leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 πού την είδες την γλύκα ρε χαμένε; Βάλε να ακούσεις λίγο Aliti ναούμ.
athlios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τον έχω λιώσει. Έγραψα και σιντάκι για το cd-player μου και το ακουω παντου. Και στο gym μχαχαχα και παντου.... Sent from my iPhone using Insomnia
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 χααααααααααχαχαχα, χααααααααααααααααχαχαχαχαχα, στο τζυμ λέει! Πας και τζυμ; Δεν σου φαίνεται ρε Άθλιε!
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 cd player στο gym...? iphone 5...? διαμετρικα αντιθετα θαρρω...! in other news ξυλο ξυλο ξυλο στην μπουγατσα capital
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ένα υπέροχο λαχταριστό ταψί μουσακά αναπαύεται στα βάθη του εντοιχισμένου φούρνου μου, σε θερμοκρασία 180 βαθμών. Σε 50 λεπτά περίπου θα είναι έτοιμο προς βρώσιν. Σλουρπ. Πάλι θα βογκάω στην δουλειά το απόγιομα.
athlios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 χααααααααααχαχαχα' date=' χααααααααααααααααχαχαχαχαχα, στο τζυμ λέει! Πας και τζυμ; Δεν σου φαίνεται ρε Άθλιε![/quote'] Για μαλακα μεχεις; Ξερω καλυτερους τροπους να περασω τον ΠΟΛΥΤΙΜΟ ελευθερο χρονο μου.... (η αληθεια ειναι οτι ειχα παει μια φορα οταν ημουν 1η λυκειου) ... Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδιά εσείς που ξέρετε απο android , ποιες ρυθμίσεις ειναι must? (για να μην μου τρώει την κάρτα κλπ μέχρι να βάλω κανένα πακετάκι) επίσης να μην μου τρώει άσκοπα mb και μπαταρία και τέλος , τα free games (angry birds κλπ του app store φαντάζομαι για να πωλούνται έχουν άλλο τρόπο να βγάζουν κέρδος , μέσω διαφημίσεων κλπ, να τα αποφύγω? η λειτουργούν και με καμιά φραγή μεταφοράς δεδομένων ώστε να γλυτώνω τα mb απο τις διαφημίσεις την ώρα που παίζω? λέτε να το κάνω root το sole ?
saya Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Για μαλακα μεχεις; Ξερω καλυτερους τροπους να περασω τον ΠΟΛΥΤΙΜΟ ελευθερο χρονο μου.... (η αληθεια ειναι οτι ειχα παει μια φορα οταν ημουν 1η λυκειου) ... Sent from my iPhone using Insomnia ε ναι το μποουλινγ ειναι πιο δημιουργικη απασχοληση εξαλλου.
mary Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 νικο,αγορίνα μου γιατι δεν ανοίγεις ενα θέμα στο τοπικ "σταθερη και κινητη τηλ" και ολο δω μεσα ρωτας;;;;; 1ον.το πηρες στα χερια σου το κινητο ή οχι ακόμα; 2ον πότε μπαινεις μεσα;;; 3ον ναι ειναι free το angry birds αλλά έχει διαφημισεις(όταν έχεις ανοιχτο το ιντερνετ).Και άλλα παιχνίδια είναι δωρεάν αλλά δεν έχουν καμια κρυφή χρέωση. 4ον για να το rootαρεις πρωτη φορά θα φας πολύυυυ ώρα.Και είναι στην κάθε συσκευη αν το έχει πραγματική ανάγκη.Για το sole δε ξερω... 1
athlios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ε ναι το μποουλινγ ειναι πιο δημιουργικη απασχοληση εξαλλου. Σσσσσε παρακαλω πολύ. Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ε ειπα να μην ανοίξω πάλι θέμα , ας ρωτήσω να πάρω πεταχτά μερικές απαντήσεις και ειμαι κομπλε το κινητό το πήρα δεν άντεξα χΔ το βρήκα 220 απο μαγαζί στην Πάτρα που πήγα να κλείσω το εισιτήριο του κτέλ. δεν πειράζει , τα αξίζει και ας έδωσα κανα 20ρικο παραπάνω απότι θα το έπαιρνα μαζι με μεταφορικά. το point μου ειναι πως θέλω να το έχω έτοιμο για αυριο γιατι εκεί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε pc και wifi οπότε ευκαιρία να το σετάρω σωστά τα "free" παιχνίδια του store αν δεν είσαι internet σε αφήνουν να τα ανοίξεις? ή απλα οταν μπεις internet σου προβάλουν διαφιμίσεις? θα το αφήσω απείραχτο προς το παρών και θα το κοιτάξω τότε για root σε ενα μηνα που θα έρθω με άδεια γιορτών
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τι μουσακαδάρα έφτιαξα ο πούστης! Τι μουσακαδάρα έφτιαξα ο πούστης λέω! Χτυπάω μια κομμάτα ακόμα, και μετά ένα μπυρόνι, και μετά θα σαπίσω και στον ύπνο γιατί σήμερα έχω αργά ραντεβού, στις 5. Η ζωή είναι ωραία!
mary Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 τα "free" παιχνίδια του store αν δεν είσαι internet σε αφήνουν να τα ανοίξεις? ή απλα οταν μπεις internet σου προβάλουν διαφιμίσεις? θα το αφήσω απείραχτο προς το παρών και θα το κοιτάξω τότε για root σε ενα μηνα που θα έρθω με άδεια γιορτών αντε μεγείες τότε! τα free παιχνιδια ανοιγουν και αν δεν εχει ιντερνετ.Τα κατεβαζεις και τα εγκαθιστας σαν εφαρμογη στο κινητο. Καρτα μνήμης πήρες;;; Αν ναι ή αν είχε ήδη μέσα θα χρειαστεί να βάλεις απο το app store τον astro file manager ή τον ES για να "μπαινεις" στη κάρτα και να βλέπεις τους φακέλους.MUST DO.
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αντε μεγείες τότε! τα free παιχνιδια ανοιγουν και αν δεν εχει ιντερνετ.Τα κατεβαζεις και τα εγκαθιστας σαν εφαρμογη στο κινητο. Καρτα μνήμης πήρες;;; Αν ναι ή αν είχε ήδη μέσα θα χρειαστεί να βάλεις απο το app store τον astro file manager ή τον ES για να "μπαινεις" στη κάρτα και να βλέπεις τους φακέλους.MUST DO. να τα μας η μαιρουλα... χακερονι μας βγηκε!!! in other news ποτε θα ερθει αυτο το nexus 4...? επισης πηραμε το refund τα πραγματα δειχνουν να καλυτερευουν...
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 αντε μεγείες τότε! τα free παιχνιδια ανοιγουν και αν δεν εχει ιντερνετ.Τα κατεβαζεις και τα εγκαθιστας σαν εφαρμογη στο κινητο. Καρτα μνήμης πήρες;;; Αν ναι ή αν είχε ήδη μέσα θα χρειαστεί να βάλεις απο το app store τον astro file manager ή τον ES για να "μπαινεις" στη κάρτα και να βλέπεις τους φακέλους.MUST DO. σε ευχαριστώ κάρτα μνήμης έβαλα μια 4gb που είχα και θα πάρω 16gb σε λίγες μέρες ,για τώρα είναι οκ. astro είχε μόνο του και το είδα πως λειτουργεί. task killer να χρησιμοποιώ του astro ? το σπαστικό ειναι οτι κλείνω το fb απο task killer και ανοίγει μόνο του :S ξέχασα να ρωτήσω . λέει έχει android 2.3.7 , χρειάζεται update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις