gatokoritso Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ελααα ξεκινανε στο αγριο χαραμα και αυριο θα δειχνουν παντου στιγμιότυπα.γιατι να κανω μαυρους κυκλους επειδη ενα ματσο τυποι μοιραζουν βραβεια ο ενας στον αλλο?αυριο με το καφεδακι και το χταποδακι θα τα δω ολα χαλαρα και ωραια.ελπιζω φετος να πεσει μοδα της προκοπης.
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 είμαστε ποταπά, άτεχνα γουρούνια. Εγώ την ώρα των όσκαρ θα βλέπω tvwar στο madtv... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 αύριο το πρωί... 1
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 όταν λέτε "θα βγει", πού εννοείτε ότι θα βγει βρε παιδιά; Δεν ρωτάω "τι είναι το walking dead", θα γκουγκλάρω.
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 <p>Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...</p> Ποια λες να παρει το Oscar καλυτερης ταινιας ;
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 προσπαθώ να καταλάβω πως και γιατί υπάρχει ο άνθρωπος σαν είδος δεν ειναι φάση faith in humanity /lost , σοβαρά το σκέφτομαι , εφόσον δεν είστε τροφή για κάποιο άλλο ζώο , δεν βοηθάτε την τροφική αλυσίδα κ εκτός απο καταστροφή δεν βοηθάτε την φύση και τον πλανήτη . Όλα τα υπόλοιπα πλάσματα υπάρχουν για κάποιο λόγο , εσείς ? είσαστε παράσιτα, α? το σκέφτομαι εδώ και 5 λεπτά, τόσο έντονα που με έχει πιάσει πονοκέφαλος
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Κ'αποιος πρέπει να είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.Αν δεν είμασταν εμεις θα ήταν κάποιο άλλο ζώο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις