frabalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ...εγώ διπλό target group ήθελα και έχω ξεμείνει μόνο με τα θηλυκά να χέζουν στην ψυχούλα μου και να μην ξέρουν από μπύρες. Ρησπέκτ ρε.
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ωωωω τι γλυκές ποιοτικές έρευνες! Είναι συγκινητικό που έχετε φτιάξει και σύνθετες λέξεις για να ακούγεστε σαν επιστήμονες! first thought
frabalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Με την κακία θα μείνεις μωρή.Λούγκρομαν,πριν τριάνταπέντε χρόνια ήθελελα να τη σφυρίξω στη γκόμενα ενός κολλητού μου κι αυτός επειδή δεν γουστάριζε φάση,μούκατσε.Για να προστατέψει τη σχέση του. Τι έπαιζε;
Gtr34 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομιζω καποιος που εχει συγκεκριμενο σεξουαλικο προσανατολισμο να μπορει να επιδοθει σε πειραματισμους .
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομιζω καποιος που εχει συγκεκριμενο σεξουαλικο προσανατολισμο να μπορει να επιδοθει σε πειραματισμους .ραιτ γι αυτό κ γω ας πούμε δεν έχω κάνει ποτέ στρέητ σεξ ένα πράγμα.Που πιο γκέι από μένα δεν υπάρχει στον ντουνιά.5-6 να μαστε κ αν. Αλλά μια χαρά έτρωγαν τα θηλυκά με τον Τόξο όταν ψηνόταν για κανα ψυχικό.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πριν λίγες μέρες που άλλαξε το φμπ πάλι, πλέον το feed στην κεντρική σελίδα εμφανίζεται ως μια στήλη και είναι πάρα πολύ λεπτή ή είναι η ιδέα μου; Γιατί με full dh ανάλυση νομίζω κάνει μπαμ ότι είναι τρομερά μικρό το οφέλιμο της οθόνης αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν πριν
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μπαίνεις τώρα σε tera ingognita. Κάποιος μάντης είχε κι απ´ τα δύο και είπε για τη (πολλαπλάσια) κάβλα που ένοιωθε το θυληκό έναντι του αρσενικού κατα τη διάρκεια της πράξης. Ε,οι θεοί τον στραβώσανε που βρώμισε. . Τειρεσιας. 9 εναντι 1. Την βρηκε απο την Ηρα . Αχρηστη πληροφορια της ημερας.
Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τειρεσιας. 9 εναντι 1. Την βρηκε απο την Ηρα . Αχρηστη πληροφορια της ημερας. και ελληνική μυθολογία στο ινσόμνια
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απ'ολα εχει ο μπαχτσες. Αμ πως
Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απ'ολα εχει ο μπαχτσες. Αμ πως γκούγκλαρα να μάθω όλο το στόρι πάντως
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Casting has failed από πρώην πόντικα. Δα φακ
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 γκούγκλαρα να μάθω όλο το στόρι πάντως Εχει ενδιαφερον το στορι. Μεγαλη μορφη ο Τειρης παντως, απο Οιδιποδα μεχρι Οδυσσεα δινει το παρων. Αν και ο αγαπημενος μου μυθος ειναι του Πρωτεσιλαου. Geek mode OFF
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγώ γουστάρω την Μέγαιρα τύπε storm. Ε θα σου αρεσει και η φαση του Πρωτεσιλαου, μηδενικη απιστια μεχρι και μετα θανατον σεξουαλικες επισκεψεις εκανε στη γυναικα του. Μιλαμε για μονογαμικος οχι αστεια. 1
leftermann Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αυτός δεν είναι που την πάτησε σαν μαλάκας στην Τροιά και εσκοτώθη πρώτος; Προχθές τον διαβάζαμε στην ιστορία με τον μικρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις