mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εχμ. e-diagnosis. Ότι και να σε πω, ρισκάρω να πω μαλακία. Μπορεί να πονάει ο επιγονατιδικός τένοντας. Αυτός είναι κάτω από την επιγονατίδα και πιάνει και προς τα πλάγια, μέσα κι έξω. Μπορεί να αντανακλά πόνος από τον έξω μηνίσκο ή τους συνδέσμους του, κάτι που είναι ολίγον σπάνιο. Μπορεί να είναι "οστική καταπόνηση" από τα χοροπηδητά στη ζούμπα. Η μόνη περίπτωση να είναι μυικό είναι να είναι αρκετά πιο κάτω και αρκετά πιο έξω από το γόνατο, και να απλώνει προς την κνήμη. Ναι..δικιο εχεις. Το κοβω για επιγονατιδικο τενοντα. Θα κανω καμια βδομαδα αποχη. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολες τις συμβουλες!
leftermann Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 πάλεψέ το με αυτά για καμιά βδομάδα. Αν δεν περάσει, ή τουλάχιστον βελτιωθεί σημαντικά, ψάξτο περαιτέρω...
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 πάλεψέ το με αυτά για καμιά βδομάδα. Αν δεν περάσει, ή τουλάχιστον βελτιωθεί σημαντικά, ψάξτο περαιτέρω... Ναι, θα το κοιταξω σε γιατρο αν επιμενει παραπανω απο 2 βδομαδες ο πονος. Σε ευχαριστω πολυ!
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ε ρε chill , σοβαρα τωρα μαλλον εσυ το εχεις το προβλημα με τα σκατα και τα τα βαζεις σιμαδι και την προηγουμενη παλι σκατα ειχες πατησει.... Γαμησετα!!! 2η φορά σε ένα πεντάμηνο..... Τύχη λένε.....@@ λέω
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα στη γυμναστική σε μίνι σπριντ άσκηση στραβοπαταω γυρνάει όλη η πατούσα και τρελάθηκα στο πόνο. Σταματάω για κανα δεκάλεπτο ο πόνος φεύγει. Λέω ωραία φτηνά τη γλίτωσα. Αμ δε! Τώρα στα σκοτάδια ξαναγύρισε ο πόνος.λολ δεν παλεύομαι ρε απλά δεν...κάθομαι και γελάω μόνη μου...
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιζει να το ειχα στο ριπιτ για κανα 3ωρο πριν καμια 6αρια χρονια.
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μην στεναχωριεσαι που με άφησες κουκλάρα μου . . . Στην καραπουτσακλάρα μου Greek Quality Rulezzz
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Άλλη μια νύχτα που ήμουν αμιγώς τετράωρος.Ευχαριστώ την Ακαδημία,τον ανύπαρκτο γκαντ κοκ.Τα γνωστά τεσπά.Υποκλιθήτε στο αρσενικό σας είδωλο.
frabalas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Άλλη μια νύχτα που ήμουν αμιγώς τετράωρος.Ευχαριστώ την Ακαδημία,τον ανύπαρκτο γκαντ κοκ.Τα γνωστά τεσπά.Υποκλιθήτε στο αρσενικό σας είδωλο. Να σκύψουμε δηλαδή;Μπροστά σου; Αρσενικό;Εσύ;
leftermann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 γκροαρ. Ξύπνησα με μια φοβερή όρεξη για ύπνο σήμερα... Μουστάκια, κάτι για έναν καλό παπά λέγαμε τις προάλλες, στείλτον γαμώ το φελέκι μου να μου κάνει κάνα ευχέλαιο. Έχω φλιπάρει, τα πάντα χαλάνε γύρω μου. Το τελευταίο δεκαήμερο έχει χαλάσει το στεγνωτήριο, ο λέβητας αερίου έτρεχε νερά, το αμάξι της γνιέκαζμ χάνει νερά επίσης. Έβγαλα ένα σπυρί ΝΑ στο πάνω χείλος, έρπης τι διάολο είναι, πρώτη φορά βγάζω. Χθες ήρθε μια χοντρή στο μαγαζί, χοντρή χοντρή όμως, μου χάλασε το κρεβάτι, μα τη μπαναγία, στράβωσε ο ένας από τους δυο βραχίονες που έχει για να ανεβοκατεβαίνει, πρέπει να το διαλύσω να βρω σιδερά να το κολλήσει, το έχω στηριγμένο σε κάτι ξύλα τώρα. Ρίχνει και ο γαύρος δυο μπαλάκια στην Μάντζεστερ. Και σήμερα το πρωί χαλάει και η γκαραζόπορτα και δεν μπορώ να βγάλω το αμάξι. Βρίσκω και τον τεχνικό στο τηλέφωνο, πάλι καλά, και με λέει "αν προλάβουμε αύριο καλώς, αλλιώς μεθαύριο". Αααααργκχ.
Valerie_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 αυτό με τους τεχνικούς πάσης φύσεως (υδραυλικούς-ηλεκτρολόγους-μαστόρια αυτοκινήτων κλπ κλπ) που ποτέ δεν είναι άμεσα διαθέσιμοι,να το κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή. 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι τοσο αγχωσδεν μπορω να καταλαβω.... Η δουλεια ειναι, ο καιρος δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις