mary Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εγω εχω τον open advance task killer.για δοκίμασέ τον αποσυνδεση κάνεις οταν βγαινεις απο το fb ή απλα πατας το κουμπι "πίσω";;;;
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εγω εχω τον open advance task killer.για δοκίμασέ τον αποσυνδεση κάνεις οταν βγαινεις απο το fb ή απλα πατας το κουμπι "πίσω";;;; πατησα πίσω και μετά έκανα kill το facebook app υποθέτω θέλει log out έ? και log out έκανα και kill απο task killer και τίποτα, συνεχίζει να ανοίγει το fb app λες και θέλει να μου σπάσει τα νευρα
mary Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 πατησα πίσω και μετά έκανα kill το facebook app υποθέτω θέλει log out έ? ε ναι βρε!
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 τελικά να το κάνω το update στο xperia sole απο το pc companion ή να μην το κάνω? τρέχει android 2.3.7 αυτή τη στιγμή φοβάμαι μην γίνει αργό όμως :ph34r:
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Άστο ρε να ζήσει το ρημάδι. Ντε και καλά να του βγάλεις τα μάτια ακόμα δεν το πήρες. Κωλοφάνταρε, να είναι updated το αντρόητ σε μάρανε. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 τελικά να το κάνω το update στο xperia sole απο το pc companion ή να μην το κάνω? τρέχει android 2.3.7 αυτή τη στιγμήφοβάμαι μην γίνει αργό όμως :ph34r: Παντως η επίσημη ics του xperia arc σερνοταν... Θα φοβόμουν να κανω αναβάθμιση στη θεση σου
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παντως η επίσημη ics του xperia arc σερνοταν... Θα φοβόμουν να κανω αναβάθμιση στη θεση σου Τελικά το έκανα και πάει σφαίρα Άστο ρε να ζήσει το ρημάδι. Ντε και καλά να του βγάλεις τα μάτια ακόμα δεν το πήρες. Κωλοφάνταρε' date=' να είναι updated το αντρόητ σε μάρανε.[/quote'] Όχι,Κομπλέ είναι τώρα --εντιτ εκανα μια ανανέωση και κέρδισα 500mb internet ολη μέρα insomnia θα είμαι
Praetorianos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παλιοφασισταριά admin, κλειδώσατε το θέμα και τώρα που θα διαβάζουμε τέτοιες ομορφιές?: Ονόματα παρακαλώ' date=' από όλους όσους σκοτώθηκαν εντός του Πολυτεχνείου με την εισβολή του άρματος. Οι [b']εκτός 3-4[/b], σκοτώθηκαν από πυρά ελεύθερων σκοπευτών, που έχει αποδειχθεί ότι δεν ανήκαν στην χούντα (του Ιωαννίδη), αλλά ήταν βαλτοί για να την ρίξουν. [...] η Αστυνομία έκανε αυτό που απαιτούμε σήμερα να κάνει. Μπαγλάρωμα όλοι και ξύλο. Γιατί όχι άλλωστε; 2
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Σεβασμό στην Tanelorn του ίντερνετ, την τελευταία ψηφιακή no-man's-land, την ηλεκτρονική Ελβετία, το chaotic neutral του RPG που λέγεται "ζωή". Κρατήστε το Off-Topic ελεύθερο πλευρών και θεματολογίας.
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 γιατι οταν γράφω απο το κινητό και χρησιμοποιώ το insomnia app δεν λεει απο κάτω οτι το έστειλα απο κινητό ? ε?
Superuser Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μεγιες ρυθμίσεις εφαρμογής/ρυθμίσεις υπογραφής 1
johnieXoX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Απόκρυψη-παραλλαγή ρε νέος κάλυψη - απόκρυψη, λέγεται ρε πόντικα που θα την πεις και στο νεούδι
athlios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παραπαμπαμ. 2μιση ωρες ταξιδακι. Λιωσιμο. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις