dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Οχι ειναι πολυ ψηλα για μενα Καπου στο φβ το ειχα διαβασει νομιζω. Ναι αφηνουν οι εκαστοτε φιλοσοφικες.Σε μας βρισκεις σαινια, δυο φορες μου αποκεφαλισαν τα καναρινακια μου. :'(
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 c902 αλλά θυμήθηκα ότι το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν βγήκε άκρη. Η ρύθμιση που λες δεν υπάρχει και μια άλλη που βρήκα στο νετ είναι ήδη έτσι οπότε γιοκ A ναι ρε συ κατι θυμηθηκα. Ναι αφηνουν οι εκαστοτε φιλοσοφικες. Σε μας βρισκεις σαινια, δυο φορες μου αποκεφαλισαν τα καναρινακια μου. :'( Δεν το ειχα ξανακουσει για να ειμαι ειλικρινης! Καλα στην πολη τα αφηνουν κι αυτοι?
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κ στο βουνο να τα αφησουν, ερχονται προς την πολη. Δν ειναι τελειως αγρια ωστε να φοβουνται. 1
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αφηνουν οι εκαστοτε φιλοσοφικες. Αργόσχολοι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.
agrio.imeros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Να έχετε το νου σας μην απελευθερώσουν καμιά αρκούδα στο Λυκαβηττό ...
revolver1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Επιτέλους https://www.youtube.com/watch?v=j-tUlHZpoe8 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) και αφού τελείωσα το documentary που έβλεπα πα να ταΐσω τα γατόνια =ρ (ακόμα και από αυτά έφαγα άκυρο σήμερα =ρ) έχω και λάντζα να κάνω... and in other news Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από Material_Defender_1032 1
scullyist Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Kαι η πολύμηνη κατάρα συνεχίζεται με σταθερά βήματα. Bουλώνει vεροχύτης, χαλάει pc, στάζει βρύση, ξαναχαλάει pc, στάζει βρύση νο2, χαλάει καζανάκι, χαλάει πιστολάκι, χαλάει ψυγείο, χαλάει μόντεμ, τώρα χαλάει οθόνη. Στάνταρ κάτι θα ξεχνάω. Ρολόι όλα τόσα χρόνια και μέσα σε λίγους μήνες καταρρέει το οικοσύστημα πάνω κάτω και πλαγίως, κάποιον θα πάρει ο διάολος, τους είπε κανείς ότι μου έπεσε το τζόκερ; σιχτίρ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από scullyist 2
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 εδω τριγυρω μενω... 210καιτασχετικα μερες
nicoc89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Kαι η πολύμηνη κατάρα συνεχίζεται με σταθερά βήματα. Bουλώνει vεροχύτης, χαλάει pc, στάζει βρύση, ξαναχαλάει pc, στάζει βρύση νο2, χαλάει καζανάκι, χαλάει πιστολάκι, χαλάει ψυγείο, χαλάει μόντεμ, τώρα χαλάει οθόνη. Στάνταρ κάτι θα ξεχνάω. Ρολόι όλα τόσα χρόνια και μέσα σε λίγους μήνες καταρρέει το οικοσύστημα πάνω κάτω και πλαγίως, κάποιον θα πάρει ο διάολος, τους είπε κανείς ότι μου έπεσε το τζόκερ; σιχτίρ. αρνητική ενέργεια brah ^ μπορει να γαμηθεί το σύμπαν αν συγκεντρωθεί πολύ ξέρεις τι ειναι να γλιστράς να πέφτεις πατώντας νερά που ειχε χάσει το ψυγείο να πιάνεσαι ασυναίσθητα απο το τραπεζομάντιλο και να πέφτουν κάτω δύο τασάκια γεμάτα και δυο - τρία ποτήρια Μετά να κάνεις να βγεις απο το δωμάτιο σου φορώντας παπούτσια και να χτυπάς σε μια γωνία με την μύτη του παπουτσιού να σε πονάει το δάχτυλο σου , να βγάζεις το παπούτσι και να ανακαλύπτεις οτι ράγισε το νύχι του μεγάλου δαχτύλου ποιο κάτω απο την μέση και οτι αν το χτύπαγες λίγο παραπάνω θα είχε φύγει εκεί σταμάτησε η γκαντεμιά και σαν κερασάκι στην τούρτα να τρεμοπαίζουν συνεχώς τα φώτα και εκεί που κάνεις δουλειές να βλέπεις με την άκρη του ματιού σου μια φιγούρα να κινείται στο χώρο (yeah i know οτι ειναι η ιδέα μας όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο , αλλα ειναι σπαστικό α?). Σχετικά με καζανάκια που λες , κάναμε ανακαίνιση στο μπάνιο μας πριν 3ης μηνες (πλακάκια , υδραυλικά ,καζανάκια , τα πάντα όλα) και αυτή τη στιγμή το καζανάκι τρέχει και η μπαταρία της ντουζιέρας χάνει .
g_alkis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 και σαν κερασάκι στην τούρτα να τρεμοπαίζουν συνεχώς τα φώτα και εκεί που κάνεις δουλειές να βλέπεις με την άκρη του ματιού σου μια φιγούρα να κινείται στο χώρο Αυτό δεν είναι αρνητική ενέργεια. Αυτός είναι ο μπουγκι μαν.
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό δεν είναι αρνητική ενέργεια. Αυτός είναι ο μπουγκι μαν. που τηλεφων-α-ε-ι στον slender man? εκλεισε; https://barikat.gr/content/pos-ekleise-afoy-den-eipan-ta-kanalia 1
nicoc89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ^στην πάτρα κλείσανε όλα τα ΙΚΑμου κλείνουν ραντεβού 1,5 μήνα μετά με ενδοκρινολόγο , περιμένω τόσο καιρό και τώρα τα κλείνουν κ θα πάω να πληρώσω
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 niiiiiceee in other news πολυ ανετη η corsair με τα rma της. "εχεις αποδειξη" "ναι" "okay" "στειλτο"
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το 70% του 20 ειναι το 50; http://welcome.startingup.gr/index.php?lang=el Μπερδεύτηκα In other news Μας τα χάλασε ο καιρός... Σπερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις