insomniaK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Χρόνια μας πολλά παιδιά Στο πε ρε συ;;; Και της είπα να στο πει αύριο, χαλάλι θα γιορτάσουμε το τρίο μας.
frabalas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Βλέπω κάτι τύπους στις Αγγελίες να πουλάνε ψαχτήρια μπιτ (για μπιτ όμως) κόϊν. Η απορία μου είναι γιατί δεν τα κρατάνε να τα ζέψουν και να χεστούνε στο τάλαρο;
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα ! Βλέπω κάτι τύπους στις Αγγελίες να πουλάνε ψαχτήρια μπιτ (για μπιτ όμως) κόϊν. Η απορία μου είναι γιατί δεν τα κρατάνε να τα ζέψουν και να χεστούνε στο τάλαρο; Γιατί κατάλαβαν ότι δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία και απελπίστηκαν
Pantelwolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ή κάτι κάνω πολύ σωστά ή κάτι πολύ λάθος που 2ο συνεχές έτος τυχαίνει να βρίσκομαι σε άλλη χώρα (μάλιστα φέτος διπλάσια timezones) του αγιου βαλεγδύνου και είναι όλα νορμαλ και δεν τρεχει τίποτα. φοβάμαι. In other newz [
Chrisxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παραθέτω τον εαυτό μου, είμαι πάρα πολύ καλός στο γαμήσι. Σήμερα έχουμε φτάσει στο 90% του όλα, αύριο τελικιάζω, και μαζί παίρνω και τον Θέμο, τον Περρή και τα μουνέτα που φέρνει. Ένα θα σας πω, στο τελευταίο επαγγελματικό email του manager μου, απάντησα μονολεκτικά: LoL.- Και δεν ήταν αστείο το περιεχόμενο του, πιστεύω πως όντως ήταν το τελευταίο email του προς εμένα. Να προσλάβεις τον Ραζνατοβιτς.&-
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ο πατέρας μου δεν μου δίνει λέει την κάρτα διαρκείας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Manchester. Any ideas πώς να τον καταφέρω να μου την δώσει;
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ο πατέρας μου δεν μου δίνει λέει την κάρτα διαρκείας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Manchester. Any ideas πώς να τον καταφέρω να μου την δώσει; Πες του οτι θα γίνεις καλόγρια αν δεν στην δώσει
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Lol θα μου απαντήσει 'Χέστηκα' Σκεφτόμουν να του την εξαφανίσω την ημέρα του αγώνα και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια προς Φάληρο...και μετά να κάνω μερικές μέρες να τον δω
gatokoritso Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ο πατέρας μου δεν μου δίνει λέει την κάρτα διαρκείας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Manchester. Any ideas πώς να τον καταφέρω να μου την δώσει; αν σου πω ιδεα θα ζωγραφησεις τη λεξη insomnia για να σε τραβηξει η τηλεοραση?
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 μοίραζαν χθες προφυλακτικά δωρεάν και πήρα μια καρτέλα ειναι safe ή λέτε να τα τρύπησαν για να κολλήσουμε aids/μέγαιρα/εγκυμοσύνες ? Το καλύτερο ραντεβού είναι αυτό που δεν λες στην σύνοδο που πάτε. το καλύτερο ραντεβού ειναι αυτό που δεν έχεις συνοδό ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! 2
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το καλύτερο ραντεβού είναι αυτό που δεν ήταν προγραμματισμένο να είναι ραντεβού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις