Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η συγχώρεση είναι η ευγενέστερη μορφή βίας.
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 πωπω, κάθησα και είδα 4-5 βιντεάκια του, ο τύπος είναι πολύ μπροστά ρε. "Αυτό δεν είναι κώλος, είναι ο Μπογδάνος που έχει κολήσει το κεφάλι του σε έναν καθρέφτη"! Δηλαδή αυτός έγινε γνωστός λόγω αυτού του καναλιού; Δεν έχει κάνει τίποτα άλλο; Δεν μπορεί... συγνώμη για την διακοπή, συνεχίστε, συνεχίστε. 1
gatokoritso Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 δεν το ενιωσα το φαουλ.παιζει μεταφραση για το κοινο?
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 συγνώμη για την διακοπή, συνεχίστε, συνεχίστε. δεν το ενιωσα το φαουλ.παιζει μεταφραση για το κοινο? Παιδιά κάντε και έναν έρανο για τα καρφιά του σταυρού ε
gatokoritso Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ποια καρφια και φωτιές? Έχω πιει μερικά τσιπουρακια και έχω αποσυνδεθεί με φαίνεται.... πάω να δω νικολιουλιη να στανιαρω.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 2 ντομάτες με ρίγανη-θυμάρι από πάνω, 1 μεγάλο αβγό(που βγήκε και δίκροκο), μπόλικη ρώσικη, ένα μεγάλο κομμάτι ψωμί από το μεσημέρι, 1 τοστ γαλοπούλα τυρί, 1 φέτα ψωμί του τοστ επειδή περίσσευε, 1 κομμάτι ρεγκάτο και μισό σνίτσελ χοιρινό. Για βράδυ. Guilty free. Για να μην μιλήσω και για την χθεσινή ομελέτα
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μμμμμναι... In other news Μου απαντήσανε μέσω SMS σε μια ερώτηση που είχα κανει στις 23/2/2013. Σήμερα τα ξημερώματα... Μερες
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 email από την microsoft: Η υποστήριξη των Windows XP λήγει τον Απρίλιο 2014...Επιλογές αναβάθμισηςΓια να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας είναι προστατευμένος και δεν θα σας προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση, πραγματοποιήστε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση των Windows.Αν ο υπολογιστής σας είναι παλιότερος, μπορείτε να δείτε μια ποικιλία νέων υπολογιστών, οι οποίοι είναι πιο οικονομικοί, ελαφριοί και ισχυροί από ποτέ. αν ο υπολογιστής σας είναι παλιός, στα @@ μας, πάτε πάρτε καινούριο. Καλημέρες. Σκατά τριήμερο, βροχές και καταιγίδες ναούμ, θα λιώσουμε στο σπιτάκι...
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 βρήκα τρόπο να glitchάρω τα gems σε ενα game @android που ειναι server side (δυνατό security) και με κάνανε ban οι καραγκιόζιδες στου διουλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις