Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...εγώ διπλό target group ήθελα και έχω ξεμείνει μόνο με τα θηλυκά να χέζουν στην ψυχούλα μου και να μην ξέρουν από μπύρες.

Ρησπέκτ ρε.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ωωωω τι γλυκές ποιοτικές έρευνες! Είναι συγκινητικό που έχετε φτιάξει και σύνθετες λέξεις για να ακούγεστε σαν επιστήμονες!

first thought

im_so_gay_i_puke_rainbows_shirt-rac00444

Δημοσ.

Με την κακία θα μείνεις μωρή.

Λούγκρομαν,πριν τριάνταπέντε χρόνια ήθελελα να τη σφυρίξω στη γκόμενα ενός κολλητού μου κι αυτός επειδή δεν γουστάριζε φάση,μούκατσε.

Για να προστατέψει τη σχέση του.

Τι έπαιζε;

Δημοσ.

Δεν νομιζω καποιος που εχει συγκεκριμενο σεξουαλικο προσανατολισμο να μπορει να επιδοθει σε πειραματισμους .

Δημοσ.

Δεν νομιζω καποιος που εχει συγκεκριμενο σεξουαλικο προσανατολισμο να μπορει να επιδοθει σε πειραματισμους .

ραιτ γι αυτό κ γω ας πούμε δεν έχω κάνει ποτέ στρέητ σεξ ένα πράγμα.Που πιο γκέι από μένα δεν υπάρχει στον ντουνιά.5-6 να μαστε κ αν.

Αλλά μια χαρά έτρωγαν τα θηλυκά με τον Τόξο όταν ψηνόταν για κανα ψυχικό.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες που άλλαξε το φμπ πάλι, πλέον το feed στην κεντρική σελίδα εμφανίζεται ως μια στήλη και είναι πάρα πολύ λεπτή ή είναι η ιδέα μου; Γιατί με full dh ανάλυση νομίζω κάνει μπαμ ότι είναι τρομερά μικρό το οφέλιμο της οθόνης αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν πριν

• Moderators
Δημοσ.

Μπαίνεις τώρα σε tera ingognita.

Κάποιος μάντης είχε κι απ´ τα δύο και είπε για τη (πολλαπλάσια) κάβλα που ένοιωθε το θυληκό έναντι του αρσενικού κατα τη διάρκεια της πράξης.

Ε,οι θεοί τον στραβώσανε που βρώμισε.

.

Τειρεσιας. 9 εναντι 1. Την βρηκε απο την Ηρα .  

Αχρηστη πληροφορια της ημερας.

• Moderators
Δημοσ.

γκούγκλαρα να μάθω όλο το στόρι πάντως :D

Εχει ενδιαφερον το στορι. Μεγαλη μορφη ο Τειρης παντως, απο Οιδιποδα μεχρι Οδυσσεα δινει το παρων.

Αν και ο αγαπημενος μου μυθος ειναι του Πρωτεσιλαου. Geek mode OFF 

• Moderators
Δημοσ.

εγώ γουστάρω την Μέγαιρα τύπε storm.

Ε θα σου αρεσει και η φαση του Πρωτεσιλαου, μηδενικη απιστια μεχρι και μετα θανατον σεξουαλικες επισκεψεις εκανε στη γυναικα του. Μιλαμε για μονογαμικος οχι αστεια.

• Like 1
Δημοσ.

αυτός δεν είναι που την πάτησε σαν μαλάκας στην Τροιά και εσκοτώθη πρώτος; Προχθές τον διαβάζαμε στην ιστορία με τον μικρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...