g_alkis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πως γίνεται να μου μπανάρουν τον λογαριασμό χωρίς να παραβώ τους κανόνες του φόρουμ ; Δεν τους παραβαίνεις καλύτερα, να το φχαριστηθείς κιόλας; 2
Valerie_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι εννοείς, εμένα ως western digital, seagate, samsung, hitachi και τα συναφή μου τα μάθανε το ίδιο λέμε. απλά του έχουν ένα όνομα. και δεν σηκώνει φορμάτ.
Gtr34 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν τους παραβαίνεις καλύτερα, να το φχαριστηθείς κιόλας; Χαχαχαχαχα δεν θα ήθελα να αποχωρίσω έτσι από το φόρουμ ν αν και θα ήταν ωραία ιδέα
scullyist Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 και δεν σηκώνει φορμάτ. Eυτυχώς να λες. Ένα επιλεκτικό defragment κατά καιρούς από την άλλη δενκακό. Κατά βούληση πάντα, διότι σε τέτοια ύψιστη τεχνολογία δεν αρμόζει βία. Αν και μια λοβοτομή σε πολλούς θα ήταν ευχής έργον άλλα έτερον εκάτερον =p καφεεεεεεέ.... 1
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πως γίνεται να μου μπανάρουν τον λογαριασμό χωρίς να παραβώ τους κανόνες του φόρουμ ; pm σε mod, ταρίφα ανάλογη του χρονικού διαστήματος.
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 O Liverpool μας ειπε τελικα τι εγινε με την γκομενα? Ο Chill?
gatokoritso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πως γίνεται να μου μπανάρουν τον λογαριασμό χωρίς να παραβώ τους κανόνες του φόρουμ ; ξερουν οτι θα τους παραβεις πριν καν το κανεις.
chill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω νεότερο, στο ολικό κλασικό σας εχω αφήσει και εκει βρίσκομαι ακόμα Υποτίθεται σήμερα με κάλεσε να παμε με την παρέα της σε ένα μαγαζί (απο την Ημερα που βγήκαμε αυτό). Ωστόσο από τότε άκρα του τάφου σιωπή. Να στείλω μήνυμα; ΟΥΤΕ ΚΑΝ.... ΟΙ λύσεις είναι δυο - Να σκάσω μύτη στο μαγαζί με αυτήν απο την οποία πήρα τηλ την Τετάρτη. Ολίγον τι offensive, μπορεί να υποθέσει και ότι την γράφω στις grizzly balls μου και ότι με χει κάψει και σκάω αντίποινα μπροστά της. Δεν μου φταίει και η άλλη εξάλλου που είναι επίσης εξαιρετικά δυνατό κομμάτι. - Να μείνω σπίτι και να δω house of cards. Βότκα εχω, τσιπς εχω, γέμισα ψυγείο πήρα και μια ολόφρεσκια σοκολατοπιτα....δεν ακούγεται άσχημο. Για την ώρα ύπνο, όταν σηκωθώ βλέπω.
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω νεότερο, στο ολικό κλασικό σας εχω αφήσει και εκει βρίσκομαι ακόμα Υποτίθεται σήμερα με κάλεσε να παμε με την παρέα της σε ένα μαγαζί (απο την Ημερα που βγήκαμε αυτό). Ωστόσο από τότε άκρα του τάφου σιωπή. Να στείλω μήνυμα; ΟΥΤΕ ΚΑΝ.... ΟΙ λύσεις είναι δυο - Να σκάσω μύτη στο μαγαζί με αυτήν απο την οποία πήρα τηλ την Τετάρτη. Ολίγον τι offensive, μπορεί να υποθέσει και ότι την γράφω στις grizzly balls μου και ότι με χει κάψει και σκάω αντίποινα μπροστά της. Δεν μου φταίει και η άλλη εξάλλου που είναι επίσης εξαιρετικά δυνατό κομμάτι. - Να μείνω σπίτι και να δω house of cards. Βότκα εχω, τσιπς εχω, γέμισα ψυγείο πήρα και μια ολόφρεσκια σοκολατοπιτα....δεν ακούγεται άσχημο. Για την ώρα ύπνο, όταν σηκωθώ βλέπω. wtf re man. Απο το κακο στο χειροτερο. 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Eυτυχώς να λες. Ένα επιλεκτικό defragment κατά καιρούς από την άλλη δενκακό. Κατά βούληση πάντα, διότι σε τέτοια ύψιστη τεχνολογία δεν αρμόζει βία. Αν και μια λοβοτομή σε πολλούς θα ήταν ευχής έργον άλλα έτερον εκάτερον =p καφεεεεεεέ.... ποια λοβοτομή, σφαίρα χρειάζονται. μόλις πήρα από γρηγορη καφέ νια νια νια
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 wtf re man. Απο το κακο στο χειροτερο. Τουλάχιστον έχει vodka.
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 σαν patrician, εχω red wine και media server για της ταινιες. Οταν βρω προτζεκτορα θα γινω πραγματικς patrician 1
scullyist Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ποια λοβοτομή, σφαίρα χρειάζονται. Νοnono, η bullet είναι επιεικής αντιμετώπιση/easy way out, η περίπτωσή τους απαιτεί ολίγον σαδισμό. μόλις πήρα από γρηγορη καφέ νια νια νια Εγώ από Σταμάτη, οι Γρηγόρηδες εμάς τους χαΛαρούς βόρειους μας αγχώνουν. Τιν τούτος, cafe-αλυσίδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις