Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λέτε ρε? σιγά μην το στείλω στον διοικητη, δυο μήνες φαντάρος και έχω φάει ήδη κλήση απο την στρατονομία :mellow: :mellow: :mellow:

αι ουιλ κιπ λοου προφάιλ :ph34r:

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

λες να βάλω να έρθει στην acs του νησιού να το παραλάβω στην έξοδο μου ή να μου το παραλάβει κανένας φίλος που θα βγει ? δεν ξέρω τι να κάνω τώρα :mellow:

μην πάρω κανένα μπουρουχοκινητό , πιστέυω το sole ειναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω με 200

σκέφτομαι να πάω όπως θα κατέβω απο το κτελ στον κηφισού να το πάρω

είναι κανένα απο τα παρακάτω μαγαζιά κοντά και αν ναι πόσο κοντά και ποια συγγινονία θα πάρω για να πάω?

επειδή δεν ξέρω απο Αθήνα , μην χάσω και κανένα αεροπλάνο γιατι δεν έχει άλλη πτήση χΔ

kinitomania Συγγρού 44, 11742 Αθήνα , δίπλα στο σταθμό μετρό "συγγρού φίξ"

birdphone Λ.Ελευθερίας 11(προέκταση Λ.Αλφιθέας-Αλιμος)

kaizershop.gr 3ης Σεπτεμβρίου 1 Ομόνοια (κάτω από τα Hondos Center).

smarties.gr Λεωφόρος Αλεξάνδρας 31Β & Μουστοξύδη - 5ος όροφος (είσοδος από Θεριανού 14)

Δημοσ.

σκέφτομαι να πάω όπως θα κατέβω απο το κτελ στον κηφισού να το πάρω

είναι κανένα απο τα παρακάτω μαγαζιά κοντά και αν ναι πόσο κοντά και ποια συγγινονία θα πάρω για να πάω?

επειδή δεν ξέρω απο Αθήνα , μην χάσω και κανένα αεροπλάνο γιατι δεν έχει άλλη πτήση χΔ

kinitomania Συγγρού 44, 11742 Αθήνα , δίπλα στο σταθμό μετρό "συγγρού φίξ"

birdphone Λ.Ελευθερίας 11(προέκταση Λ.Αλφιθέας-Αλιμος)

kaizershop.gr 3ης Σεπτεμβρίου 1 Ομόνοια (κάτω από τα Hondos Center).

smarties.gr Λεωφόρος Αλεξάνδρας 31Β & Μουστοξύδη - 5ος όροφος (είσοδος από Θεριανού 14)

Είναι η ηλεκτρονική στα 150m απο το ΚΤΕΛ. Αρκεί να βγείς απο τη πλευρά της γέφυρας Κολοκυνθούς. Μόλις φτάσεις ρώτα και θα σου δείξουνε (φαίνεται απο 'κει...).

Πάρε και κανέναν συναγερμό να του βάλεις, γιατί αλλιώς θα το ψάχνεις :X :P

Δημοσ.

258 το έχει , όσο το πλαίσιο :X τα μαγαζιά που λέω ειναι όλα μακριά ?

δεν χρειάζομαι συναγερμό , απλά δεν το αφήνω πουθενά και φορτίζει όταν κοιμάμαι στην πρίζα δίπλα μου (ενω το έχω στην τσέπη του παντελονιού μου με κλεισμένα κουμπιά απο την μεριά του τοίχου :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

δεν χρειάζομαι συναγερμό , απλά δεν το αφήνω πουθενά και φορτίζει όταν κοιμάμαι στην πρίζα δίπλα μου (ενω το έχω στην τσέπη του παντελονιού μου με κλεισμένα κουμπιά απο την μεριά του τοίχου :lol: :lol: :lol:

Είναι μακριά αν το αεροπλάνο φεύγει σε 2ωρο απο την ώρα που θα φτάσεις, γιατί το αεροδρόμιο απέχει περίπου 40' απο Αθήνα.

Το πιο κοντινό (μακράν απο τα υπόλοιπα που έχεις κατασταλάξει) και άνετο απο άποψη συγκοινωνίας, είναι το kaizershop.gr 3ης Σεπτεμβρίου 1 Ομόνοια (κάτω από τα Hondos Center).

Εκεί θα πας με το μετρό που θα το πάρεις απο τον Άγιο Αντώνιο (περίπου 1χλμ απο το ΚΤΕΛ) και θα κατέβεις στη στάση Ομόνοια. Θα βγείς απο την έξοδο της 3ης Σεπτεμβρίου (θα σε καθοδηγήσουν πινακίδες του σταθμού).

image.png

• Like 2
Δημοσ.

Σκάει τυπάκι με γκομενέτο:

-Παρακαλώ;

-Ενα καρπούζι!

-Δέν έχουμε απο αυτά κύριε,μήπως θα θέλατε ένα δωμάτιο;

-Με διπλό κρεβάτι...(με πλησιάζει-2μέτρα τύπος-σκοτινιάζει ο ουρανός)

-Εχετε ξαναμείνει στο παρελθόν,έτσι δέν είναι; (προφανώς για να ψάξω στο ιστορικό και να μήν γραφω ολόκληρο registration σάν μαλάκας)

-Οχι (μου πετάει ταυτότητα στραβωμένος)

...μετά 5' κατεβαίνει...

-Με βλέπεις με κοπέλα και με ρωτάς άν έχω ξαναμείνει;Ξέρεις τι χαλάστρα μου έκανες;Μου έβαλε της φωνές η κοπέλα πάνω!Αυτό λέγεται έλλειψη επαγγελματισμού!

-...Duh!

ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Πόσο γαμάει η νυχτερινή βάρδια;Πόσο όμως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα μην κάνεις την μαλακία και πάρεις το LG l5 θα κλαις τα λεφτά σου με τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης που έχει.. μόνο για φακός κάνει..

Αυτό που σου είπα να πάρεις ή το λίγο πιο μικρό xperia U !Τέλος

Διαφορές:

Sole=>Dual core 1ghz,3.7 inches,ναι υποδοχή microsd,όχι μπροστινή κάμερα,8gb εσωτερική,nfc,floating touch

U=>Dual core 1ghz,3.5 inches,όχι υποδοχή microsd, ναι μπροστινή κάμερα,8gb εσωτερική,διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων,αλλάζουν τα κάτω καπακια

Στα υπόλοιπα είναι ίδια

Πάρε και μια κάρτα CU η F2G Μονό αυτές έχουν καλά πακέτα ίντερνετ

(CU καλύτερα γιατί λένε ότι έχει καλύτερη 3g κάλυψη)

Η whatsup είναι για να μιλάς με τα παπούδια μόνο

edit:

Απο σκρουτζομαγαζο να το πάρεις είτε αυτοπροσώπως η παραγγελία..

Γιατί να σκασεις 60€ καπέλο;

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

Κοίτα μην κάνεις την μαλακία και πάρεις το LG l5 θα κλαις τα λεφτά σου με τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης που έχει.. μόνο για φακός κάνει..

Αυτό που σου είπα να πάρεις ή το λίγο πιο μικρό xperia U !Τέλος

Διαφορές:

Sole=>Dual core 1ghz,3.7 inches,ναι υποδοχή microsd,όχι μπροστινή κάμερα,8gb εσωτερική,nfc,floating touch

U=>Dual core 1ghz,3.5 inches,όχι υποδοχή microsd, ναι μπροστινή κάμερα,8gb εσωτερική,διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων,αλλάζουν τα κάτω καπακια

Στα υπόλοιπα είναι ίδια

Πάρε και μια κάρτα CU η F2G Μονό αυτές έχουν καλά πακέτα ίντερνετ

(CU καλύτερα γιατί λένε ότι έχει καλύτερη 3g κάλυψη)

Η whatsup είναι για να μιλάς με τα παπούδια μόνο

edit:

Απο σκρουτζομαγαζο να το πάρεις είτε αυτοπροσώπως η παραγγελία..

Γιατί να σκασεις 60€ καπέλο;

ωραία θένξ!

απο το σκρουτζομάγαζο θέλω να το πάρω αλλα αυριο πρωί πρωί φεύγω απο Πάτρα με κτέλ γιατι πετάω με αεροπλάνο αυριο το μεσημέρι ,οπότε δεν προλαβαίνει να έρθει, γιαυτό το σκεφτόμουν , αλλιώς θα το είχα ήδη πάρει :P

μάλλον θα ακολουθήσω τον χάρτη του sargio01 :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...