Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω τον open advance task killer.για δοκίμασέ τον

αποσυνδεση κάνεις οταν βγαινεις απο το fb ή απλα πατας το κουμπι "πίσω";;;;

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

εγω εχω τον open advance task killer.για δοκίμασέ τον

αποσυνδεση κάνεις οταν βγαινεις απο το fb ή απλα πατας το κουμπι "πίσω";;;;

πατησα πίσω και μετά έκανα kill το facebook app

υποθέτω θέλει log out έ? :-D

και log out έκανα και kill απο task killer και τίποτα, συνεχίζει να ανοίγει το fb app λες και θέλει να μου σπάσει τα νευρα :mad:

Δημοσ.

τελικά να το κάνω το update στο xperia sole απο το pc companion ή να μην το κάνω? τρέχει android 2.3.7 αυτή τη στιγμή

φοβάμαι μην γίνει αργό όμως :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

Άστο ρε να ζήσει το ρημάδι. Ντε και καλά να του βγάλεις τα μάτια ακόμα δεν το πήρες. Κωλοφάνταρε, να είναι updated το αντρόητ σε μάρανε.

• Like 1
Δημοσ.
τελικά να το κάνω το update στο xperia sole απο το pc companion ή να μην το κάνω? τρέχει android 2.3.7 αυτή τη στιγμή

φοβάμαι μην γίνει αργό όμως :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Παντως η επίσημη ics του xperia arc σερνοταν... Θα φοβόμουν να κανω αναβάθμιση στη θεση σου :P

Δημοσ.

Παντως η επίσημη ics του xperia arc σερνοταν... Θα φοβόμουν να κανω αναβάθμιση στη θεση σου :P

Τελικά το έκανα και πάει σφαίρα ;)

Άστο ρε να ζήσει το ρημάδι. Ντε και καλά να του βγάλεις τα μάτια ακόμα δεν το πήρες. Κωλοφάνταρε' date=' να είναι updated το αντρόητ σε μάρανε.[/quote']

Όχι,Κομπλέ είναι τώρα

--εντιτ

εκανα μια ανανέωση και κέρδισα 500mb internet

ολη μέρα insomnia θα είμαι :whistle:

Δημοσ.

Παλιοφασισταριά admin, κλειδώσατε το θέμα και τώρα που θα διαβάζουμε τέτοιες ομορφιές?:

Ονόματα παρακαλώ' date=' από όλους όσους σκοτώθηκαν εντός του Πολυτεχνείου με την εισβολή του άρματος.

Οι [b']εκτός 3-4[/b], σκοτώθηκαν από πυρά ελεύθερων σκοπευτών, που έχει αποδειχθεί ότι δεν ανήκαν στην χούντα (του Ιωαννίδη), αλλά ήταν βαλτοί για να την ρίξουν.

[...] η Αστυνομία έκανε αυτό που απαιτούμε σήμερα να κάνει. Μπαγλάρωμα όλοι και ξύλο. Γιατί όχι άλλωστε;
  • Like 2
Δημοσ.

Σεβασμό στην Tanelorn του ίντερνετ, την τελευταία ψηφιακή no-man's-land, την ηλεκτρονική Ελβετία, το chaotic neutral του RPG που λέγεται "ζωή".

Κρατήστε το Off-Topic ελεύθερο πλευρών και θεματολογίας.

Δημοσ.

γιατι οταν γράφω απο το κινητό και χρησιμοποιώ το insomnia app δεν λεει απο κάτω οτι το έστειλα απο κινητό ? ε? :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...