chill Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το εζησα και αυτο! Μιλαμε στο τηλεφωνο και με εχει σε ανοιχτη ακροαση και παει τουαλετα - δε το καταλαβαινω- και παταει το καζανακι - εκει το καταλαβα-. Πολιτισμικο σοκ........ Αμέσως να τον κακολογήσεις εσύ όμως, ότι έκανε την ανάγκη του ενώ μιλούσε...... Που ξέρεις ότι δεν έλεγχε το καζανάκι αν δουλεύει; Που ξέρεις αν δεν είχε ρίξει πριν καθαριστικο και απλά ήρθε η ώρα να τραβήξει; Που ξέρεις ότι δεν εχει καμία κωλογατα που ψαχουλευε με τα πατούσια της; On the other hand και γω πάω τουαλέτα ακόμα και αν μιλάω στο τηλέφωνο... Και τραβάω και το καζανάκι!!!! 2
nicoc89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 16.753 ευρώ euro για καφέδες και κουλουράκια στη βουλή
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θα ορκιζόμουν ότι έχω δει ποστ από σένα που έλεγες "ποτέ φλασάρισμα βράδυ". Ή μήπως ήταν πάλι κάνας Σελερζ; Οχι εγω ημουν αλλα δε μαθαινω απο τα λαθη μου τελικα. Παντως το εσωσα σχετικα γρηγορα Καλημερες
Valerie_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 και παιδευόμουν να φλασάρω μόνη τον γαλαξία που να ήξερα 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερες... Εχω απο την 7:30 ξυπναω κοιμαμαι...
nicoc89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πήγα σε μια εταιρία για συνέντευξη και πήγε τζάμιέσκασα με σκουλαρίκι, μούσι/γένι σα σπάρταν , δυνατό πράμαπαρά τη συμβουλή φίλης , πήγα ντυμένος με φόρμα κολλητή που έδειχνε τον γκώλο μου που ειναι φουσκωτός κ ωραίος και μπλούζα τσιτωμένη σε στήθος/χέρια η κοπελιά π ηταν υπεύθυνη ηταν πολύ φιλική , τη συμπάθησα \\\~~alpha male sick kunt~~///FUUUUAARKKKKKK 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 η φόρμα η κολλητή δεν θα έδειχνε τον κώλο μόνο νο οφενς 1
nicoc89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ξεπροβάλει κ με τζιν ,το έχω συνηθίσει, αν φορέσω τζιν τη βλέπει κριαρ κ αρχίζει να βαρεί κουτουλιές 1
pappous_soulis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το εζησα και αυτο! Μιλαμε στο τηλεφωνο και με εχει σε ανοιχτη ακροαση και παει τουαλετα - δε το καταλαβαινω- και παταει το καζανακι - εκει το καταλαβα-. Πολιτισμικο σοκ........ Η ώρα της τουαλέτας είναι ιερή. Είναι ώρα γαλήνης και περισυλλογής. Το ότι μοιράστηκε το χρόνο αυτό μαζί σου θα'πρεπε να σε τιμά. 1
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πήγα σε μια εταιρία για συνέντευξη και πήγε τζάμι έσκασα με σκουλαρίκι, μούσι/γένι σα σπάρταν , δυνατό πράμα παρά τη συμβουλή φίλης , πήγα ντυμένος με φόρμα κολλητή που έδειχνε τον γκώλο μου που ειναι φουσκωτός κ ωραίος και μπλούζα τσιτωμένη σε στήθος/χέρια η κοπελιά π ηταν υπεύθυνη ηταν πολύ φιλική , τη συμπάθησα \\\~~alpha male sick kunt~~/// FUUUUAARKKKKKK Pics
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Άντε Νίκοτς, ανέβασε καμία γιατί εγώ δεν σ'έχω δει ποτέ!
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η ώρα της τουαλέτας είναι ιερή. Είναι ώρα γαλήνης και περισυλλογής. Το ότι μοιράστηκε το χρόνο αυτό μαζί σου θα'πρεπε να σε τιμά. Εμένα παλι με προβληματίζει, αυτός ο χρόνος ειναι για περισυλλογη. αποτίμηση του χρόνου που πέρασε και σχεδιασμου των μελλοντικων μας πλάνων δεν γίνεται να τον σπαταλάμε έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις