Tenshi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 πριν λίγα χρόνια έσκασε κεραυνός σε δέντρο κανα 2 μέτρα απο εκεί που ήμουν και μίλαγα στο κινητό νευρικό γέλιο για κανα 5 λεπτο κ οι δικοί μου να έχουν φρικάρει γιατι νόμιζαν οτι με χτύπησε εσυ ήσουν μέσα ? Και εσύ,ακόμα και σήμερα πιστεύεις οτι δέν σε χτύπησε... Ύπουλος ο κεραυνούλης! 4
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σαπίλα day σήμερα. Βρόχα, σπιτάκι, μαγείρεμα, τσίπουρο, κρασί, ύπνος. Σούπερ.
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σαπίλα day σήμερα. Βρόχα, σπιτάκι, μαγείρεμα, τσίπουρο, κρασί, ύπνος. Σούπερ. Τι λες ρε που είσαι? Εδώ είναι εντελώς αντίθετα...
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αθηνα εχει καλο καιρο σημερα απο το βραδυ χαλαει παλι .Οποιος θελει να πεταξει χαρταετο ας το κανει σημερα καλυτερα .
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σαλλλονίκη έχει γαμηθεί στην βροχή σήμερα, από χθες το βράδυ δηλαδή, τώρα έχει λίγη ώρα που σταμάτησε. Η πρόγνωση λέει ξανά βροχή από αύριο πρωί, όλη μέρα. Πάνε τα κούλουμα, τα πήρα η μπόρα. Στα @@ μας όμως, τσιπουράκι-χταποδάκι-κρεμυδάκι-ταραμάς σπιτάκι, και ο χαρταετός καβάτζωμα για άααααλλη φορά. 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και εσύ,ακόμα και σήμερα πιστεύεις οτι δέν σε χτύπησε... Ύπουλος ο κεραυνούλης! αν με χτύπαγε θα πέθαινα ρα με στράβωσε, δεν άκουγα κ ένιωσα περίεργα για δευτερόλεπτα επειδή έπεσε κοντά μετά που είδα τους άλλους να έχουν φρικάρει κ να φωνάζουν αν ειμαι καλά με πιάσανε τα γέλια
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σπερες.... Νεκρα σημερα.... Μονο ξαπλα στο κρεβατι... Σηκωθηκα με πονουσανε τα αυτια και το κεφαλι.. Αλλα χτες ηταν το μονο σαββατο που δεν ηπια...
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μετά την εμφάνιση του ΠΑΟ θέλω δαγκωτό δε μπεστ Οσκαρς έβερ κ έκλεισα για το ΣΚ
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 θα κατσεις να δεις οσκαρακια? ποτε δεν εχω καταφερει να αντεξω πανω απο 20 λεπτα.
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κι εγώ, κάπου τόσο. Πάντα 20 λεπτά πριν αρχίσουν με παίρνει ο ύπνος... 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μοντιέ κ μετά με εγκαλείτε γιατί σας θεωρώ όλους κατώτερους
Προτεινόμενες αναρτήσεις