chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Βγαίνεις με γυναίκα Τετάρτη βράδυ.<br><br> Σου λέει πάμε Πέμπτη πρωί για καφέ μιας κ οι δύο έχουμε day off. Κατά τις 10;<br><br> Είχα σκοπό να λιωσω στον ύπνο σήμερα καθότι πτώμα για χατήρι σου κ μόνο θα σηκωθώ.<br><br> Σηκώνομαι 9, με sting - desert rose....<br><br> Η ώρα 10:52 δεν έχει πάρει ακόμα....<br><br> Έβαλα Jorn van Deynhoven κ τουλάχιστον είμαι in trance στον ξύπνιο μου.....<br><br> Biatch<br><br> Ένας εκνευρισμένος grizzly bear.... 1
*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ρε συ grizzly, το κορίτσι ήταν μεθυσμένο χθες...κι εσύ περίμενες να θυμάται ότι θα πηγαίνατε και για καφέ;;;;;; Μπορεί να σε βλέπει όμως στα όνειρά της αυτή την στιγμή. *πατ πατ*
*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή είναι ο κάφρος... 1
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν ήταν, απλά κουρασμένη γι'αυτό κ το σπασαμε νωρίς. Βγάλαμε πρόγραμμα (έβγαλε δηλαδή) για τις επόμενες μέρες, τι θα κάνουμε κ από την πρώτη κιόλας είναι ασυνεπης. Γαμώ τη πουτ@ν@ μου δηλαδή
*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ποοοοοόσο πολύ με εκνευρίζει κι εμένα νά'ναι ο άλλος/η ασυνεπής Εννοείται μην την πάρεις τηλ τώρα! Άσε να δεις πότε θα σε θυμηθεί μπας και ζητήσει καμιά συγγνώμη.
Valerie_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά μην ζητήσει συγνώμη,δεν βλέπεις εδώ πρόγραμμα του έβγαλε. Θα προφασιστεί κάτι θα του κάνει γλύκες κι όλα καλά. 1
*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο λέω και για τους άντρες βέβαια 3
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σηκω-σηκω, κατσε-κατσε σε έχει Τσιλι.. Ξυπνησες εσυ απο τις 9, ηπχιες 10 καφέδες, αυτή κάπου τώρα θα σηκωθεί απο την κρεβατάρα της.. Θα παρει τηλεφωνο και την κολλητη της να της πει τα καψόνια που σου κάνει, κατα τη 1 θα σε παρει τηλ. να σου πει ότι παρακοιμηθηκε κλπ κλπ
viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σηκω-σηκω, κατσε-κατσε σε έχει Τσιλι.. Ξυπνησες εσυ απο τις 9, ηπχιες 10 καφέδες, αυτή κάπου τώρα θα σηκωθεί απο την κρεβατάρα της.. Θα παρει τηλεφωνο και την κολλητη της να της πει τα καψόνια που σου κάνει, κατα τη 1 θα σε παρει τηλ. να σου πει ότι παρακοιμηθηκε κλπ κλπ τρομος
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ποοοοοόσο πολύ με εκνευρίζει κι εμένα νά'ναι ο άλλος/η ασυνεπής Εννοείται μην την πάρεις τηλ τώρα! Άσε να δεις πότε θα σε θυμηθεί μπας και ζητήσει καμιά συγγνώμη. Ντάξει, είναι λίγο καβαλημένη είναι η αλήθεια, "δικαιολογημένα" γιατί το χει και περιβάλλεται από αναρίθμητους μνηστήρες σαν άλλη Πηνελόπη αλλά for fucks shake όταν προτείνεις κάτι κοίτα να είσαι συνεπής. Υπάρχει ενδιαφέρον το γνωρίζω, το γνωρίζει, ξυνίζει μούτρα όταν βγαίνω με καμία άλλη και με πετυχαίνει και όταν πείθομαι να κάνω focus σε αυτήν ξεκινάει με φάουλ. Έχει φάει ήδη μια κίτρινη από παλαιότερο σκηνικό, αν δεν πάρει τηλ σήμερα ή έστω να παίξει καμιά δικαιολογία, κόκκινη. Σηκω-σηκω, κατσε-κατσε σε έχει Τσιλι.. Ξυπνησες εσυ απο τις 9, ηπχιες 10 καφέδες, αυτή κάπου τώρα θα σηκωθεί απο την κρεβατάρα της.. Θα παρει τηλεφωνο και την κολλητη της να της πει τα καψόνια που σου κάνει, κατα τη 1 θα σε παρει τηλ. να σου πει ότι παρακοιμηθηκε κλπ κλπ Ξύπνια είναι, έχουμε τον σπιούνο μην το ξεχνάς....... Ντάξ, έναν καφέ μέχρι τώρα αλλά αρκετά τσιγάρα Εν αναμονή...... Κατά τα λοιπά http://www.youtube.com/watch?v=pEvZpa5PEUM
Προτεινόμενες αναρτήσεις