Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

επισκέφτηκα την γιαγιά μου και τώρα έχω 200 euro στο χέρι

τι να πάρω τι να πάρω .. θα έπαιρνα sole που έχει dual core @ 1ghz αλλα έχει 260 στο πλαίσιο/multirama κλπ ενω σε μαγαζιά της Αθήνας στο skroutz το έχει με 195 :cry:

οτι άλλο βρίσκω έχει ΤΟΣΑ αρνητικά

θέλω να παίζω και chaos and order online (wow για κινητα) και δεν ξέρω αν θα παίζει αν πάρω κανένα με 800mhz cpu/512 ram

ειμαι προβληματισμένος μέχρι τα αφτιά

Δημοσ.

επισκέφτηκα την γιαγιά μου και τώρα έχω 200 euro στο χέρι

τι να πάρω τι να πάρω .. θα έπαιρνα sole που έχει dual core @ 1ghz αλλα έχει 260 στο πλαίσιο/multirama κλπ ενω σε μαγαζιά της Αθήνας στο skroutz το έχει με 195 :cry:

οτι άλλο βρήσκω έχει ΤΟΣΑ αρνητικά

θέλω να παίζω και chaos and order online (wow για κινητα) και δεν ξέρω αν θα παίζει αν πάρω κανένα με 800mhz cpu/512 ram

Μέχρι να απολυθείς θα κοστίζει γύρω στα 50€~, αποταμίευση λοιπόνε.

Δημοσ.

ναι αλλα εγω για τώρα το θέλω , εχω φρικάρει εκει , τα net άθλια και θέλουν και 3 euro την ώρα οι λωποδύτες (1 φορά στις 10 μέρες που θα έχουμε έξοδο)

άσε που μπορεί να φάμε καμια εμπλοκή μηνα και βάλε τώρα γιατι θα φύγουν μαζικά πολλοί που απολύονται/παίρνουν μετάθεση

σκεφτόμουν να το παραγγείλω απο Αθήνα 195 και να μου έρθει στο στρατόπεδο χδ

Δημοσ.

Ο Τόξο σας τα έσπασε κ σήμερα στο σεμινάριο.Είμαι πολύ proud για τη συσσωρευμένη γνώση που απέκτησα λέμε.Το highlight της ημέρας μου όμως ήταν να γυρνάω σπίτι και να ακούω τον μπόμπιρα άλλη μια φορά σε μια πρόταση να έχει μέσα Ελληνικά,Punjabi και Αγγλικά.Το χουμε καταστρέψει το παιδί.

Δημοσ.

Διεύθυνση αποστολής: Κεντρική πύλη στρατοπέδου τάδε.

και θα έρθει κομπλέ λες η θα έχω κάποιο πρόβλημα ?

το lg optimus l5 έχει 199 ευρο , λέει τίποτα ή θα απογοητευτώ ? είδα οτι έχει και 4άρα οθόνη αλλα με προβληματίζει ο επεξεργαστής του (μονοπύρηνος @ 800mhz)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...