Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έχει βουλιάξει η πόρτα του συνοδηγού, μάλλον με ρόδα από μηχανάκι. Τη προηγούμενη φορά είχε σκιστεί το πίσω αριστερά φτερό και είχε γδάρει και τη πόρτα. Ένα χιλιάρικο ζημία. Να δούμε τώρα τι θα μου πει ο φαναρτζής. Ειμαι απο το Δεκέμβρη διχως αμαξι γιατι περιμενω ακομα τον γαμοεγκεφαλο να έρθει απο Ιταλία. Απο το Δεκέμβρη. Υπάρχουν και χειροτερα
frabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ειμαι απο το Δεκέμβρη διχως αμαξι γιατι περιμενω ακομα τον γαμοεγκεφαλο να έρθει απο Ιταλία. Απο το Δεκέμβρη. Υπάρχουν και χειροτερα Για δε μπήγες εσύ εκεί;Εκατό γιούργια πήγαιν'-έλα και κερασάκι ένα βράδυ αιώνια πόλη διανυχτέ-ρευση. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ε ελα μου ντε! Καλα η δική μου ηταν ιδιάζουσα περίπτωση βεβαια, υπαρχει έλλειψη του συγκεκριμενου εγκεφαλου γι αυτο και καθυστερεί. Επισης γι αυτο και μου τον εκλεψαν αλλα αλλο καπελο.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε παιδιά, πατάω F5 μέσα στο χαμάμ και τίποτα νέο δεν εμφανίζεται ( )
sugata Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ε ελα μου ντε! Καλα η δική μου ηταν ιδιάζουσα περίπτωση βεβαια, υπαρχει έλλειψη του συγκεκριμενου εγκεφαλου γι αυτο και καθυστερεί. Επισης γι αυτο και μου τον εκλεψαν αλλα αλλο καπελο. Παρδόν? Τι; πού; πώς;
frabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Παρδόν? Τι; πού; πώς; Πήραν χαμπέρι ότι είναι έξυπνος και του κλέψαν το μυαλό.Α;
sugata Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, δε λέω, παίζει κι αυτό. Αλλά, ρε φίλε, τ' ανοίξαμε και πήραμε τον εγκέφαλο. Τι στο διάολο?
gamanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε παιδιά, πατάω F5 μέσα στο χαμάμ και τίποτα νέο δεν εμφανίζεται ( ) Κρίμας, πάω να δω καμιά σειρά τώρα.
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε παιδιά, πατάω F5 μέσα στο χαμάμ και τίποτα νέο δεν εμφανίζεται ( ) το δουλευω μεσω πμ αν θες σου στελνω οταν τελειωσει 2
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 το δουλευω μεσω πμ αν θες σου στελνω οταν τελειωσει Και συ με μασαζάκι ξεκίνησες;
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα ειναι πας για χαμαμ και βγαινεις Χανα μοντανα μετα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις